mamaplus

Horoscop 3 octombrie: Nativii pot avea parte de conflicte cu copiii, pot descoperi minciuni și ascunzișuri ale acestora

-
//
03.10.2019

Horoscopul zilnic pentru 3 octombrie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Scorpion vor avea parte de ingresul lui Mercur întocmai în semnul lor, pe casa personalității. Mercur, planeta comunicării, a rațiunii și a negocierilor, intră pe data de 3 octombrie în zodia Scorpion. Mercur va tranzita zodia Scorpion în sens direct până în data de 31 octombrie, moment în care va începe să retrogradeze.

mamaplus

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec au parte de acest tranzit al lui Mercur pe o casă financiară, aceea a banilor deținuți împreună cu alții. Acest ingres poate aduce determinare, hotărâre în negocierea partajelor, a moștenirilor, a creditelor, dar, pe de altă parte, poate stimula nativii să intre în tot felul de asocieri mai puțin morale și legale, riscate, periculoase. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi atenționează că pot avea parte de un conflict cu persoana iubită din cauza banilor comuni, a cheltuielilor.

Taur

Tranzitul lui Mercur se va petrece pe casa parteneriatelor, a căsătoriei și a relațiilor, iar cei născuți în zodia Taur vor fi mai determinați ca niciodată să pună la punct o situație de cuplu. Dialogurile vor fi mai tensionate și nu este exclus să se arunce vorbe grele sau, mai grav, să se desopere secrete, să iasă la iveală adevăruri din trecut care au fost cu sârguință și interes ascunse până acum. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi atenționează pe nativi asupra parteneriatelor profesionale. Există riscul de a fi înșelați.

Gemeni

În toată această perioadă, interesul major al celor născuți în zodia Gemeni va fi munca, dar și sănătatea. Nativii vor avea tendința de a intra în conflicte cu colegii și superiorii dacă nu le sunt susținute drepturile sau dacă nu le sunt apreciate calitățile. Pe de altă parte, va crește interesul pentru sectorul sănătății și nu este exclus ca nativii să-și facă analize, să apeleze la niște investigații mai amănunțite pentru a depista cauza unei neplăceri cu care se confruntă. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi atenționează că pot fi mințiți, păcăliți de niște colegi care urmăresc niște interese profesionale meschine.

Rac

O serie de nesiguranțe, îndoieli, amărăciuni, frustrări legate de persoana iubită și de relația de cuplu se pot accentua în această perioadă în care Mercur activează sectorul iubirii pentru cei născuți în zodia Rac. Nu este exclus să fie mai suspicioși, să treacă prin teste de încredere și să devină acuzatori, chiar și dacă nu există fundament. De asemenea, nativii pot avea parte de conflicte cu copiii, pot descoperi minciuni și ascunzișuri ale acestora. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi atenționează că pot avea parte de neplăceri, neînțelegeri în zona comunicării artistice și creative.

Leu

Cei născuți în zodia Leu s-ar putea ca pe întreg tranzitul lui Mercur prin Scorpion să aibă parte de tensiuni, conflicte, neînțelegeri, dialoguri dizarmonice cu membrii familiei. Nativii nu vor reuși să se pună de acord cu privire la niște principii sau cu privire la un bun imobiliar, la situația unei locuințe sau la atitudinea pe care fiecare o are vizavi de o casă. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să evite să cumpere/vândă/închirieze imobile în această perioadă.

Fecioară

Pentru cei născuți în zodia Fecioară acest tranzit al lui mercur prin Scorpion va fi deosebit de neplăcut pentru că va induce o notă dizarmonică, tensionată în modul de comunicare al nativilor. Posibile refuzuri, nemulțumiri legate de studii sau de călătorii, deplasări planificate. De asemenea, se cere prudență la drum. Nu este vorba de risc de accident, cât de deplasări făcute fără sens, fără rezultat favorabil. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să evite discursurile publice, interviurile și ședințele care presupun o negociere.

Balanță

Cei născuți în zodia Balanță au parte de acest tranzit al lui Mercur prin Scoprion prin casa financiară a banilor obținuți din muncă proprie. Nativii se vor impacienta cu privire la o sumă de bani care nu le mai intră în conturi, se vor agita să-și îmbunătățească veniturile, dar totodată, acest tranzit le poate stimula și dorința de a fi mai bine plătiți, remunerați. Nativii pot fi revoltați acum mai mult ca înainte și-și pot cere drepturile. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi atenționează că negocierile nu vor fi punctul lor forte și s-ar putea ca lucrurile să nu iasă așa cum își doresc.

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de acest tranzit întocmai în semnul lor, intrigându-le personalitate, iar acest aspect se va traduce prin tensiuni și stări conflictuale cu cei din jur, indiferent că este vorba de persoane dragi, familie, partener de viață, prieteni, colegi de muncă sau cunoscuți ocazionali. Nativii ar trebui să profite de acest context astrologic pentru a se coborî în sinea lor și a face o analiză profundă a concepțiilor, principiilor și stilului de viață abordat. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce ocazia de a afla niște secrete, însă în unele cazuri nu este exclus să se deconspire singuri.

Săgetător

Tranzitul lui Mercur prin Scorpion nu este dintre cele mai favorabile pentru cei născuți în zodia Săgetător care vor avea o mare determinare în această perioadă să se întoarcă cu gândul în trecut, să răscolească amintiri dureroase și să se revolte împotriva propriului destin sau împotriva unor alegeri pe care le-au făcut. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi atenționează că se pot confrunta cu dușmani din umbră și pot afla secrete importante.

Capricorn

Tranzitul lui Mercur prin Scorpion va tensiona relația celor născuți în zodia Capricorn cu prietenii și cunoștințele lor. Nativii vor strica relații de prietenie care nu se bazează pe încredere, mai ales că nu este exclus să afle că au fost mințiți, înșelați de persoane din anturaj. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi atenționează că pot avea parte de conflicte cu persoana iubită din cauza unui așa-zis prieten.

Vărsător

Din punct de vedere profesional, începe o perioadă delicată și tensionată pentru cei născuți în zodia Vărsător. Nativii pot fi supuși atacurilor publice, pot pierde o funcție ca urmare a mișculațiilor și manevrelor făcute de alții pe la spate, pot avea parte de înșcenări care să le afecteze reputația, statutul. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește să nu aibă încredere în cei din jur chiar dacă pot părea binevoitori.

Pești 

Cei născuți în zodia Pești ar putea trece în perioada aceasta prin adevărate crize de conștiință. Mercur le va tranzita sectorul studiilor și nativii ar putea fi nehotărâți cu privire la o direcție de viitor, cu privire la un progres profesional obținut prin cursuri și diplome. Posibile vești neplăcute primite din străinătate sau călătorii efectuate cu întârziere, neplăcere. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi atenționează că se pot confrunta cu tensiuni și lamentări interioare cauzate de niște principii, mentalități și filozofii de viață care pot trece prin schimbări.

Sursa