Horoscopul pentru 15 iulie 2015

BERBEC

Poate chiar energia ta in exces e principalul inamic al planurilor tale, pentru ca nu o investesti in cele mai profitabile directii. In loc sa o valorifici spre proiecte de anvergura, in competitii importante pentru reputatia si pozitia ta, in lupta spre a te remarca inaintea altora si mai buni decat tine, s-ar putea s-o canalizezi spre nervozitate, cearta, razbunare. Controleaza-ti acest bagaj de energie care e mult peste puterile tale si tine cont de cei care te mai trag de maneca si-ti spun s-o lasi mai moale. Au dreptate acestia si se pare ca te cunosc foarte bine.

TAUR

Impui respect si autoritate in fata celor care iti apar azi in cale. Multi iti apreciaza mintea si impozanta, altii iti lauda creativitatea sau te privesc ca pe un mentor care ii poate invata cum sa ajunga la un scop maret. Asuma-ti aceasta imagine cu totul speciala in ochii celor care te admira, pentru ca ai putea avea efecte maxime asupra lor. Prin exemplu personal, prin experienta ta bogata de viata pe care ai ocazia sa le-o impartasesti si lor cu bucurie, aprinzi o lumina de speranta in mintea unor oameni care isi cauta inca drumul sau le oferi solutii pe tava celor debusolati. Rolul tau e marcant pentru unii: nu-i dezamagi!

GEMENI

Nu se intampla nimic iesit din comun astazi pentru tine, dar iti convine de minune lipsa evenimentelor. Asa te poti relaxa un pic, te poti rupe de iuresul in care ai fost prins in ultima perioada. Greu de crezut ca nu vei face chiar nimic astazi, dar iti place linistea care se aseaza sau pasivitatea care pune stapanire pe tine. Nu te grabesti sa iesi din acest calm odihnitor, si, daca ai putea, ti-ai lua chiar o zi de vacanta, in care sa lenevesti, sa citesti, sa pierzi vremea facand... nimic. Nu ai parte de asemenea atmosfera tihnita oricand, deci profita de ea pentru a-ti reincarca bateriile la capacitate maxima.

RAC

Ai o directie clar stabilita de mers, dar nu-ti convine. Parca ai dori altceva sau poate cineva din jur iti propune o alta idee care ti se pare mult mai interesanta. Nu renunta la prima varianta, incearc-o sa vezi unde duce, si doar dupa ce vei da piept cu cine stie ce piedici sa te gandesti si la planul de rezerva. Nu e solutia cea mai buna sa abandonezi un drum deja inceput doar pentru ca te atrage altul, ci te poti ocupa, cumva, de amandoua, succesiv. Dupa prima incercare, poate vei descoperi daca merita sau nu sa incerci si a doua varianta.

LEU

Apare o problema din cauza interventiei nefaste a unei alte persoane in treburile tale. Stai pe loc doar din cauza lui, pentru ca s-a bagat unde nu-i fierbe oala iar acum trebuie sa repari prostiile sale. Nu te enerva, pentru ca risti sa strici si mai mult daca iti pierzi cumpatul, ca atare lasa un pic lucrurile sa se aseze inainte de a interveni sa redresezi situatia. Nu e momentul sa faci ceva concret, ci doar sa-l lasi pe inamicul respectiv sa termine, si abia dupa aceea, cu calm si cu rabdare, sa readuci totul pe fagasul normal. Acum ia si o pauza.

FECIOARĂ

Ai norocul sa treci prin spatii aglomerate care, de obicei, te-ar fi deranjat, dar nu si azi, pentru ca acolo ai ocazia de a intalni exact acele persoane de care ai nevoie. Ele iti ofera sfaturile potrivite, solutiile salvatoare, informatiile corecte care vor rezolva o serie de probleme cu care te confrunti in prezent. Nu fugi de lume, intra in contact cu oameni cat mai diferiti, pentru ca aceasta varietate de idei si de opinii se va dovedi a fi raspunsul potrivit la marile tale intrebari existentiale. De la astfel de oameni ai multe de invatat, chiar daca par a fi pareri contradictorii.

