Horoscop octombrie 2016 pentru toate cele 12 semne ale Zodiacului

Horoscop octombrie 2016 pentru toate cele 12 semne ale Zodiacului

-
//
05.10.2016

Horoscop octombrie 2016 pentru toate cele 12 semne ale Zodiacului

Horoscop octombrie 2016 pentru toate cele 12 semne ale Zodiacului

Spre ce activităţi predispune jumătatea toamnei? Ce să facem în această lună pentru a obţine rezultatele dorite? Ce paşi trebuie să facem în problemele amoroase? Despre toate surprizele pe care ni le pregătesc astrele ne vorbeşte astrologul Alexandra Wassermann.

Horoscop octombrie 2016 pentru toate cele 12 semne ale Zodiacului

Pentru Berbeci tema principală a lunii octombrie va fi parteneriatul, fie că este vorba despre relaţiile de dragoste, fie că despre relaţiile de afaceri. Popularitatea şi ieşirile în public sunt alte teme semnificative ale lunii: veţi fi invitat la întâlniri, negocieri. Pentru dumneavoastră vor avea o importanţă majoră relaţiile cu oamenii şi lumea din jur.

✔ Muncă

Şi colaborarea, şi concurenţa în muncă vor prima în această lună. Veţi împărţi convenţional colegii în „ai săi” şi „străini”, „prieteni” şi „duşmani”. La serviciu veţi manifesta încăpăţânare şi perseverenţă şi veţi împărţi totul, foarte categoric, în „alb” şi „negru”. Nu sunt excluse situaţiile când veţi fi nevoit să explicaţi anumite lucruri colegilor şi şefilor, iar ei nu vă vor înţelege, fapt ce va stârni agresivitatea dumneavoastră. Încercaţi să fiţi calm, să nu vă enervaţi şi să nu intraţi în polemici şi certuri inutile.

✔ Dragoste

Pentru Berbeci octombrie va fi luna dragostei. Vor apărea noi admiratori şi posibilităţi excelente de construire a unor relaţii serioase. Dacă aveţi deja un partener, în această lună relaţiile vor înflori. Totul poate fi îmbunătăţit prin comunicare. Explicaţi-i şi partenerul vă va auzi.

Horoscop octombrie 2016 pentru toate cele 12 semne ale Zodiacului

Sănătatea, alimentaţia corectă, dieta, renunţarea la obiceiurile nocive – iată temele actuale ale lunii octombrie pentru Tauri. Vă veţi înscrie, în sfârşit, la o sală de forţă şi vă veţi revizui alimentaţia. Dacă aveţi probleme cu sănătatea, luna aceasta ar fi bine să mergeţi la medic, să începeţi tratamentul, să plecaţi la sanatoriu. În această lună nu este exclus să vă luaţi un animal de companie. Iar dacă aveţi deja unul, el va necesita mai multă atenţie.

✔ Muncă

Nu trebuie să speraţi şi să mizaţi pe faptul că luna curentă veţi fi avansat profesional sau veţi primi o mărire de salariu. Mai mult, există posibilitatea ca volumul de muncă să crească. Ca urmare, s-ar putea să vă suprasolicitaţi sau chiar să vă îmbolnăviţi. Nu uitaţi că, asumându-vă mai multe sarcini, nu veţi câştiga mai mult! Nu acceptaţi lucru suplimentar!

✔ Dragoste

Pentru Tauri tema dragostei va avea o importanţă deosebită în această lună. Dar nu este vorba despre o dragoste liniştită şi necondiţionată, ci despre pasiuni, gelozie şi suspiciuni. Veţi vrea ca partenerul să nu se dezlipească de dumneavoastră. Veţi experimenta o schimbarea frecventă a emoţiilor în dragoste – ba fericire absolută, ba dorinţă de renunţare totală la relaţie. Arătaţi-i partenerului pasiunea şi atractivitatea dumneavoastră, aceasta va remedia situaţia.

