Horoscop august 2016 pentru toate cele 12 semne ale Zodiacului

Horoscop august 2016 pentru toate cele 12 semne ale Zodiacului

-
//
01.08.2016

Horoscop august 2016 pentru toate cele 12 semne ale Zodiacului

Horoscop august 2016 pentru toate cele 12 semne ale Zodiacului

Horoscopul ne oferă o posibilitate unică să evităm greşelile, dacă suntem atenți la recomandările astrelor. A început o nouă lună, iar acesta înseamnă că ne-am adresat iarăși astrologului Alexandra Vassermann, pentru a devoala tainele pe care ni l-au pregătit stelele.

Horoscop august 2016 pentru toate cele 12 semne ale Zodiacului

Tema principală a Berbecilor în această lună vor fi copiii: grija pentru ei, participarea în viața lor. Berbecii care planifică un copil au toate șansele să audă în luna august mult așteptata frază: „Sunteți însărcinată!”. Și tema iubirii și primelor întâlniri va fi actuală pentru Berbeci în luna august.

✔ Muncă

Veți percepe munca mai puțin serios, ca pe o joacă, și nu ca pe o povară a responsabilității. Dacă activitatea dumneavoastră este legată de creație, luna aceasta va duce mari realizări, o mulțime de idei noi și inspirație. Trebuie să vă îmbunătățiți relațiile de prietenie cu șefii și colegii de serviciu. Veți fi nevoit să lucrați foarte mult cu informația. 

Dragoste

Este posibil ca în viața dumneavoastră să apară o nouă persoană și să se înfiripe o nouă și frumoasă relație de dragoste. Dacă relația în care sunteți prins traversează o perioadă mai complicată, luna august poate aduce o îmbunătățire. Vă așteaptă activități comune cu persoana dragă.

Horoscop august 2016 pentru toate cele 12 semne ale Zodiacului

Temele principale pentru Tauri vor deveni problemele de familie: amenajarea casei proprii, cumpărarea unei locuințe, relațiile cu membrii familiei și rudele. Este timpul perfect pentru reparații, achiziții de mobilă sau altă tehnică de uz casnic. Vă puteți confrunta cu defecțiuni majore, care necesită reparații și, respectiv, cheltuieli. Există riscul de traume, aveți grijă de voi!

✔ Muncă

Nu este exclusă mutarea într-un birou nou sau masa dumneavoastră își poate schimba locul. Veți lua acasă o parte din lucru. Luna aceasta trebuie să aveți grijă la detalii. La serviciu se vor produce schimbările care depind de dumneavoastră. Sunt posibile cheltuieli financiare neașteptate.

✔ Dragoste

Cel mai important lucru în această lună este familia. Dar dumneavoastră vreți mai mult romanism, mai multe cadouri și călătorii. Vă așteaptă o călătorie romantică cu persoana iubită. Taurii singuri își pot întâlni jumătatea în drum spre locul de vacanță.

Horoscop august 2016 pentru toate cele 12 semne ale Zodiacului

Pentru Gemeni, actuală va fi tema relațiilor, cunoștințelor, negocierilor și comunicării. Vă așteaptă călătorii, vacanță, deplasări în interes de serviciu. Automobilul dumneavoastră va necesita multă atenție în această lună – fie achiziționarea unei mașini noi, fie reparația celei vechi. Înscrieți-vă la cursuri, începeți să învățați limbi străine, învățați să conduceți automobilul, ocupați-vă de obținerea de noi cunoștințe.

✔ Muncă

În această lună veți fi nevoiți să scrieți mult, să lucrați cu documentele. Este posibil să mergeți la cursuri de ridicare a calificării, la master-class-uri. Multă agitație, telefoane, mesaje și corespondență legate de serviciu. V-ați putea confrunta cu o concurență la serviciu, veți avea probleme în a vă înțelege cu partenerii. Deosebit de acute pot fi conflictele în perioada 18-25 august.

✔ Dragoste

Pentru Gemenii care sunt într-o relație, dar nu locuiesc încă împreună cu partenerii lor este timpul perfect pentru a face acest pas important și a se muta împreună. Gemenii singuri trebuie să comunice mai mult în această lună, să lege relații, să corespondeze, dar astrele nu recomandă construirea unor relații serioase.

Horoscop august 2016 pentru toate cele 12 semne ale Zodiacului

Pentru Raci, tema principală a lunii august vor fi banii. Veți căuta căi de îmbunătățire a situației financiare. Mulți Raci vor începe să câștige mai mult, dar și să cheltuie mai mult. Planificați cumpărăturile mari pentru luna august, iar Jupiter, care se află în semnul Fecioarei, va favoriza aceste achiziţii.

✔ Muncă

Luna aceasta puteți cere cu încredere șefului o mărire de salariu. Scopurile dumneavoastră vor fi orientate mai mult spre câștig decât spre carieră și perspectivele profesionale. Lucrul va fi legat de corespondență, comunicare. Fiți atenți la detalii la locul de muncă.

