mamaplus

Horoscopul săptămânii 21-27 octombrie 2019: Balanțele primesc oferte tentante, iar Peștii sunt foarte drăgăstoși

-
//
21.10.2019

În această săptămână iubirea va căpăta un interes aparte și vom deveni mult mai afectoși, mai dornici de romantism și afecțiune, mai înclinați către nevoile sentimentale ale partenerului, dar și mult mai creativi și mai sensibili. Să vedem însă previziunile astrale pentru fiecare semn zodiacal în parte.

BERBEC: Nativii vor fi determinați să obțină o sumă de bani, să intre în posesia unor drepturi financiare provenite fie din contracte și parteneriate, fie din moșteniri, partaje, procese. Sexualitatea va cunoaște noi valențe și nativii vor simți o nevoie mai mare de a se apropia intim de partener. Atenție mai multă la sănătate!

TAUR: Cei născuți în zodia Taur își vor canaliza atenția asupra partenerului de viață și asupra relației de cuplu. Nativii își vor da tot interesul ca lucrurile să se îmbunătățească și cei singuri vor avea șanse mari să înceapă o nouă relație, mai ales după prima jumătate a săptămânii. La locul de muncă, este posibil ca nativii să nu se mai poată concentra la fel de bine pe ceea ce au de făcut și să simtă nevoia unui concediu.

GEMENI: Nativii vor avea energia necesară pentru a se dedica sarcinilor și responsabilităților profesionale și chiar vor putea vindeca o afecțiune mai veche sau care le-a dat bătăi de cap în ultimul timp. Există șanse să se facă remarcați la locul de muncă și să obțină niște beneficii nesperate. Interesul pentru familie și necesitatea de a petrece timp alături de cei dragi, de persoana iubită și de copii, va fi mare.

RAC: Nativii vor simți nevoia să petreacă mai mult timp cu persoana iubită, să facă declarații de dragoste, iar cei care sunt în relații de lungă durată vor visa la posibilitatea de a deveni părinți. Nici cei singuri nu o duc rău pentru că șansele de a se îndrăgosti și a începe o nouă poveste de iubire vor fi mari. Tot acest context va avea repercusiuni favorabile și asupra locului de muncă, asupra sănătății pentru că starea de spirit se va îmbunătăți.

LEU: Este o perioadă favorabilă pentru ca cei născuți în zodia Leu să-și întoarcă atenția către familie. Nativii fie vor căuta să petreacă timp cu părinții, cu partenerul de viață și copiii, fie vor dori să-și construiască propriul lor cămin și vor purta dialoguri pe această temă. De asemenea, este o perioadă bună pentru renovarea și reamenajarea locuinței, pentru cumpărarea sau vânzarea unui imobil. Nativii vor avea șansa unor câștiguri financiare.

FECIOARĂ: Comunicarea va fi punctul forte al celor născuți în zodia Fecioară, mai ales dacă la mijloc este vorba de un discurs public, o ședință importantă, un interviu sau examen. Aceste activități sunt susținute în această săptămână și, în plus, capacitatea de învățare, concentrare, memorare îi va ajuta foarte mult pe nativi să-și atingă obiectivele.

BALANȚĂ: Cei născuți în zodia Balanță vor avea șanse reale de a-și îmbunătăți veniturile. Posibil ca nativii să primească oferte noi de colaborare sau să obțină un bonus de performanță. În prima parte a săptămânii este posibil să fie ușor confuzi și bulversați de anumite gânduri, însă va fi ceva trecător. Totuși, până miercuri, ar fi indicat să evite deciziile radicale legate de locul de muncă și să acorde atenție suplimentară sănătății și odihnei.

SCORPION: Nativii vor da dovadă de o energie remarcabilă care-i va ajuta în îndeplinirea planurilor și obiectivelor propuse. Posibil ca unii Scorpioni să facă schimbări de look, de garderobă, să devină mai spontani și mai dornici de petrecere a timpului liber alături de cei dragi. Relația cu persoana iubită se va îmbunătăți. Niște vești bune legate de carieră ar putea interveni în prima parte a săptămânii.

SĂGETĂTOR: Starea de sănătate se va îmbunătăți, însă va fi nevoie de odihnă suficientă. În prima parte a săptămânii se întrevăd șanse profesionale, posibil ca nativii să se facă remarcați, să fie propuși pentru o funcție, să facă un progres în carieră. În weekend activitățile cu prietenii și socializarea vor fi de interes, iar buna dispoziție caracteristică va reveni în prim plan.

CAPRICORN: Nativii vor avea ocazia să întâlnească persoane care le împărtășesc idealurile, aspirațiile, de la care au lucruri noi de învățat și alături de care pot demara acțiuni, persoane cu care sunt uniți de activități comune. În plan profesional, sunt avantajate planurile și inițiativele de viitor și nu este exclus ca unele proiecte să prindă contur acum.

VĂRSĂTOR: Este o perioadă foarte bună ca cei născuți în zodia Vărsător să se facă remarcați la locul de muncă, să iasă în evidență în plan profesional. În prima parte a săptămânii pot exista situații ușor tensionate în cuplu care să necesite mai mult timp, mai multă atenție decât de obicei. În weekend, emoțiile pot atinge un apogeu, iar nativii sunt sfătuiți să analizeze în profunzime ce-și doresc de la viață.

PEȘTI: Întreaga săptămână va fi de interes relația cu partenerul de viață. Nativii vor dori sprijin și vor simți nevoia să-și consolideze povestea de iubire. Cei singuri pot căuta cu ardoare un nou partener și nu este exclus nu doar să-l întâlnească, ci să se și îndrăgostească și să înceapă o nouă poveste de iubire.