Horoscop octombrie 2016 pentru toate cele 12 semne ale Zodiacului

Octombrie este o lună favorabilă pentru Gemeni. Veţi fi ocupat cu activităţi creatoare. Veţi simţi dorinţa de a merge în vacanţă, la petreceri, la diverse evenimente. Acordaţi mai multă atenţie copiilor dumneavoastră. Flirtul, cochetăria, dragostea la prima vedere, romantismul – iată ce va fi important în această lună pentru majoritatea Gemenilor.

✔ Muncă

Gemenii vor avea o lună nu prea „lucrativă”. Nu puneţi la suflet tot ce se întâmplă la serviciu. Dacă aveţi o afacere proprie, este timpul potrivit pentru a risca şi a face schimbări decisive. Este o perioadă bună pentru credite şi tranzacţii băneşti. Dar fiţi atent la operaţiile bancare şi financiare, nu luaţi decizii pripite.

✔ Dragoste

În octombrie Gemenii vor fi înclinaţi spre dragoste. Această perioadă poate fi folosită pentru a pune în ordine viaţa personală. Ieşiţi mai mult, mergeţi la restaurante, petreceţi timpul împreună cu prietenii. Faceţi mici surprize plăcute partenerului de viaţă, dacă nu sunteţi singur.

Horoscop octombrie 2016 pentru toate cele 12 semne ale Zodiacului

În luna octombrie, pentru Raci cea mai mare importanţă vor avea casa, familia, părinţii. Mulţi Raci se vor ocupa de amenajarea casei. Părinţii dumneavoastră vor necesita mai multă atenţie. Vizitaţi-i mai des, daţi-le telefoane. Luna curentă este foarte potrivită pentru operaţiuni cu imobile – puteţi cumpăra/vinde apartamentul, efectua prima plată ipotecară etc.

✔ Muncă

Această lună presupune începutul unui ciclu nou. Este posibil să începeţi sau să terminaţi un proiect la serviciu. S-ar putea ca la oficiu să fie efectuate lucrări de reparaţie, de aceea veţi lua acasă o parte din lucru. Rivalitatea şi concurenţa vor acompania, de asemenea, procesul de muncă al Racilor.

✔ Dragoste

Cele mai fericite vor fi relaţiile de familie, cu persoana cu care locuiţi în acelaşi apartament, indiferent dacă sunteţi sau nu căsătoriţi. Ocupaţi-vă împreună de treburile casnice, de reparaţii, de problemele cotidiene. Astrele recomandă Racilor singuri să iasă mai mult, să meargă la diverse evenimente, deoarece este posibil să întâlnească pe cineva.

Horoscop octombrie 2016 pentru toate cele 12 semne ale Zodiacului

Octombrie este, pentru Lei, luna mişcării. Nu veţi sta deloc acasă. Mulţi Lei vor fi ocupaţi cu automobilul personal, vor dori să îl vândă sau să îl repare. Luna curentă este legată şi de negocieri, studii. Veţi decide, în sfârşit, să mergeţi la cursurile la care visaţi să vă înscrieţi de mult timp. Şi relaţiile cu fraţii şi surorile vor fi importante în această lună.

✔ Muncă

Luna aceasta Leii vor avea de făcut mai multe treburi concomitent. Activităţi legate de hârtii, rapoarte, citit, scris. Aţi putea merge la cursuri de ridicare a calificării. Totodată, vă veţi asuma multe, atât lucru, cât şi iniţiativă.

✔ Dragoste

Leii căsătoriţi vor traversa o perioadă de relaţii fericite în familie. Veţi dori să petreceţi mai mult timp unul cu altul, să vă ocupaţi împreună cu treburile casnice. Cât priveşte Leii singuri, octombrie nu este luna cea mai favorabilă pentru întâlniri şi cunoştinţe romantice. Comunicaţi cu persoanele cunoscute, scrieţi mesaje, daţi telefoane, dar nu începeţi relaţii romantice în această perioadă.

Horoscop octombrie 2016 pentru toate cele 12 semne ale Zodiacului

Pentru Fecioare, tema principală a lunii octombrie sunt problemele financiare. Multe Fecioare îşi vor consolida poziţia materială, mai ales că banii vor curge gârlă, parcă de nicăieri.

