mamaplus

Horoscopul săptămânii 11-17 mai 2020: o perioadă a schimbărilor majore pentru toți nativii

-
//
11.05.2020

Săptămâna în curs este marcată de retrogradarea multor planete, prin urmare, va fi vorba de multă tensiune, confuzie și bulversare. Probabil că vom fi din ce în ce mai acizi în comunicare și mai nerăbdători să ieșim din casă, însă cu toate aceste planete care-și schimbă direcția de mers, implicit și energia, s-ar putea să nu vedem adevărata față a situației și acest aspect ne poate aduce tot nouă probleme. De aceea este important să fim calmi, lucizi, raționali și capabili să integrăm în viața noastră această situație. Haideți să vedem prognoza astrală pentru fiecare semn zodiacal în parte.

BERBEC: Cei născuți în zodia Berbec vor avea parte de o săptămână în care comunicarea și activitățile care au la bază comunicare vor fi foarte bine susținute. Nativii trebuie să dea dovadă de calm și diplomație în dialog, să fie foarte atenți la toate informațiile care vin spre ei și să le analizeze cât mai rațional posibil. Pentru unii nativi, din contră, va fi o perioadă care-i stimulează să facă ceva legat de cariera lor și este posibil să îndrăznească să pună în practică proiecte îndrăznețe într-un domeniu absolut nou.

TAUR: Cei născuți în zodia Taur vor acorda un interes major sectorului financiar. Nativii vor analiza sursele de venit, vor reevalua foarte rațional cu ce merită să continue și la ce trebuie să renunțe. Sunt sfătuiți să nu se avânte în cheltuieli majore. Posibil ca unele proiecte personale să fie aduse la viață acum și să le vină idei excepționale despre cum să-și îmbunătățească veniturile. Atenție la flirturile din online care pot fi înșelătoare.

GEMENI: Creativitatea, inspirația, intuiția pot fi atuuri care să-i propulseze în carieră. În dragoste vor începe un serios proces de reevaluare a sentimentelor, a relației cu persoana iubită și nu este exclus ca acele povești aflate la început să se încheie. Atenție la infidelitate! Un alt aspect pe care trebuie să-l ia în calcul este cel financiar. Nu este o perioadă în care investițiile vor fi profitabile, iar marea recomandare este să evite pe cât posibil cheltuielile.

RAC: Nativii pot avea pare de gânduri copleșitoare în această perioadă, de frământări menite să-i îndemne la reevaluarea unor situații ce țin de trecut, poate de o fostă relație sau poate legate de actuala relație în care se află. Racii vor fi mai vulnerabili în această perioadă și este nevoie de multă grijă, atenție, responsabilitate, dar mai ales odihnă și detașare față de factorii de stres. Financiar pot resimți unele limitări, mai ales aceia dintre nativi care se bazează foarte mult pe banii altora, pe banii partenerului de viață.

LEU: Ei vor simți mai mult ca niciodată apropierea de prieteni, nevoia de comunicare cu aceștia fiind mare. Totodată, din partea lor pot veni și idei bune despre cum să-și pună în practică un plan, un proiect personal. Nu este o perioadă bună pentru schimbări de job. În plan sentimental, cei care au relații de lungă durată vor începe reevaluarea sentimentelor, iar cei singuri vor dori pe cineva matur și responsabil alături.

FECIOARĂ: Mulți nativi își vor reevalua funcția și statutul profesional și vor dori să facă schimbări mai ales dacă nu se simt remunerați corespunzător pentru munca depusă. Posibil să trebuiască să mai învețe ceva în plus sau să-și revizuiască niște principii de viață pentru a se apropia de niște obiective. În dragoste este o perioadă delicată în care multe Fecioare vor dori să se îndepărteze de acei parteneri care le inhibă evoluția și stau în calea progresului. Este o perioadă bună să facă ajustări legate de stilul de viață și de modul în care-și petrec timpul liber.

BALANȚĂ: Posibil să fie mai confuzi în plan sentimental sau în ceea ce privește credințele care-i ghidează, însă nativii vor avea parte și de multe idei reformatoare, de un raționament lucid și foarte multă determinare să-și reconstruiască un sistem de valori care să-i ajute în evoluție. Cei care-și caută un loc de muncă pot obține recomandări bune de la prieteni și pot să-și îmbunătățească veniturile prin asocieri și colaborări.

SCORPION: Cei născuți în zodia Scorpion încep o amplă perioadă de reevaluare a unor relații intime și nu este exclus ca multe secrete să iasă acum la suprafață, mai ales infidelități ale lor sau ale partenerilor. Cei singuri vor fi stimulați să se implice în aventuri, să flirteze și să cucerească, însă fără a-și dori nimic serios, stabil și de lungă durată. Relațiile de familiile pot fi încordate. Posibil ca mulți nativi să se gândească la schimbarea domiciliului.

SĂGETĂTOR: Posibil ca nativii să simtă că bat pasul pe loc, ca orice ar face nu-și pot îmbunătăți veniturile. Ceea ce ar putea să-i ajute ar fi renegocierea unui contract sau reevaluarea unui parteneriat profesional, a unei colaborări. În plan sentimental lucrurile merg destul de prost și unele relații de lungă durată sau căsnicii se pot destrăma. Oricum, deocamdată vorbim de nevoia de reevaluare a unei relații. Nativii ar trebui să se preocupe mai mult de copilul interior, de trecutul lor, de amintirile lor, să-și acorde timp să se gândească la acțiunile și deciziile luate până acum.

CAPRICORN: Nativii pot avea idei bune, dar pot întâmpina blocaje în a le pune în practică. Cel mai probabil că se vor simți constrânși și limitați, vor intra într-o etapă de negare, de pesimism și nu vor vedea posibilități de redresare și cu atât mai puțin de progres și expansiune. Totuși, mulți Capricorni vor reuși să se întoarcă mai mult la spiritualitate și credință și să vadă viața din alt unghi.

VĂRSĂTOR: Sectorul financiar stă sub semnul întrebării, nu în sensul de probleme, ci în sensul că nativii au determinarea să facă bani, însă pentru asta trebuie să-și negocieze cu multă atenție și într-un mod foarte rațional un aspect legat de carieră, de activitatea profesională. În plan sentimental, relațiile aflate la început s-ar putea sfârși, iar cei care sunt singuri vor flirta cu dezinvoltură, însă nu sunt sfătuiți să înceapă o nouă relație.

PEȘTI: Interesant este că nativii vor căuta să se dezvolte spiritual în această perioadă și unii dintre ei chiar vor studia noi domenii. Mulți Pești se pot simți limitați în expansiunea profesională, pot întâmpina probleme cu obținerea unei funcții sau aspirațiile lor, țelurile vor fi blocate o perioadă, fapt ce-i poate face pe mulți să-și reconsidere domeniul de activitate în sine. Posibile tensiuni în relațiile de prietenie și în familie, fiind nevoie de mai multă comunicare cu cei dragi și de revizuirea unei atitudini față de rude.