mamaplus

Horoscopul săptămânii 12-18 august 2019. Capricornii își îmbunătățesc bugetul, iar Racii au succes în carieră

-
//
12.08.2019

Traversăm o perioadă benefică pentru toate zodiile, pentru că se încheie un capitol și se deschid alte uși și apar noi oportunități. Aveți grijă, însă, la relațiile cu cei din jur, care pot suferi dacă nu veți depune interes și efort.

mamaplus

BERBEC: Săptămâna aceasta, cei născuți în zodia Berbec acordă o deosebită importanță zonei financiare. Se recomandă mai multă prudență la capitolul sănătate și chiar o vizită la medic pentru investigații necesare. În plan sentimental ar trebui ca nativii să acorde mai multă atenție persoanei iubite, dar și familiei și prietenilor. Nu este exclus ca în urma unui conflict să se încheie o relație de prietenie.

TAUR: Nu este exclus ca nativii să regrete acum niște decizii luate, să aibă păreri de rău și remușcări și să caute să se reinventeze, să fie mai originali în abordarea unei situații. Cei care vor să-și schimbe locul de muncă, pot lua decizia acum. În plan financiar se întrevăd situații favorabile îmbunătățirii veniturilor, în special prin colaborări și asocieri. La capitolul amoros, nativii Taur ar putea trece prin perioade mai tensionate de natură să-i facă să-și reevalueze sentimentele.

GEMENI: Nativii născuți în zodia Gemeni s-ar putea confrunta cu unele probleme de sănătate mai vechi care acum să revină în actualitate și să ceară tratament. Pe de altă parte, este foarte probabil ca o serie de secrete să iasă acum la suprafață, iar din punct de vedere psihic să apară un dezechilibru cauzat de mustrările de conștiință. În ceea ce privește sfera financiară, s-ar putea ca în această perioadă să rezolve o situație care vizează o locuință, o moștenire, un bun de familie.

RAC: Pentru cei născuți în zodia Rac se anunță o săptămână bună din punct de vedere profesional. Nativii pot relua niște colaborări, pot primi noi oferte de muncă, însă trebuie să fie conștienți că va fi nevoie să-și dea mai mult interes în această direcție dacă doresc ca rezultatele să fie remarcabile. Se întrevăd călătorii, vacanțe și relația sentimentală începe să se îmbunătățească semnificativ.

LEU: Este o perioadă favorabilă ca nativii din zodia Leu să-și reevalueze niște țeluri profesionale, să se întrebe dacă, într-adevăr, sunt mulțumiți de locul de muncă actual. În plan sentimental, se poate încheia o etapă și se poate trece la alt nivel, iar acest aspect, de la caz la caz, poate aduce o cerere în căsătorie sau un divorț.

FECIOARĂ: Cei născuți în zodia Fecioară pot fi tentați să reia niște studii sau să se înscrie la noi cursuri astfel încât să fie susținuți și din această direcție pentru a obține un loc de muncă mai bun. Atenție, însă, și la posibilele conflicte care pot lua naștere cu cei din jur, inclusiv cu persoana iubită. În cuplu este nevoie de mai multă intimitate și comunicare.

BALANȚĂ: Începe o perioadă de reevaluări financiare pentru cei născuți în zodia Balanță, care s-ar putea să treacă de la o extremă la alta și cu greu vor reuși să atingă un echilibru, motiv pentru care nu sunt recomandate investiții majore și cheltuieli nefondate. În plan sentimental, nu este exclus ca o relație care nu mai funcționează de mult timp să se încheie acum.

SCORPION: Cei născuți în zodia Scorpion își fac planuri de vacanță și sunt foarte determinați să iasă din cotidian, să evadeze. În plus, poate fi o perioadă favorabilă să reia niște studii, să încheie cu brio niște cursuri. În familie pot apărea discuții neplăcute, deranjante și nativii pot conștientiza o serie de responsabilități cărora vor fi nevoiți să le facă față acum.

SĂGETĂTOR: Cu toate că nativii din această zodie traversează o perioadă bună, nu înseamnă că totul este perfect. Astfel, vor trece printr-o etapă de revizuire a locului de muncă, a sarcinilor și responsabilităților, și nu este exclus ca în viitor să ia decizii radicale în acest sens, să facă o schimbare majoră. La capitolul sănătate trebuie să fie mai atenți și să nu fie superficiali în cazul în care se confruntă cu anumite simptome, ci să le investigheze mai departe.

CAPRICORN: Cei născuți în zodia Capricorn au parte de o perioadă bună, revigorantă, mai ales în sectorul financiar unde se anunță oportunități de îmbunătățire a bugetului. Pe de altă parte, sectorul sentimental capătă și mai mult interes și nativii sunt dispuși să reconstruiască o relație, însă în condițiile și termenii lor. În această perioadă nativii doresc să se reinventeze în toate capitolele vieții și nu este exclus să se înscrie la cursuri și semniarii de dezvoltare personală.

VĂRSĂTOR: Discuțiile cu rudele pe teme sensibile care tensionează atmosfera continuă și în această săptămână, însă problema cu adevărat reală este în cuplu unde cei născuți în zodia Vărsător nu se mai simt împliniți, mulțumiți, simt că nu mai rezonează cu partenerul. Nativii pot alege să plece într-o călătorie pentru lămurirea contextului sentimental și este recomandat să vorbească deschis și să spună tot ce au pe suflet.

PEȘTI: Este o perioadă în care nativii din zodia Pești ar trebui să-și asculte intuiția pentru că pot avea revelații. Sunt puternic favorizați cei care deja o fac sau care acum se îndreaptă spre spiritualitate, religie, credință și chiar zona ezoterică. Nativii vor simți o determinare aparte către construirea unei relații serioase, iar în weekend visele pot deveni realitate.

Sursa