✔ Dragoste

Pentru dumneavoastră va fi important ca partenerul să dispună de o stabilitate financiară. Dacă locuiți împreună cu persoana dragă, veți investi amândoi o sumă de bani sau veți face o cumpărătură comună. Veți construi planuri financiare împreună cu partenerul. Dacă sunteți singuri, este posibil să întâlniți pe cineva, dar, cel mai probabil, nu este vorba despre niște relații serioase.

Horoscop august 2016 pentru toate cele 12 semne ale Zodiacului

Este luna zilelor dumneavoastră de naștere, de aceea anul viitor depinde de modul în care veți petrece această sărbătoare. Puneți-vă dorințe, planificați, gândiți-vă la ce doriți să se împlinească anul acesta. Aveți grijă de sănătate, faceți sport, schimbați-vă look-ul sau garderoba, într-un cuvânt, acordați timp și atenție persoanei proprii.

✔ Muncă

Dacă sunteți în căutarea unui loc de muncă, luna aceasta îl puteți găsi mai ușor, pentru că atrageți atenția tuturor. Există șansa să primiți mai multe responsabilități ca în prezent. Dacă activitatea dumneavoastră este legată de vânzări, comerț, luna aceasta veți avea realizări mari. Aveți foarte multe idei și energie, iar toate lucrurile ies așa cum vă doriți.

✔ Dragoste

Veți atrage atenția și privirile tuturor întreaga lună, iar relațiile depind de dumneavoastră: vreți sau nu să le mențineți și să le dezvoltați. Decizia vă aparține. Vă veți bucura de această atenție. Dacă sunteți implicat într-o relație, este posibil ca aceasta să se destrame, pentru că veți avea impresia că ați fost trădat, mințit sau că iluziile dumneavoastră au fost distruse.

Horoscop august 2016 pentru toate cele 12 semne ale Zodiacului

August va fi o lună complicată pentru Fecioară. Veți simți dorința de a rămâne singur, de a filozofa şi de a medita la viață. Se apropie ziua dumneavoastră de naștere, de aceea analizați cum a fost anul trecut, ce ați făcut bine și ce nu.

✔ Muncă

Luna aceasta nu vă grăbiți să deschideți o nouă afacere sau să inițiați noi proiecte. Lăsați aceste activități după ziua de naștere. Purtați negocieri ascunse. Este înaltă șansa de apariție a unor protectori sau a unor dușmani ascunși. Este inutil să încercați să vă luptați cu ei, aceștia îşi vor arăta singur faţa în timpul apropiat.

✔ Dragoste

Pot exista certuri și conflicte cu persoana iubită. Nici unul dintre voi nu va vrea să cedeze pozițiile. În ultimele cinci zile ale lunii august relațiile se vor îmbunătăți, iar cadourile vor favoriza „negocierile de pace”. Este posibil să vă îndrăgostiți în secret, să aveți o aventură tainică.

Horoscop august 2016 pentru toate cele 12 semne ale Zodiacului

Sunt posibile întâlniri cu vechi prieteni, veți socializa mai mult, veți merge la petreceri. Luna august va fi marcată de libertate și dorința de independență, libertatea față de cerințele altora, nedorința de a asculta părerile altora. Vă veți dori să zburați undeva, să vedeți noi orizonturi. Copiii mici vor avea nevoie de toată atenția dumneavoastră. Este posibil ca cineva dintre prieteni să apeleze la ajutorul sau sfatul dumneavoastră.

✔ Muncă

Indicațiile și cerințele șefilor vor fi o povară pentru dumneavoastră. Este posibil să simțiți nevoia de demisiona, de a vă elibera de povara pe care o purtați. Veți vrea să plecați de la serviciu și să începeți o afacere proprie. Veți fi tăios în discuții, iar aceasta poate înrăutăți relațiile la serviciu.

✔ Dragoste

Veți dori libertate, de aceea veți tinde spre relații libere, flirt. Ați putea începe o relație cu o persoană pe care o considerați prieten sau, din contra, relațiile amoroase se pot transforma în prietenie. Dacă sunteți într-o relație, încercați să vă acordați mai multă libertate unul altuia.

Horoscop august 2016 pentru toate cele 12 semne ale Zodiacului

Tema principală pentru Scorpion în luna august va fi cariera. Veți dori o avansare la serviciu, realizare socială, succes. Și relațiile cu tatăl sunt importante în luna august.

✔ Muncă

Vă așteaptă o avansare la serviciu, o realizare profesională. Dacă nu aveți un loc de muncă, există șanse să îl găsiți. Dacă aveți o afacere proprie, luna august vă aduce mari șanse de dezvoltare și avansare. Autoritatea dumneavoastră va crește în această lună.

