mamaplus

Horoscopul săptămânii 1-7 iulie 2019: Schimbări pentru toate zodiile

-
//
01.07.2019

Horoscopul primei săptămâni din luna iulie pune în dificultate câteva semne zodiacale, în timp ce pe altele le pune în evidență. 

mamaplus

BERBEC - Confortul este cuvântul de bază în această săptămână. Trebuie să îți păstrezi calmul orice s-ar întâmpla. Caută inspirația în cele mai neașteptate locuri și bucură-te atunci când ceva frumos ți se întâmplă. Investește mai mult în tine.

TAUR - Ai nevoie de mai multă stimulare intelectuală în această săptămână. Ești comunicativa și îți dorești să cunoști cât mai multă lume. Radiezi și ești foarte puternică. Stabilește-ți un curs al evenimentelor pentru lucrurile care îți dorești să se întâmple în perioada următoare.

GEMENI - Vei învăța să îți identifici nevoile și dorințele în această săptămână. Vei primi beneficii financiare de acolo de unde nu îți imaginezi. Stabilește-ți obiective ambițioase pentru ca să fii sigură că vor deveni realitate. 

RAC - Ai mai multă răbdare cu tine în această săptămână. Învață să ceri ceea ce îți dorești. Vei reuși să pui piciorul în prag atunci când nu este nevoie și vei primi vești bune din zona financiară. Pregătește-te să îți susții toate ideile.

LEU - Ai nevoie de mai mult timp pentru tine în această săptămână. Te simți ușor confuză, așa că ai nevoie să pui frâna și să încetinești ușor lucrurile. Concentrează-te asupra lucrurilor care contează cu adevărat pentru tine. 

FECIOARĂ - Te simți plină de energie în această săptămână. Îți dorești să colaborezi și să te conectezi cu cât mai multe persoane. Dacă ești singură, ți-ai putea întâlni jumătatea. Dacă ești într-o relație, ai putea să o duci la nivelul următor.

BALANȚĂ - A venit momentul să îți faci ordine în viață și să lucrezi mult mai mult la brandul tău personal. Lucrurile nu merg chiar așa bine la locul de muncă, așa că este nevoie să depui mai mult efort. 

SCORPION - Ai nevoie de o săptămână sabatică. Trebuie să iei o pauză de la carieră și prieteni și să te retragi. A venit momentul sa îți extinzi cunoștințele, însă trebuie să o faci singură. Nimeni nu te poate ajuta să devii ceea ce meriți.

SĂGETĂTOR - Începi să îți dai seama cine ești cu adevărat. Treci printr-o schimbare misterioasă și dramatică. Experimentează mai mult cu tendințele și lucrează la imaginea ta. Fă-ți timp pentru a pune în aplicare lucrurile creative pe care le visezi.

CAPRICORN - Este o săptămână excelentă pentru a consolida relațiile din business și parteneriatele pe care le ai. Petrece mai mult timp căutând activitatea care te face cu adevărat fericită și care îți aduce împlinire pe plan profesional.

VĂRSĂTOR - Ai mai multă grijă de tine în această săptămână. Protejează-ți sănătatea și consumă alimente care nu îți fac rău. Poți începe chiar să faci și sport. 

PEȘTI - Ești creativă și romantică în această săptămână și faci totul cu cea mai mare plăcere. Îți inspiri colegii și prietenii cu atitudinea pozitivă pe care o ai. A venit momentul să-ți organizezi și vacanța pe care o visezi de atât de mult timp.

Sursa