mamaplus

Horoscopul primăverii 2020. Află ce au rezervat astrele fiecărei zodii!

-
//
27.02.2020

Astrele vor grăbi finalizarea unor proiecte mari din viața noastră pentru a lăsa ușa deschisă altor oportunități. Primăvara acestui an este un sezon prielnic pentru toate zodiile și fiecare va avea beneficiile ei. Află ce spune horoscopul primăverii 2020.

Berbec. Oferte avantajoase

Necazurile te ocolesc în următoarele luni de primăvară, astfel că poți profita din plin de orice şansă ți se oferăDacă ai o căsnicie solidă, te vei bucura de realizări deosebite alături de partenerul de cuplu. Dacă eşti singură şi vrei să renunți la burlăcie, primăvara este sezonul potrivit să cauți o relație nouă, chiar dacă îți foarte greu să te hotărăşti. Din luna aprilie, Mercur te ajută să faci un pas înainte şi îți scoate în cale câteva oferte de slujbe profitabile.

Eşti cu atât mai mult favorizată dacă lucrezi în domeniul educației, al administrației publice sau în domeniul juridic. La sfârşitul primăverii vei avea suficienți bani să planifici o călătorie în străinătate, să revezi prieteni dragi sau membrii de familie stabiliți peste hotare. Cât despre un profit concret, lunile aprilie și mai se anunță cele mai bune. Te vei bucura de stabilitate financiară, dar trebuie să faci economii, arată horoscopul primăverii 2020.

Taur. Șanse pentru noi venituri

Începutul primăverii este o perioadă dinamică și plină de energie, chiar dacă Mercur este retrograd acum. Luna martie este propice mai mult economiilor, decât cheltuielilor, dar te poți concentra asupra proiectelor mai importante care nu presupun investiții mari. Oportunități mult mai bune de a-ți spori veniturile se vor ivi în lunile aprilie și mai, de aceea nu este bine să te grăbeşti cu investițiile majore.

De-a lungul primăverii, te vei bucura de energie şi vitalitate, iar problemele de sănătate par să te ocolească, în cazul în care nu suferi de afecțiuni mai vechi. O veste bună îți poate aduce Lună nouă zodia ta, din 22 aprilie, care poate aduce rezolvarea unei situații medicale. În ceea ce privește relația de dragoste sau de cuplu, astrele nu prevăd schimbări semnificative.

Gemeni. Proiecte de succes

Zodia ta va beneficia de o energie puternică din partea lui Mercur în cursul primăverii. Este un astru generos pe care toți îl așteaptă cu speranțe mai mari pentru câștiguri, călătorii și distracții. Ține minte datele de 11 aprilie și 11 mai, când vor începe două perioade foarte bune pentru tine datorită lui Mercur. Caută cu mai multă atenție un loc de muncă potrivit, pentru că vei avea șanse mai mari să avansezi în carieră și să câștigi mai bine.

În data de 22 mai va fi Luna nouă în semnul Gemenilor. Iar Luna nouă ajunge în zodia ta la puțină vreme după intrarea lui Mercur, un semn bun pentru proiectele personale noi și pentru activitățile profitabile. Este o perioadă propice și pentru relația de dragoste, dar, pentru că Venus este retrograd, este posibil să descoperi iubirea datorită unui fost partener, care te caută dinnou.

Rac. Dragoste și încredere

Primăvara aceasta vei putea face o alegere inspirată care te va face fericită pentru tot restul vieții. Mizează pe dragostea sinceră și vei avea de câștigat, deoarece nimic nu se compară cu ceea ce îți poate oferi un partener care te prețuiește. Vei avea un sezon plin de evenimente și mai ales de dragoste. Întâlnirea dintre Luna plină și Venus la începutul lunii martie îți poate scoate în cale un partener de cursă lungă, dacă ești singură.

Chiar dacă nu vei avea ocazia să îl cunoşti bine în primele săptămâni, el va rămâne în viața ta și îți va demonstra că merită încrederea ta. Dacă ești căsătorită și îți mai doreşti copii, cele mai mari șanse le vei avea în lunile aprilie și mai, când vei lua o decizie foarte bună pentru viitorul vostru. La serviciu, vei avea mult de muncă, dar vei reuși să te afirmi și să aduni câștigurile de care dispui.

