mamaplus.md

Horoscopul anului 2019. Cum va fi anul mistrețului de pământ

-
//
12.12.2018

Mistrețul este al doisprezecelea semn din horoscopul chinezesc și marchează începutul anotimpului de iarnă în astrologia BaZi, fiind o zodie de apă. Conform calendarului tradițional chinezesc Solar, pe 4 februarie 2019, ora 03:50 intrăm în anul Mistrețului de Pământ. Anul Mistrețului de pământ este un an mai bun decât ultimii, dar care ne rezervă și surprize neplăcute.

mamaplus.md

Anul Nou Chinezesc se sărbătorește în anul 2019 după calendarul tradițional chinezesc Lunar pe 5 februarie 2019, adică după data de 4 februarie când intrăm în anul Mistrețului conform calendarului tradițional Solar – zi care marchează trecerea la anotimpul de primăvară chinezească.

În astrologia chineză BaZi, Mistrețul este un semn zodiacal masculin format dintr-o tulpină principală – apă yang și una ascunsă – lemn yang, elemente ce ne vor influența în anul 2019 la nivel subconștient, indiferent în ce zodie am fi. Mistrețul vine cu o energie puternică și dictează evenimentele din 2019.

Energia nouă adusă de zodia Mistreț de pământ ne va schimba în anul 2019 modul de a interacționa cu ceilalți. Cu toții vom începe să manifestăm fie din calitățile Mistrețului (onestitate, galanterie, voluptate, sinceritate, ordine, disciplină), fie din defectele sale – încăpățânare, materialism, mânie, credulitate, nesiguranță, lene.

Chinezii sunt de părere că Mistrețul nu este o zodie prea harnică, pentru că îi place să doarmă, să mănânce și are o tendință accentuată spre îngrășare. Prin urmare, în anul 2019 este posibil să devenim mai leneși decât de obicei. Însă, partea pozitivă a Mistrețului este că are încredere în sine, nu ține agende ascunse, nu are nicio intenție să facă rău altora și, în consecință, poate aduce bogăție. Astfel, 2019 este un an excelent pentru a face bani din noi investiții.

De asemenea, va fi un an plin de bucurie, de prietenie și de dragoste pentru toate semnele zodiacale, un an de bun augur pentru că Mistrețul atrage succesul în toate aspectele vieții.

Cei născuți în anii 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019 fac parte din zodia Mistreț, al cărei corespondent în horoscopul european este zodia Scorpion. Anul Mistrețului aduce:

 – responsabilitate
 – independență
 – optimism
 – riscul de a fi înșelați, uneori, de cei din anturaj.

Cu toate acestea, zodia manifestă generozitate și răbdare, suportă greșelile altor persoane și le ajută să restabilească relații interumane armonioase. 

În popor, animalul mistreț simbolizează virilitatea și fertilitatea, caracteristici pe care le-a preluat și zodia. Prin urmare, în 2019 nu este exclus să fim mai preocupați de partea sexuală și probabil că se vor naște mai mulți copii decât în anul Câinelui, 2018.

Cu toții vom aspira la un trai mai bun și vom pune accentul pe satisfacerea nevoilor de bază – hrană, somn, relații intime, fiind influențați, prin rezonanță, de caracteristicile și nevoile Mistrețului.

Mistrețul nu este o zodie care să ne stimuleze dorința de a ne revolta, prin urmare se anunță un an mai liniștit la nivel politic și social. 

 – Culori norocoase ale anului 2019: roșu, grena, violet, fucsia, galben și portocaliu aprins, verde, maron, bej, galben pai, ocru, cărămiziu.

 – Culori de evitat în 2019: albastru, negru, bleumarin, alb, auriu, argintiu.

În Anul Mistrețului, afacerile de succes vor fi în domeniile de activitate: imobiliare, construcții, consultanță, hoteluri, asigurări, automobile, bănci, tranzacții, servicii publice, servicii sociale, medicină (oftalmologie, cardiologie), saloane de înfrumusețare, modă, design, electrice și electronice, computere, alcool, decorațiuni, sisteme și corpuri de iluminat, publicitate. (Cel mai bun studio de videochat din Bucuresti face angajari)

Se recomandă să evităm – în anul 2019 – investițiile mari în domeniile de activitate: avocatură, judecătorie, bijuterii din metal, componente electronice, stomatologie, vânzări, import/export, transporturi, călătorii, tranzacții financiare.

Sursa