mamaplus

Horoscopul săptămânii 20-26 ianuarie 2020: Peștii sunt cam impulsivi, iar Leii își găsesc jumătatea

-
//
20.01.2020

În această perioadă vom simți nevoia de libertate și independență, de eliberarea de constrângerile societății, mai ales că în următoarele aproximativ 30 de zile ne va păsa mai puțin de ceea ce cred alții despre noi. Să vedem prezicerile astrale pentru fiecare semn zodiacal în parte.

BERBEC: Cei născuți în zodia Berbec vor socializa mai mult ca niciodată. Noi relații de prietenie, inclusiv cu persoane importante care să-i ajute în ascensiunea profesioanlă, se pot lega acum. Planurile de viitor ale nativilor vor căpăta un sens nou acum, orizonturile li se vor lărgi și viziunea va începe să capete contur.

TAUR: Noi începuturi legate de carieră se întrevăd pentru cei născuți în zodia Taur, însă nativii trebuie să aibă răbdare și să ia deciziile după multă o analiză realistă. Nu trebuie să se avânte în necunoscut, mai ales că pot fi tentați să-și dea demisia pentru a începe ceva pe cont propriu. Nativii ar putea avea parte de o surpriză neașteptată, deci trebuie să fie atenți și bine ancorați în realitate.

GEMENI: Cei născuți în zodia Gemeni vor avea parte de noi începuturi legate de studii, străinătate, poate chiar să fie vorba de un loc de muncă peste hotare, însă chiar dacă nu se vor concretiza acum, deciziile vor fi luate în această perioadă. Nativii pot trece printr-un amplu proces de schimbare a mentalității, a filozofiilor de viață, iar acest aspect le va aduce mai multe independență și libertate în gândire. Este o șansă bună să învețe lucruri noi pe care să le aplice ulterior și care să-i ajute în carieră. U

RAC: Cei născuți în zodia Rac vor trece printr-o etapă de transformări interioare puternice, iar în urma acestora este posibil ca nativii să se simtă mult mai liberi și mai stăpâni pe sine. Intimitatea va căpăta o nouă vibrație și va fi un moment bun pentru reaprinderea pasiunii în cuplu. Cei singuri ar putea să dea curs unei pasiuni cu o persoană din anturaj, chiar din grupul de prieteni.

LEU: Cei născuți în zodia Leu ar putea avea parte de surprize și noi începuturi în zona parteneriatelor, fie că vorbim de parteneriate profesionale, fie că vorbim de partenerul de viață. Nu este exclus ca nativii să reia proiecte profesionale din trecut sau să dea o nouă șansă unei foste relații, însă în condițiile lor, cu o dorință mai mare de libertate și independență. O serie de nativi care se află în relații solide și de lungă durată pot fi ceruți în căsătorie acum.

FECIOARĂ: Cei născuți în zodia Fecioară au parte de noi începuturi surprinzătoare legate de locul de muncă, de modul în care interacționează cu colegii și își desfășoară sarcinile și responsabilitățile profesionale. Pot primi vești și oferte din străinătate sau legate de un curs de dezvoltare profesională. În dragoste este o perioadă excelentă pentru a consolida relația sau pentru a începe o nouă poveste de iubire, în cazul celor singuri.

BALANȚĂ: Cei născuți în zodia Balanță au șansa de a începe o nouă poveste de dragoste, chiar cu o persoană din anturaj, cunoscută la locul de muncă sau prin intermediul prietenilor. Va fi vorba, cel mai probabil, de o atracție sexuală puternică și va depinde de ei dacă o păstrează la stadiul de aventură sau o concretizează în ceva serios. Nativii care sunt în relații de lungă durată ar putea lua decizia de a deveni părinți.

SCORPION: Cei născuți în zodia Scorpion își vor canaliza energia asupra familiei și locuinței. Noi începuturi cu surprize se vor contura în aceste sectoare de viață, iar acest aspect ar putea însemna că unii nativi, din dorința de libertate și independență, se mută de la părinți sau, pe de altă parte, nativii își schimbă domiciliul și se mută împreună cu partenerul de viață, își concentrează atenția către clădirea unui cămin, atât la propriu, cât și la figurat. În orice caz, vor avea parte de susținere din partea persoanei iubite.

SĂGETĂTOR: Cei născuți în zodia Săgetător pot avea parte de noi începuturi promițătoare legate de modul în care comunică cu cei din jur și acest aspect le poate aduce surprize în legătură cu actele, cu locul de muncă, cu activitățile comerciale și online. Unii nativi pot obține o diplomă sau, din contră, pot începe un curs, pot învăța ceva nou. Familia îi va sprijini în demersurile întreprinse, inclusiv financiar. Pe de altă parte, pot primi vești din străinătate sau pot planifica o călătorie. Cei care-și caută un job se pot angaja acum.

CAPRICORN: Cei născuți în zodia Capricorn au parte de noi începuturi legate de sectorul financiar. Nativii au ocazia să-și îmbunătățească veniturile din activități creative sau prin exploatarea unei pasiuni, unui hobby. De asemenea, parteneriatele de afaceri, asocierile și colaborările sunt o altă modalitate de a-și crește bugetul în această perioadă. În plan sentimental, nativii au șansa să reaprindă pasiunea în cuplu, însă dacă sunt singuri ar putea fi atrași de o aventură sexuală.

VĂRSĂTOR: Cei născuți în zodia Vărsător au parte de noi și remarcabile începuturi. Ăot ieși acum la suprafață o serie de nedreptăți la care nativii au fost supuși la locul de muncă sau în parteneriate profesionale. Acest aspect are legătură înclusiv cu partenerul de viață și cu familia, cu locuința, cu căminul. Dacă în ultima perioadă au stat retrași, iată că de acum vor dori să iasă în față și să lupte pentru drepturile lor și pentru libertatea lor.

PEȘTI: Este o perioadă de mare sensibilitate, dar și de curaj pentru cei născuți în zodia Pești. Nativii Pot comunica destul de agresiv cu cei din jur și ar fi bine să nu spună chiar tot ce gândesc. Surprize pot să apară legate de trecut, poate vor relua un dialog cu o persoană sau poate își vor reanaliza profund niște acțiuni și decizii deja luate. Oricum, vor simți din plin nevoia de a se desprinde de ceea ce a fost și în acest demers vor fi ajutați de credință, rugăciune și spiritualitate.