Horoscop 4 aprilie: Unele zodii descoperă că persoana iubită are o aventură

-
//
04.04.2019

Momente furtunoase în dragoste, pentru unele zodii. Întreaga relație pare că atârnă de un fir de ață, iar fiecare cuvânt contează. Chiar dacă doare, lucrurile trebuie spuse până la capăt, cu sinceritate.

Berbec
Berbecii nu au voie să fie triști pentru că problemele, ce par a fi copleșitoare, există doar în mintea lor. În realitate, lucrurile sunt cu mult mai simple și nici pe departe atât de dramatice. Nativii din Berbec ar putea profita de câteva momente petrecute în liniște pentru a afla de ce sunt atât de îngândurați. Și o discuție cu un membru apropiat al familiei ar ajuta. Nu căuta soluții complicate. Câteva ore de somn și o masă bună va schimba complet atmosfera.

Taur
Taurii obțin dovezi clare despre ceea ce bănuiau de mult vreme. Persoana iubită pare a avea o aventură, sau cel puțin o relație "specială" cu o persoană de sex opus. Sunt prea multe minciuni adunate care duc către o singură concluzie. Cineva așteaptă momentul potrivit pentru a se despărți. Situația trebuie clarificată cu calm și răbdare, iar asta cât mai repede. Nu acționați la cald. Seara și mai ales noaptea ar putea fi un sfetnic bun.

Gemeni
Gemenii au parte de succes pe plan profesional, iar asta pur și simplu datorită unor circumstanțe favorabile. Norocul pare a fi de partea lor, deși nu au făcut mare lucru pentru a-l câștiga. E posibil ca persoane influente să vină cu oferte de nerefuzat. Atenție la un singur lucru: nu ar trebui acceptate job-uri pentru care nu ai experiență, chiar dacă sumele implicate sunt tentante. Mai bine mai puține câștiguri, decât mai puțin respect.

Rac
Joi se anunţă o zi solicitantă pentru Raci. Veţi avea de lucru la job şi s-ar putea să fiţi bombardaţi cu telefoane, la care trebuie să purtaţi conversaţii lungi, cu explicaţii. Se întrevăd, de asemenea, şi întâlniri cu totul neaşteptate, în care trebuie să luaţi decizii importante. Încercaţi să vă menţineţi calmi şi să vă concentraţi asupra îndatoririlor pe care le aveţi. Va veni rapid şi răsplata pentru eforturi. Iar după-amiază, parcă va fi o altă zi: vă veţi bucura de relaxare şi de o surpriză plăcută din partea unei persoane dragi.

Leu
E posibil ca astăzi Leii să aibă parte de critici. Iar unele vă vor deranja. Nu le luaţi în seamă, spune horoscopul. Cel mai probabil, vin din partea unor persoane care au manifestă ceva invidie faţă de voi. Şi, de asemenea, nu daţi crezare informaţiilor venite din surse neconfirmate. S-ar putea să fie false şi vă vor da bătăi de cap. În plan personal, se întrevăd schimbări acasă - cumpărarea unor echipamente noi în locuinţă sau lucruri noi în garderoba voastră.

Fecioară
Se anunţă o zi pentru Fecioare care va fi sub semnul schimbărilor radicale. Veţi lua în calcul probleme serioase, legate de viitorul vostru. Poate fi vorba despre schimbarea locului de muncă sau de mutarea în altă casă. E bine ca, în aceste cazuri, să ascultaţi şi sfaturile apropiaţilor, spune horoscopul. O îndrumare venită din partea unui prieten s-ar putea să vă ajute să luaţi decizia cea bună, de pe urma căreia veţi avea de câştigat pe termen lung.

Balanță
Nativii din Balanţă vor avea parte, astăzi, de o conversaţie dificilă cu persoana iubită. Deşi acest lucru vă va strica starea şi ziua, încercaţi să treceţi peste acest episod şi să priviţi înainte. Nu vă lăsaţi atraşi în conflicte, în discuţii în contradictoriu sau alte evenimente care atrag energii negative. Nimeni nu are nevoie de astfel de emoţii, cu atât mai puţin voi. Astrele vă recomandă să fiţi optimişti şi doar aşa veţi reuşi să cuceriţi lumea.

Scorpion
Scorpionii se vor trezi, astăzi, în faţa unei situaţii complicate din care vor putea ieşi doar dacă vor cere ajutorul celor dragi. Încercaţi să treceţi peste orgoliu şi să vorbiţi cu familia ori cu prietenii apropiaţi pentru a le cere sfatul. Este singura soluţie prin care veţi putea să ieşiţi învingători dintr-o situaţie complicată. Tot astăzi aveţi o mare şansă de a câştiga un bonus sau o mărire de salariu. Nativii din Scorpion implicaţi în afaceri au şansa de a-şi extinde baza de clienţi.

Săgetător
Săgetătorii vor avea parte, astăzi, de o zi minunată. Încă de dimineaţă veţi simţi că totul este perfect, iar timpul liber de care beneficiaţi va reprezenta un bonus. Încercaţi să profitaţi din plin de vremea frumoasă, de prietenii minunaţi pe care îi aveţi şi de energiile pozitive pe care astrele vi le transmit. Săgetătorii aflaţi în căutarea fericirii absolute vor avea parte de o întâlnire surpriză în timpul serii. Analizaţi foarte bine şi fiţi mai deschişi la minte, iar totul va veni de la sine.

Capricorn
Astăzi, Capricornii ar trebui să fie mai selectivi în privinţa persoanelor pe care vrea să şi le facă prietene. Să nu ai încredere în complimentele pe care le auzi din partea străinilor, nu te lăsa vrăjit de vorbe frumoase. Ar trebui să eviţi experimentele culinare. Ai grijă la starea de spirit a celor dragi și acordă-le mai multă atenţie, fără să te plângi de oboseală. Puţin timp petrecut singur, în liniştea căminului, ar fi de bun augur.

Vărsător
Vărsătorii, pe 4 aprilie, nu trebuie să-şi neglijeze sănătatea. Ai grijă de propriul corp ca să nu regreţi mai târziu. Apar ceva probleme de sănătate, dar reuşeşti să treci cu bine peste ele. Astrele, însă, te avertizează să nu neglijezi semnele pe care ţi le organismul. Altfel, pregăteşte-te pentru unele consecințe neplăcute. Ai începe o nouă poveste de dragoste sau se reaprinde pasiunea pentru cineva cu care ai avut o relaţie în trecut.

Pești
Peştii îşi vor petrece această zi foarte confortabil. Cu o singură condiție: refuză să participi la chestiuni şi discuţii care nu te privesc. Lasă-ţi prietenii, rudele sau colegii să-şi rezolve singuri problemele. Concentrează-te asupra a ceea ce depinde viitorul tou imediat. Pentru Peştii angajaţi în activităţi de creatie, inspiraţia e la ea acasă. Cei care au dezvoltat un proiect de afaceri ar trebui să stea cu picioarele pe pământ şi să respingă orice idee fantezistă care le trece prin cap.

Sursa