mamaplus

Horoscop: Femeile cu cel mai dezvoltat simț matern

-
//
17.06.2019

Fiecare semn al zodiacului are o personalitate distinctă, iar atunci când vine vorba despre instinctul matern, există unele femei care îl posedă în mod natural mai mult decât altele, ceea ce le face mame excelente.

mamaplus

Zodiile cu cel mai dezvoltat simț matern:

Mama Capricorn

Este tipul de mamă care luptă până la moarte pentru copiii ei și sunt recunoscute ca fiind extrem de loiale și își iau foarte în serios rolul de părinte.

Mama din zodia Capricorn își învață copiii să fie responsabili și să-și asume acțiunile pe care le fac, să aibă etică în relațiile personale și profesionale. Ea este una dintre cele mai bune mame atunci când vine vorba despre creșterea copiilor în modul cel mai potrivit.

Mama Berbec

Deși femeile din această zodie sunt cunoscute pentru lipsa de răbdare, când vine vorba de maternitate, nativele acestui semn canalizează această agresiune sub forma energiei pentru a-și proteja copiii, pentru ca aceștia să se dezvolte în cel mai bun mod.

Mamele din Berbec caută să-și implice întotdeauna copiii în activități care să îi ajute să-și dezvolte IQ-ul. Ea este o mamă foarte responsabilă și dedicată.

Mama Gemeni

Nativele acestei zodii sunt, de obicei, foarte deschise la dialog și nu ascund nimic față de copii, ceea ce le ajută să aibă o relație foarte sănătoasă și libertină cu ei. Ele privesc viața cu relaxare și pot să le vorbească celor mici despre sex, iubire și orice problemă pe care copiii lor o pot avea.

Mama Pești

Mamele Pești sunt recunoscute pentru sensibilitatea cu care văd lumea. Creșterea copiilor este pentru aceste femei o sarcină foarte distractivă, pentru că este o persoană visătoare, care creează o relație foarte apropiată cu copiii lor.

Aceste mame au o sensibilitate enormă în a-i înțelege pe copii și sunt foarte dedicate pentru a face tot ce este necesar ca să-i facă fericiți pe micuții lor. Copiii din zodia Pești sunt caracterizați de o doză mare de sensibilitate și imaginație.

Sursa