mamaplus

Horoscopul săptămânii 18-24 mai 2020: perioadă favorabilă pentru GEMENI

-
//
18.05.2020

În această perioadă s-ar putea să fim deziluzionați, dezamăgiți de situații, oameni, dialoguri, motiv pentru care ar trebui să nu avem așteptări prea mari de la cei din jur, ci să ne bazăm pe propriile puteri. În poveștile de iubire pot ieși la suprafață secrete, infidelități, dar mai ales putem vedea adevărata față a partenerului. Pe de altă parte, vom fi confuzi, bulversați, tentați să dăm crezare zvonurilor, informațiilor mincinoase și știrilor false. Să vedem prognoza astrală pentru fiecare semn zodiacal în parte.

BERBEC: Cei născuți în zodia Berbec vor avea ocazia să iasă în evidență prin comunicare, dialog, discursuri publice. Nativii vor avea idei și și le vor exprima cu ușurință în această perioadă, însă este de preferat să nu spună chiar tot ce le trece prin minte și nici să nu creadă chiar tot ce le ajunge la urechi. Posibil să lămurească o situație legată de cuplu, de un fost partener.

TAUR: Cei născuți în zodia Taur au parte de noi începuturi financiare, aspect care poate însemna noi inițiative care să le îmbunătățească veniturile, dar și renegocieri ale unor contracte din trecut. Posibil ca unii nativi să reia o colaborare. Este o perioadă bună să negocieze niște aspecte profesionale, chiar salariul. Este momentul să-și descopere un talent și să-l valorifice. De verificat facturile, cheltuielile restante, datoriile.

GEMENI: Pentru nativi se anunță noi începuturi importante, legate de viața personală, de principii, relații, dar și de sectorul profesional. Ei reușesc să se reorganizeze în tot acest haos din ultima perioadă și reușesc să-și demareze planuri și proiecte avute. Reevaluarea trecutului va fi primordială pentru că de această dată primește noi rațiuni pentru a-l dizolva și vindeca. Este momentul să treacă de un obstacol, de o barieră avută, să se desprindă de niște credințe și prejudecăți.

RAC: Cei născuți în zodia Rac au ocazia să-și rescrie prezentul prin acceptarea și reevaluarea dintr-un alt punct de vedere a trecutului, cu fricile lui, cu temerile și obsesiile lui. O serie de mentalități, gânduri, idei se pot recontura foarte frumos acum, dar pentru asta este nevoie să coboare în adâncurile lor, în profunzimea ființei lor. Se întrevede sprijin de la partenerul de viață și ocazia de a lămuri o situație mai delicată din trecut.

LEU: Reprezentanții acestui semn zodical au parte de o perioadă favorabilă comunicării, revederii cu cei dragi, reluării unor relații de prietenie. Totodată, este o săptămână în care au șansa de a lega noi prietenii, de a pune în funcțiune planuri mai vechi care au fost limitate. Este un moment foarte bun pentru a relua un dialog de afaceri, o renegociere a unui parteneriat, colaborare. În plan sentimental, există posibilitatea unei împăcări, dacă se schimbă reguli în cuplu și se ajunge la noi acorduri.

FECIOARĂ: Nativii au mari șanse să se afirme prin comunicare sau în activități legate de acest sector, activități academice, dar și legate de comerț.  Totuși, există riscul de a se iluziona înainte de vreme, deci pașii mici și siguri vor fi de bun augur acum. Creativitatea, intuiția îi va susține în această perioadă. Fecioarele vor ajunge la concluzii raționale legate de principiile și credințele cu care trebuie să meargă mai departe.

BALANȚĂ: Cei născuți în zodia Balanță au ocazia să-și pună în ordine viața sentimentală. Pe de altă parte, pot avea parte de momente de epifanie care vor contribui la redefinirea și îmbunătățirea stilului de viață. Zona studiului și a cunoașterii este activă și nativii pot învăța multe lucruri noi în această perioadă, pot chiar decide să studieze ceva nou care să-i ajute în zona profesională.

SCORPION: Nativii au parte de transformări interioare profunde, mai corect spus, continuă șirul acestor transformări deja începute cu ceva timp în urmă cu conștientizări. Sentimental, pot avea parte de deziluzii majore, deci nu este momentul să se avânte în noi relații pentru că nu vor depăși stadiul de aventură.

SĂGETĂTOR: Reprezentanții acestui semn zodiacal au parte de multă determinare în sectorul profesional și au ocazia să se pună în evidență cu ajutorul comunicării, aspect care poate aduce (re)negocierea unui contract de colaborare, unui parteneriat foarte avantajos. Unii nativi își pot întâlni o nouă dragoste, însă din păcate nu pentru mult timp. În schimb, sunt susținute dialogurile de împăcăre, lămurirea unor aspecte de cuplu.

CAPRICORN: Cei născuți în zodia Capricorn pun în aplicare noi strategii financiare raționale și nu este exclus să aducă îmbunătățiri legate de modul în care-și desfășoară activitățile. Negocierile s-ar putea să nu fie ușoare, iar sarcinile primite la locul de muncă să nască cotroverse. O serie de Capricorni pot lua decizia de a schimba un loc de muncă pentru unul mai bine plătit. Atenție la noile contracte semnate pentru că se pot strecura erori, pot fi înșelătoare.

VĂRSĂTOR: Ei au parte de noi începuturi în dragoste. Poate fi vorba de noi relații, însă șansele să depășească stadiul de aventură sunt minime. Cu toate astea, sunt susținute împăcările și nativii se pot întoarce la o fostă relație, însă este recomandat să stabilească foarte clar termenii și condițiile. Creativitatea și istețimea financiară pot ajuta nativii să se pună mai mult în valoare.

PEȘTI: Cei născuți în zodia Pești au parte de momente și dialoguri delicate în familie sau legate de familie, de o locuință, de regimul unui bun de patrimoniu. Posibil ca unii nativi să se iluzioneze în privința achiziționării unei case, însă actele să nu fie în regulă, să mai fie nevoie să se agite pentru a obține tot ce le trebuie. Pe de altă parte, unii nativi pot fi stimulați să își schimbe domiciliul, să se mute cu persoana iubită, însă această decizie nu trebuie să fie pripită, ci analizată foarte rațional.