mamaplus

Horoscopul săptămânii 19-25 august 2019: Fecioarele sunt vedetele săptămânii, iar Capricornii se țin de călătorii

-
//
19.08.2019

La modul general, horoscopul pentru săptămâna 19 – 25 august 2019 ne va determina să avem așteptări mult prea mari, atât de la noi înșine, cât și de la ceilalți, însă trebuie să fim atenți să nu exagerăm și să cădem în extreme.

mamaplus

BERBEC: Săptămâna aceasta, cei născuți în zodia Berbec vor face tot ce le stă în putință pentru a-și schimba locul de muncă sau pentru a-și îmbunătăți situația la job. Situația financiară îi va nemulțumi pe nativi, însă există și șanse de a primi sume de bani care provin din datorii returnate, din partaje, din moșteniri, credite sau procese. Atenție mai multă la sănătate și la activități care pot provoca accidente.

TAUR: Șansele ca nativii singuri să înceapă o nouă poveste de dragoste sunt foarte mari, iar cei care deja se află în relații de lungă durată pot deveni părinți. Nu este exclus ca unii nativi să aibă parte de aventuri romantice, mai ales că distracția și cheful de viață sunt la cote înalte. În plan profesional, șansele de a semna noi contracte, de a-și schimba cariera vor exista și este recomandat ca Taurii să profite de ele.

GEMENI: Nativii născuți în această zodie vor fi foarte determinați să rezolve un conflict de familie, să lămurească o situație cu părinții și nu este exclus să fie vorba de o moștenire. La locul de muncă se întrevăd unele nemulțumiri și situații tensionate, însă totul se va dizolva până în weekend, când nativii vor fi dornici de ieșit în lume și socializat.

RAC: Se conturează aspecte benefice în zona profesională, iar cei născuți în zodia Rac ar trebui să profite de acestea pentru a face o schimbare de perspectivă. În plan sentimental se întrevăd conflicte cu persoana iubită, însă se bazează mai mult pe neîncredere și critici decât pe lipsa de comunicare sau de sentimente.

LEU: Este o perioadă favorabilă din punct de vedere financiar pentru nativii din zodia Leu. În plan sentimental, șansele ca nativii singuri să se îndrăgostească cresc foarte mult și se pot materializa în special în weekend, când se întrevăd ieșiri cu grupul de prieteni sau poate fi vorba de participarea la o petrecere, un eveniment, poate un concert.

FECIOARĂ: Cei născuți în zodia Fecioară sunt fără îndoială vedetele săptămânii. Nativii vor avea parte de energie, bună dispoziție, optimism și entuziasm în desfășurarea activităților. În plus, va fi o perioadă bună pentru vindecare, de împăcare cu ei înșiși și cu deciziile lor. În plan sentimental pot oficializa o relație sau pot discuta cu partenerul despre posibilitatea de a duce povestea de dragoste la alt nivel.

BALANȚĂ: Nativii vor dori să știe care este scopul lor pe pământ și în acest sens pot fi atrași de fel și fel de domenii noi de studiu. În plan finaciar există șanse mari ca Balanțele să-și redreseze situația, însă trebuie să fie mai atente la oprtunitățile care se ivesc în jurul lor.

SCORPION: Cei născuți în zodia Scorpion au parte de o perioadă favorabilă la locul de muncă, mai corect spus, în plan profesional, ceea ce poate însemna, pentru nativii care-și caută un job, șanse mari de angajare, iar cei care dezvoltă afaceri personale se pot bucura de succes. Atenție la problemele de sănătate care se pot manifesta pe fondul oboselii și extenuării. În weekend, nativii sunt sfătuiți să dea distracția pe odihnă și reîncărcarea bateriilor.

SĂGETĂTOR: Nativii din zodia Săgetător pot traversa o perioadă benefică ascensiunii profesionale, însă va fi nevoie să-și dea interesul în acest sens și nu să aștepte minuni. În plan sentimental lucrurile par să meargă din ce în ce mai bine și nu este exclus ca nativii să se mute împreună cu persoana iubită sau să-și deschidă o afacere împreună.

CAPRICORN: Este o săptămână care implică multe deplasări, călătorii, poate în interes de serviciu sau în interes personal. Cei născuți în zodia Capricorn se implică foarte mult în familie, în relația de dragoste și nu este exclus să aducă în discuție posibilitatea de a deveni părinți. În weekend Capricornii pot primi o recompensă financiară.

VĂRSĂTOR: Nativii pot primi sume de bani, moșteniri, bunuri materiale și șansele de a-și îmbunătăți situația materială vor crește considerabil. Nu este exclus ca Vărsătorilor să li se ceară ajutorul, poate un prieten să apeleze la ei. În plan sentimental poate interveni o ruptură, o despărțire și chiar un divorț. Atenție la cheltuielile inutile!

PEȘTI: Pentru cei născuți în zodia Pești urmează o perioadă în care atenția și interesul se va îndrepta către zona sentimentală. Vor fi nativi care vor dori să se căsătorească, care vor face cereri în căsătorie, dar și nativi care se vor îndrăgosti iremediabil și vor visa cu ochii deschiși. Se cere, însă, mare prudență în legătură cu starea de sănătate.

Sursa