Leu. Câștiguri mai bune

De-a lungul primăverii vei fi mai mult preocupată de carieră. În primul rând, pentru că pleacă o bună parte din colegi şi vei găsi o portiţă deschisă să avansezi. Schimbările, care vor fi în general în favoarea ta, se datorează tranzitului lui Venus prin zodia Fecioarei, care ar putea să îți aducă inclusiv șansa unui alt loc de muncă mai bun. Vestea bună este că, în luna aprilie, bugetul tău se rontunjeşte şi va creşte constant.

Singura perioadă critică va fi între 13 mai și 25 iunie când Venus este retrograd și poți face cheltuieli inutile, dacă nu îți stabilești noi priorități. Ține minte data de 22 aprilie, când va fi Lună nouă în Taur, un moment benefic și prielnic relațiilor de dragoste. Împreună cu energia constructivă a lui Venus, Luna nouă poate aduce schimbări majore și de bun augur în căsnicie sau în relația de cuplu.

Fecioară. Speranțe de mai bine

Venus te sfătuieşte să ai răbdare în tot ceea ce faci, dar mai ales în dragoste. Ți-a pregătit câteva momente deosebite, dar totul depinde de tine și de perseverența ta. În plan sentimental, luna aprilie poate aduce un moment de bilanț pentru cuplurile tinere. Alături de iubitul tău, astrele te vor pune să alegi între două căi pe care puteți merge amândoi, ambele cu beneficiile, dar și cu dezavantajele lor, arată horoscopul primăverii 2020.

Ai toate şansele să laşi în urmă o situație care v-a adus multe necazuri și să faceți un pas mare împreună pentru voi. Din punct de vedere financiar, primăvara aceasta este contradictorie. Poți avea mulți bani într-o anumită perioadă, dar ulterior îi poți risipi aproape fără să îți dai seama. Mercur va fi retrograd la începutul primăverii, iar Venus din a doua jumătate a lunii mai, astfel că vor fi perioade dificile în ceea ce privește banii.

Balanță. Dorințele mari se împlinesc

În dragoste, în carieră sau în proiectele personale este nevoie de un suflu nou și de mai multă determinare. Treci la acțiune în următoarele săptămâni și vei găsi soluții bune, dar și oameni care te vor ajuta la momentul potrivit. Nu mai amâna proiectele grele, deoarece primăvara aceasta astrele îți oferă conjuncturi norocoase și vei reuși să le finalizezi.

Trebuie să faci eforturi mai mari să te afirmi, să îți pui în valoare calitățile şi să câştigi mai multă libertate de acțiune. Nu te mai poți baza multă vreme pe ceea ce ai avut. Trebuie să descoperi resurse noi şi să scapi din rutina activităților care nu ți-au adus satisfacții. Cele mai bune perioade pentru zodia ta, din punct de vedere astrologic, vor sosi în a doua decadă a lunii martie până la Luna nouă din 24 martie și din 7 aprilie, când este Lună plină în zodia ta, până pe 13 mai.

Scorpion. Surprize frumoase

Primăvara aceasta îți rezervă multe surprize în carieră, dar și în viața socială, în relația cu cei din jurul tău. Vei descoperi oameni pe care te poți baza în momentele critice, dar și oameni care te vor dezamăgi și vor renunța atunci când tu vei fi hotărâtă să mergi mai departe. Te vei gândi deseori dacă profesia pe care ai ales-o sau locul de muncă actual se potriveşte cu ambițiile tale de viitor.

Evenimentele din lunile aprilie și mai legate de munca ta te vor pune pe gânduri şi te vor face să te întrebi cât de bună ar fi o schimbare. Pe de altă parte, începând din 7 mai, când va fi Lună plină în zodia ta, vei avea parte de una dintre cele mai fericite conjuncturi astrale, iar lucrurile bune care îți sunt hărăzite vor veni mai repede. Vei descoperi situații, oameni sau beneficii noi care îți vor face zilele mai frumoase și vei fi mai optimistă.