✔ Muncă

În această lună veţi fi interesat mai ales de partea materială a activităţii. Veţi dori să câştigaţi mai mult. Puteţi cere şefului să vă ridice salariul. Dacă aveţi o afacere proprie, în luna octombrie ar trebuie să investiţi bani în aceasta, iar profiturile dumneavoastră vor creşte. Veţi purta negocieri pe probleme financiare şi ele vor fi de succes.

✔ Dragoste

Şi în sfera amoroasă aspectele materiale vor fi principale. Veţi discuta bugetul de familie şi veţi soluţiona problemele materiale împreună cu partenerul. Pentru Fecioarele singure, din 19 octombrie va începe o perioadă fericită în dragoste.

Horoscop octombrie 2016 pentru toate cele 12 semne ale Zodiacului

Pentru Balanţe, luna octombrie este cea mai importantă lună din an. În această lună puneţi bazele programului personal pentru tot anul viitor. Trebuie să petreceţi această lună vesel, pozitiv, cu dispoziţie bună, împreună cu oamenii cu care vă este plăcut să comunicaţi. Este foarte important să visaţi şi să vă puneţi dorinţe. Nu uitaţi că, două săptămâni înainte şi două săptămâni după ziua de naştere, omul are o energetică foarte slabă şi se poate îmbolnăvi uşor, de aceea aveţi grijă de dumneavoastră!

✔ Muncă

Va trebui să vă afirmaţi la serviciu în această lună. Povestiţi şefilor despre planurile dumneavoastră, mişcaţi-vă înainte, creşteţi, atingeţi-vă scopurile. Dacă nu aveţi un loc de muncă, în această lună mergeţi neapărat la interviuri şi veţi fi angajat cu siguranţă. Cereţi cu încredere o avansare sau căutaţi un loc de muncă mai bun. În octombrie le veţi reuşi pe toate.

✔ Dragoste

„Iubeşte-te pe tine însuţi” este deviza principală a Balanţelor în această lună. Atitudinea celor din jur va fi o reflecţie a atitudinii dumneavoastră asupra propriei persoane. Manifestaţi iniţiativă şi veţi reuşi să construiţi relaţii serioase.

Horoscop octombrie 2016 pentru toate cele 12 semne ale Zodiacului

În această lună Scorpionii vor tinde spre singurătate, linişte sufletească, meditând asupra planurilor de viitor. Nu are rost să începeţi noi activităţi şi noi proiecte. În schimb ar fi bine să meditaţi la ele, să le planificaţi, lăsându-le pe după ziua de naştere. În octombrie veţi traversa o perioadă mai melancolică, veţi fi mai somnoros, mai obosit, nu veţi avea dorinţă şi forţă de muncă, de aceea nu ieşiţi în evidenţă.

✔ Muncă

Scorpionii vor avea parte de înţelegeri şi întâlniri neoficiale, secrete. Păstraţi în taină toate planurile şi intenţiile dumneavoastră. Este o perioadă minunată pentru a pregăti startul, cel mai important este să vă nu grăbiţi.

✔ Dragoste

Tema dragostei va fi foarte importantă pentru Scorpioni. Veţi fi atrăgător, fermecător, prietenos, deschis, iar numărul admiratorilor va creşte semnificativ! Dacă aveţi un partener, arătaţi-i ce simţiţi, vorbiţi-i despre sentimentele dumneavoastră, îmbunătăţiţi-vă relaţiile.

Horoscop octombrie 2016 pentru toate cele 12 semne ale Zodiacului

Pentru Săgetători tema importantă a lunii sunt prietenii. Veţi petrece mult timp împreună, le veţi da sfaturi şi veţi lua parte la viaţa lor. De asemenea, puneţi-vă o dorinţă şi ea se va împlini neapărat.

✔ Muncă

În această lună veţi lucra în echipă, în colectiv. Puteţi începe un proiect împreună cu prietenii sau încercaţi să vă împrieteniţi cu o echipă deja formată. Toate negocierile din luna aceasta vor fi de succes. Veţi fi auzit.