BALANȚĂ

Ca sa ai o zi de succes, alege-ti cu grija spatiul in care iti desfasori activitatea, deoarece reusita zilei depinde enorm de anturajul in care te afli. Daca nimeresti printre oameni tristi, impovarati de griji si lipsuri, e absolut firesc sa te influenteze si pe tine in acelasi mod, alunecand spre o zona sumbra din punct de vedere emotional. Dar daca ai norocul sa te inconjori de oameni veseli, tonici, care vad intotdeauna partea buna a lucrurilor, atunci toate iti vor merge de minune! De tine depinde care taler al balantei il inclini astazi: cel de sus sau cel de jos?

SCORPION

Privesti spre viitor cu multa nerabdare, convins ca esti in fata unui drum plin de oportunitati. Vei avea de unde alege, pentru ca se deschide in fata ta o paleta foarte larga de optiuni, de variante, de cai de acces, deci vei avea de unde selecta! Nu te opri la prima usa care apare in cale, pentru ca tocmai ai intrat pe taramul tuturor posibilitatilor, deci ar mai putea aparea alte cateva zeci de variante la fel de interesante. Poate chiar vei putea merge o vreme in paralel cu mai multe solutii in buzunar, ca la final sa o alegi pe cea mai buna, deci ar fi bine sa nu te grabesti sa dai ultimul raspuns daca esti intrebat: pe care o vrei? Ia-le pe toate, daca se poate!

SĂGETATOR

Cel mai bine ar fi sa tratezi orice provocare a acestei zile cu un dram de modestie si de cumpatare! Cenzureaza-ti fiecare reactie, ca nu cumva sa dai drumul prea tare la robinetul de energie, de impulsivitate. E nevoie sa reprimi orice manifestare in exces, pentru ca ce-i prea mult strica. Nimic din ce depaseste normele firesti nu e in avantajul tau, deci nu cheltui peste masura, nu munci peste program, nu ridica tonul mai mult decat e cazul, nu te aventura mai departe decat se cuvine. Totul trebuie facut cu masura, cu limite acceptate de buna voie, pentru ca orice abuz tot pe tine te va costa, deci las-o mai domol cu energia!

CAPRICORN

Chiar si in iubire e nevoie de ratiune, ca atare tu vei fi azi capul cel limpede care va lua decizii bune pentru amandoi. Daca partenerul traieste intr-o lume visatoare, cu fluturasi si ingerasi, indragostit lulea, revino tu un pic cu picioarele pe pamant si priveste lucrurile asa cum sunt, fara a le idealiza si a le vedea mai frumoase decat sunt! Daca amandoi ati fi la fel de orbiti de amor, ati putea scapa din vedere unele detalii importante care, mai devreme sau mai tarziu, va vor cere mai multa atentie. Tu esti cel care analizeaza azi lucrurile la rece, asezand mintea inaintea inimii, si bine faci!

VĂRSĂTOR

Mare grija la deciziile financiare ale acestei zile, deoarece contin o mare doza de risc. Daca nu te opresti la timp, daca nu faci calcule cu multa prudenta pe cateva zile de acum inainte, ai putea investi o suma cam mare intr-o directie complet nerentabila. Cand iti vei da seama, ar putea fi prea tarziu, dar pentru ca apar suficiente avertismente inainte de a face greseala, ar fi bine sa tii cont de ele! Cineva iti spune ca nu e bine sa cheltuiesti acum ori pentru ca poate aparea mai apoi o oferta mult mai buna, ori pentru ca iti demonstreaza prin dovezi ca nu faci altceva decat sa arunci si altadata banii pe fereastra.

PEȘTI

Tu te simti blocat intr-un impas major si, din cauza pesimismului, nu vezi nicio iesire. Cand tu esti impovarat de griji si ganduri negative, cauta ajutor din afara, deoarece ai alaturi de tine un grup de suport care poate contribui salvator pentru a te ajuta sa depasesti impasul. Nu numai ca iti ridica moralul, ci pun si umarul la problema ta, venind cu solutii practice de a rezolva totul mai repede. Totul e sa nu incepi tu sa-i respingi, sa le pui la indoiala intentiile, pentru ca ei nu ascund nimic in spatele amabilitatii lor. Chiar vor sa te ajute, dar nu cumva cel negativist esti tu?

Sursa: moldovenii.md