Săgetător. Schimbări neașteptate

Primăvara aceasta poate fi o perioadă excelentă pentru carieră sau pentru călătorii. Nu este exclus să călătorești tocmai pentru a-ți îmbogăți experiența profesională și pentru a progresa în carieră. Este posibil să primești o ofertă de lucru peste hotare, alături de o prietenă care are deja experiență și care te așteaptă. Cele mai multe vești bune vor veni în prima jumătate a lunii mai. Atunci va fi una dintre cele mai importante perioade pentru tine, cu implicații profunde și schimbări majore.

Iar până atunci, ar fi bine să te concentrezi asupra câștigurilor tale și să încerci să faci economii care îți vor prinde bine mai târziu. În ceea ce privește iubirea, relația de dragoste sau șansele de a găsi pe cineva, trebuie să fii atentă la mesajele pe care le transmite Jupiter retrograd după data de 14 mai. Va fi o perioadă cu o încărcătură emoțională deosebită pentru tine.

Capricorn. Planuri noi în cuplu

Renunță la activitățile de rutină care te împiedică să fii creativă şi priveşte dincolo de ziua de mâine. Viitorul apropiat nu înseamnă doar muncă şi treburi domestice. Cu cât eşti mai ambițioasă şi ținteşti spre obiective mai îndrăznețe, cu atât vei avea mai multe ocazii să îți împlineşti visurile. Primăvara este o perioadă excelentă pentru zodia ta, datorită lui Marte, dar mai ales datorită Lunii noi din Taur, din 22 aprilie, care îți deschide noi perspective. Vei avea șansa să te dezvolți în plan profesional.

Iar, în dragoste, cu toate că ai mai multă încredere, preferi să îți păstrezi libertatea şi să laşi timpul să decidă pentru voi doi, dacă nu v-ați căsătorit. Dacă nu eşti măritată, relația cu soțul tău se poate schimba treptat și între voi vor exista tot mai puține diferențe şi tensiuni în următoarele luni. Veți face planuri noi împreună.

Vărsător. Oportunități surprinzătoare

Primele săptămâni din noul sezon vor trece în mod obișnuit, fără evenimente marcante din punct de vedere profesional și fără schimbări costisitoare. De aceea, prima jumătate a primăverii poate fi propice pentru economii și planuri financiare bine puse la punct. Nici la serviciu nu vei avea mari satisfacții, dar nici situații stresante, arată horoscopul primăverii 2020.

În schimb, lucrurile se pot schimba dramatic la sfârșitul lunii aprilie, după Luna nouă din data de 22, când marile astre își unesc forțele pentru a grăbi realizarea unor proiecte importante pentru tine. Vei avea șansa să faci câteva schimbări benefice fie pentru întreaga familie, fie doar pentru tine; încearcă să profiți de oportunitățile care apar, chiar dacă ofertele nu îți sunt adresate în mod direct. Ar fi indicat să strângi cât mai mulți bani în prima jumătate a sezonului să fii pregătită pentru oportunitățile care vor apărea în aprilie și mai.

Pești. Influențe benefice

În dragoste sau în viața profesională, norocul se va întoarce în calea ta, iar încercările grele vor rămâne în urmă. Vei avea perioade în care vei munci mult, dar merită să faci mici sacrificii pentru câștigurile care vor veni. Jupiter va fi de partea ta de-a lungul primăverii, iar influența lui va fi benefică pentru planurile de vacanță și de călătorie, pentru relațiile sociale și prieteniile noi, dar și pentru situația ta financiară.

Există șanse mari să fii plătită mai bine pentru ceea ce faci. În lunile martie și aprilie te vei bucura de succes nu numai la locul de muncă, dar şi în familie sau în dragoste. Relația de cuplu devine mult mai puternică, iar micile distracții vă vor ajuta să vă relaxați și să vă bucurați de pasiunea deplină dintre voi. Trebuie doar să vă acordați mai mult timp și să găsiți mai multe activități comune.