✔ Dragoste

Dacă aveți deja un partener, statutul relațiilor este foarte important pentru dumneavoastră. Veți simți dorința să legalizați relația, pentru dumneavoastră fiind importantă părerea altora despre cuplu. Dacă sunteți singur, există șansa unor relații la serviciu. Însă ele nu vor fi îndelungate și durabile, cel puțin la început. 

Horoscop august 2016 pentru toate cele 12 semne ale Zodiacului

Săgetătorii vor fi interesați, luna aceasta, de perspective îndelungate, de învățarea limbilor străine, de călătorii, țări îndepărtate. Este posibil să stabiliți niște contacte cu persoane de peste hotare. Veți putea fi nevoiți să vă ocupați de soluționarea unor probleme juridice.

✔ Muncă

Este posibil să apară noi oportunități la serviciu: un nou proiect sau o nouă direcție de activitate. Dacă aveți o afacere proprie, veți dori să deschideți o nouă filială. Este posibil ca firma dumneavoastră să înceapă a construi relații cu piețele externe. Veți fi ocupați, probabil, cu obținerea unor documente juridice importante.

✔ Dragoste

Veți stabili o relație cu o persoană de peste hotare sau o persoană aflată departe, sau o persoană pe care o veți întâlni în drum. Dacă nu sunteți singur, veți dori să treceți relațiile existente la un nou nivel: căsătorie și familie.

Horoscop august 2016 pentru toate cele 12 semne ale Zodiacului

Pentru dumneavoastră sunt importante temele banilor străini, cei pe care îi luăm cu împrumut sau îi dăm cuiva cu împrumut. Posibil, veți fi nevoiți să luați un credit sau să operați cu bani străini. Sunt probabile transformări și schimbări mari în viață. Există riscul de traume sau operații, de aceea acordați-vă mai multă atenție și grijă.

✔ Muncă

În această lună se pot produce schimbări în activitate: vă puteți schimba locul de muncă, funcția deținută sau alte aspecte legate de serviciu. Dacă aveți o afacere proprie, în această lună veți căuta investitori și sponsori, pentru a vă ajuta cu bani. Poate fi vorba despre parteneri și bănci. Veți avea nevoie de investiții financiare, iar pentru aceasta este posibil să fie nevoie de perfectarea unor documente, stabilirea unor relații cu firme de peste hotare.  

✔ Dragoste

Veți vrea schimbări și veți fi foarte iritați, geloși. Veți dori să acaparați toată atenția partenerului. Însă relațiile se vor îmbunătăți. Dacă sunteți singuri, este posibil să cunoașteți pe cineva peste hotare.

Horoscop august 2016 pentru toate cele 12 semne ale Zodiacului

Pentru Vărsători august este luna dragostei, parteneriatelor, relațiilor interpersonale. Dar poate fi vorba și despre parteneriate de afaceri, concurenți. Veți dori să vă aflați cât mai mult în societate, să fiți în centrul atenției.

✔ Muncă

Veți stabili activ legături, veți căuta beneficiari, furnizori, parteneri, persoane gata să se ocupe de afaceri împreună cu dumneavoastră. Dacă sunteți angajat, astrele vă sfătuiesc să lucrați în pereche, și să nu vă asumați toate responsabilitățile de unul singur.

✔ Dragoste

Dragostea va fi tema principală pentru Vărsători în luna aceasta. Sunteți pregătiți pentru începerea unor relații, dacă nu aveți încă un partener. Veți fi pasionat, atrăgător, de aceea dacă sunteți singur, acordați atenție vieții personale – aceasta este problema principală în luna august.

Horoscop august 2016 pentru toate cele 12 semne ale Zodiacului

Lucrul, agitația, treburile zilnice vor umple viața dumneavoastră în luna august. Nu este vorba despre avansare la serviciu, ci muncă de rutină. Este posibil ca cineva dintre colegi să plece în concediu și să preluați și obligațiile acestuia. Dacă veți lucra prea mult, vă puteți îmbolnăvi, de aceea nu permiteți să fiți exploatat. Dacă nu lucrați, vă veți ocupa ziua întreagă de treburile casnice. Începeți o dietă în această lună, lăsați viciile periculoase. Ocupați-vă de sănătatea dumneavoastră.

✔ Muncă

Nu vă supraîncărcați cu prea multe treburi. Șeful dumneavoastră va fi tentat să vă aloce mai multe obligații și sarcini, dar este în puterea dumneavoastră să nu permiteți acest lucru. Sunt posibile conflicte cu șefii.

✔ Dragoste

Sunt posibile evenimente amoroase importante, întâlnirea partenerului ideal, o cerere în căsătorie. Cel mai probabil aceasta se va întâmpla la sfârșitul lunii august.

Dragi cititori ai Mamaplus.MD, vă dorim ca informațiile obținute din horoscop să vă fie utile și să vă ajute la evitarea neplăcerilor, dar vrem să vă amintim că acestea sunt doar informații generale. Un horoscop mai exact și mai informativ este cel întocmit de astrolog special pentru dumneavoastră!