mamaplus

Horoscop 23 decembrie 2019. Veți avea parte de surprize frumoase înainte de sărbători. Dragostea vine pe neașteptate

-
//
23.12.2019

Nu există momentul nepotrivit pentru a cunoaște sufletul pereche, iar norocoșii zodiacului o vor simți pe propria piele. Vești bune și în ceea ce privește pușculița, se anunță surprize frumoase înaintea sărbătorilor.

Berbec

Berbecii s-ar putea simți lipsiți de energie și apatici, în prima zi a săptămânii. Dincolo de bucurie, Sărbătorile aduc și o doză considerabilă de stres, mai ales atunci când pregătirile sunt în toi. O plimbare în aer liber sau o discuție cu un prieten apropiat ar putea face minuni. Spre seară, magia acestor zile va reveni în forță, așa că nativii din zodia Berbec ar face bine să se pregătească sufletește. Vin momente frumoase, care nu merită ratate.

Taur

Cu gândul la clipe în care vor depăna amintiri alături de cei dragi, Taurii cu greu se pot concentra la lucruri mai serioase. E firesc să fie așa, nu are niciun sens să te forțezi pe ultima sută de metri. Nu este exclus ca o propunere venită din partea unei persoane dragi să schimbe complet planurile pe care le aveai pentru acest final de an.

Gemeni

E o perioadă bună pe plan financiar pentru Gemeni. Probleme mai vechi își găsesc rezolvarea, iar banii vin exact la momentul potrivit. O datorie înapoiată, o primă de la serviciu sau chiar un cadou neașteptat, cert este că nativii din zodia Gemeni vor avea motive de bucurie. Iar cei mai norocoși dintre ei s-ar putea chiar să găsească și o persoană cu care să împartă aceste momente, în cel mai neașteptat moment!

Rac

E rost de iubire pentru nativii din zodia Rac. Cupidon a pregătit surprize și o săgeată numai bună pentru cei singuri, însă doar Racii care privesc cu atenție o vor vedea venind. Nu de puține ori ocaziile trec neobservate, așa că va fi nevoie de puțină perspicacitate. Un zâmbet mai mult decât prietenos e un indiciu bun, un mesaj venit din senin - la fel.

Leu

O să fii tentat să dormi astăzi, sau să încerci să faci ziua să treacă de parcă nu ar fi existat. Dar în cele din urmă asta nu te va ajuta. E mult mai bine dacă tragi de tine şi te ridici din pat. Nu e nevoie să împingi lucrurile dincolo de limitele tale. Vei fi mai lent, dar productiv, totuşi.

Fecioară

După un weekend emoționant, eşti tentat să te retragi în tine astăzi. Nu te lupta cu acest sentiment, dacă el e cel care te domină. Intuiția ta nu dă greş şi dacă îți spune să nu forțezi astăzi, nu o face. Dacă primeşti o întrebare care te face să nu te simți confortabil, spune-o direct. Dacă nu vorbeşti, te vei simți foarte rănit la finalul zilei.

Balanță

Renunță să te mai frămânți, astăzi. Păstrează-ți răbdarea şi iubirea față de tine şi acceptă pe deplin ceea ce îți este dat. Mai ales că tu crezi cu tărie în oameni şi eşti gata să împarți orice fel de câştig pe care ți-l oferă viața. Iar astăzi e una dintre zilele în care viața va fi darnică cu tine. Nu subestima valoarea unei anumite situații care va apărea azi.

Scorpion

Nu are rost să te superi pe tine astăzi, e posibil să mai ai nevoie de câteva zile în plus pentru a face față energiei Capricornului, care e deasupra ta. E în regulă să nu fii permanent perfect. Ai răbdare şi dă-ți răgazul să te adaptezi. Nimeni nu îți cere să faci prea bine anumite lucruri astăzi, aşa că nu o cere nici tu însuți de la tine.

Săgetător

Astăzi, optimismul și entuziasmul vor fi aliații nativilor din zodia Săgetător în plan profesional. Puteți rezolva ușor proiectele pe care le aveți în derulare, iar munca și sfaturile voastre pot fi de mare ajutor și colegilor. E un moment în care vă veți bucura de aprecieri și de răsplată, pentru efortul depus. În a doua parte a zilei, ar fi bine să dați atenție persoanei iubite și să petreceți împreună timpul liber, spune horoscopul.

Capricorn

Schimbări importante și decisive se întrevăd în carieră pentru cei din Zodia Capricorn. Încercați să nu fiți evazivi atunci când veți primi o propunere, ci să acționați ferm. Poate fi vorba despre un câștig salarial sau de o promovare în funcție ori poate chiar un nou job. Obiectivele pe care le urmăriți de multă vreme s-ar putea apropia, în sfârșit, de realizare. În viața personală, ar fi bine să lăsați vechile dispute pe care le-ați avut cu apropiații. O persoană și-ar putea face intrarea în viața voastră și vă va capta toată atenția.

Vărsător

Astăzi, pentru nativii din Vărsător, nu este o zi tocmai potrivită pentru mari investiții. O mai mare grijă asupra modului cum faceți cheltuielile vă va ajuta să nu vă găsiți într-un dezechilibru financiar la finalul acestor sărbători. Ar fi bine să vă rezumați la investițiile strict necesare, spune horoscopul. În familie, dacă vă veți simți apăsați de unele probleme, încercați să nu-i respingeți pe cei dragi. Sfaturile și sprijinul lor ar putea să vă ajute să depășiți obstacolele.

Peşti

Chiar dacă minivacanța de sărbători este aproape, pentru nativii din Pești, astăzi, e un moment propice în carieră să demarați proiectele pe care le plănuiți de multă vreme. Rezultatele și reușitele ar putea să vină foarte curând. Și în plan financiar, vă puteți bucura de o perioadă favorabilă. Mai ales dacă nu țintiți prea sus, veți avea la dispoziție mai multe opțiuni care vă pot aduce câștig.