mamaplus

Horoscopul săptămânii 18-24 noiembrie 2019: Săgetătorii vor trăi o nouă poveste de iubire

-
//
18.11.2019

Săptămâna aceasta aduce schimbări majore în plan sentimental pentru toate zodiile. Totodată, se întrevăd și posibilități de angajare pentru nativii care sunt în căutarea unui job. Să vedem prezicerile astrale pentru fiecare semn zodiacal în parte.

BERBEC: Va crește interesul pentru studii de dezvoltare profesională, pentru învățarea unei limbi străine, pentru aprofundarea unei culturi, religii, filozofii de viață diferite. Se întrevăd călătorii, însă mai degrabă călătorii cu scop de cunoaștere și mai puțin de relaxare. Nu este exclus ca unii nativi să cunoască acum persoane noi care să contribuie cu succes la evoluția lor, fie personală, fie profesională.

TAUR: Cei născuți în zodia Taur vor reuși să înlăture mare parte din confuziile și neîncrederile lansate de afectarea parteneriatelor. Nativii își vor canaliza întreaga energie în această zonă. În plan sentimental, acești nativi sunt obsedați după un partener cu care să împărtășească idei și filozofii de viață, cu care să dialogheze pe teme elevate, înalte, spirituale. Cei singuri pot începe o relație cu o persoană din străinătate sau de altă cultură.

GEMENI: Cei căsătoriți vor reuși să ajungă la un acord cu partenerul de viață. În unele cazuri poate fi vorba inclusiv despre o afacere de familie. În plan profesional, va fi o altă etapă favorabilă, iar nativilor le poate veni o idee genială pe care să o pună în practică. Energia va fi canalizată și către prieteni, iar nativii ar putea face planuri de viitor cu aceștia.

RAC: Din punct de vedere profesional, pentru cei născuți în zodia Rac este o săptămână în care șansele de a se face remarcați și oportunitățile de a-și îndeplini obiectivele vor sosi negreșit. Perioadă favorabilă pentru angajare în cazul nativilor care-și caută un job. Cei care s-au confruntat cu neplăceri legate de sănătate vor avea ocazia să le depășească și să se bucure de o stare de spirit foarte bună. Sunt susținute activitățile sportive.

LEU: Relația cu membrii familiei se va mai detensiona și cei născuți în zodia Leu pot reuși să pună în ordine o situație care vizează o locuință. Săptămâna aceasta se va aprinde lumina în sectorul iubirii și nativii vor reuși să ajungă la o înțelegere net superioară a acestui sentiment sau a relației pe care o au cu persoana iubită. Unii nativi vor fi capabili să transforme un hobby într-o sursă de venit sau vor avea parte de succes cu un proiect artistic.

FECIOARĂ: Familia va fi de interes pentru acești nativi care vor încerca să îmbunătățească unele legături și conjuncturi care le-au fost incomode până acum. Se întrevede acțiune legată de bunuri de patrimoniu, de moșteniri și nu este exclus ca unii nativi să dorească să-și construiască propriul cămin cu resurse provenite de la terțe persoane.

BALANȚĂ: Cei născuți în zodia Balanță vor fi foarte determinați să scoată bani din colaborări, parteneriate și asocieri. Unele Balanțe vor face bani cu ajutorul partenerului de viață. Comunicarea cu cei din jur se va îmbunătăți și șansele ca unii nativi să înceapă o relație cu o persoană cunoscută pe internet sau într-o călătorie sunt foarte mari, mai ales că deplasările vor căpăta interes acum.

SCORPION: Cei născuți în zodia Scorpion vor răsufla și ei ușurați pentru că starea de sănătate se va îmbunătăți acum, în sensul că nativii vor avea energie și episoadele de oboseală vor fi nesemnificative. În sectorul financiar pot obține bani din parteneriate și asocieri și chiar dintr-o afacere pe care o au împreună cu persoana iubită.

SĂGETĂTOR: Nativii vor fi mai energici ca niciodată și vor avea determinarea necesară să lase în spate trecutul și tot ce i-a ținut pe loc până acum. La locul de muncă și în cercul de prieteni va fi o atmosferă mult mai plăcută, armonioasă, și nativii își pot face planuri pe termen lung. Relația cu persoana iubită va fi centru de interes, reușindu-se clarificarea tuturor neînțelegerilor de până acum, iar cei singuri vor fi foarte determinați să înceapă o nouă poveste de iubire.

CAPRICORN: Pentru cei născuți în zodia Capricorn, această perioadă poate aduce vindecare sufletească, depășirea unor obstacole și blocaje, dar și un fost partener din trecut, reîntoarcearea unei foste iubiri. Decizia le va aparține în legătură cu modul în care vor administra situația. Relația cu prietenii se va îmbunătăți remarcabil și pot face planuri de viitor împreună cu aceștia.

VĂRSĂTOR: Cei care se află în cuplu vor reuși să se înțeleagă mai bine cu persoana iubită, să lămurească niște neînțelegeri, mai ales de ordin financiar. De asemenea, relația cu membrii familiei se va îmbunătăți considerabil, iar dedicarea nativilor unor scopuri umanitare le poate aduce recunoaștere și onoruri. Călătoriile vor căpăta interes și Vărsătorii pot face planuri în acest sens. Cariera va fi centru de interes și nativii vor avea toată energia necesară pentru a ieși în față, pentru a se afirma profesional și vor lupta cu seriozitate să obțină o funcție.

PEȘTI: Nativii din zodia Pești pot pleca în călătorii în această perioadă sau, cel puțin, pot stabili o viitoare vacanță peste hotare alături de partenerul de viață. În cazul unora va fi vorba de o călătorie care să le aducă beneficii materiale, poate o vacanță cadou de la persoana iubită. Oricum, armonia în cuplu se va reinstala și discuțiile legate de bani vor înceta saus e vor lămuri.