✔ Dragoste

Prietenia va fi mult mai importantă în luna octombrie. Este posibil ca relaţiile de dragoste să se transforme în relaţii amoroase, dar nu sunt excluse nici metamorfozele inverse – relaţiile de dragoste se pot transforma într-o simplă amiciţie. Veţi fi cuprins de gelozie până pe 19 octombrie, de aceea relaţiile romantice este mai bine să le construiţi după această perioadă.

Horoscop octombrie 2016 pentru toate cele 12 semne ale Zodiacului

Pentru Capricorni temele principale ale lunii octombrie vor fi cariera şi munca. Fixaţi-vă scopuri în această lună şi le veţi atinge neapărat. La sfârşitul lui octombrie există riscul unor traume, fiţi atent.

✔ Muncă

Şefii vă vor remarca, de aceea manifestaţi iniţiativă, cereţi creşteri salariale sau avansare în carieră. Dacă sunteţi în căutarea unui loc de muncă, în această lună există o şansă reală să îl găsiţi. În general, anul viitor, până în toamnă, sfera profesională va fi foarte reuşită pentru dumneavoastră. Încheiaţi contracte, purtaţi negocieri. Toate vă vor reuşi şi pentru toate veţi avea energie şi putere, pentru că planeta Marte se află în semnul Capricornului întreaga lună.

✔ Dragoste

Pentru dumneavoastră va fi foarte important statutul în raport cu partenerul. De asemenea, pentru dumneavoastră va avea importanţă modul în care este privit de alţii cuplul dumneavoastră. Veţi fi foarte gelos şi bănuitor faţă de partener. Spre sfârşitul lunii pasiunile se vor calma, iar astrele vă recomandă să plecaţi într-o călătorie împreună cu persoana iubită.

Horoscop octombrie 2016 pentru toate cele 12 semne ale Zodiacului

Vărsătorii îşi vor dori foarte mult să plece în călătorie, în concediu. Unii vor vrea să înveţe, să îşi extindă orizonturile. Este posibil să colaboraţi cu persoane de peste hotare sau să începeţi învăţarea unei limbi străine.

✔ Muncă

Partenerii de peste hotare şi semnarea contractelor cu ei – iată temele principale în activitatea Vărsătorilor de luna aceasta. La serviciu sunt posibile intrigi pe la spatele dumneavoastră, dar astrele vă recomandă să nu le acordaţi atenţie.

✔ Dragoste

Este posibil să aveţi o relaţie amoroasă cu o persoană de peste hotare sau să plecaţi în străinătate împreună cu partenerul de viaţă. Mai mult, puteţi cunoaşte pe cineva dacă vă propuneţi acest scop. Căutaţi activ, ieşiţi în lume, comunicaţi.

Horoscop octombrie 2016 pentru toate cele 12 semne ale Zodiacului

Pentru Peşti tema principală a lunii octombrie vor fi banii străini, creditele, schimbările. Ceva se va schimba în viaţa dumneavoastră. Dacă vă pregăteaţi de mult să faceţi o operaţie, octombrie este luna perfectă. Toamna, şi anume în această lună, sunt recomandate eforturile fizice.

✔ Muncă

La serviciu vă aşteaptă schimbări. Se poate schimba conducerea, funcţia sau chiar locul de muncă. Dar nu întotdeauna aceste schimbări vor fi spre bine. Este foarte importantă activitatea în colectiv, posibilitatea de a fi susţinut de colegi. Soluţionaţi conflictele pe cale paşnică, prin discuţii, şi nu cu forţa, cu lacrimi şi emoţii.

✔ Dragoste

Veţi fi foarte atrăgător sexual în această lună, de aceea s-ar putea să aveţi mulţi admiratori. Dacă aveţi deja un partener, în relaţii dintre voi s-ar putea să apară schimbări, dar depinde de dumneavoastră dacă ele vor fi  bune sau nu. Prima jumătate a lunii este foarte favorabilă pentru dragoste. Peştii singuri pot cunoaşte o persoană de peste hotare.

Dragi cititori ai Mamaplus.MD, vă dorim ca informațiile obținute din horoscop să vă fie utile și să vă ajute la evitarea neplăcerilor, dar vrem să vă amintim că acestea sunt doar informații generale. Un horoscop mai exact și mai informativ este cel întocmit de astrolog special pentru dumneavoastră!