mamaplus

Horoscop 20 septembrie 2019. Întâlnire pe ascuns şi o excursie spontană

-
//
20.09.2019

Aveţi grijă de sănătatea voastră şi petreceţi timp cu cei dragi. Astrologii întrevăd veşti bune, mai ales în dragoste. La serviciu dovediţi devotament şi forţă de muncă, iar beneficiile nu vor întârzia să apară. 

mamaplus

Berbec

Berbeci, aveţi grijă atunci când purtaţi conversaţii la serviciu sau în familie. În loc să fiţi defensivi, mai bine vă cereţi iertare atunci când greşiţi şi mergeţi mai departe, conştienţi însă de amploarea pe care o poate avea comprotamentul vostru în viitor. Gândiţi-vă la cei care vă sunt alături şi păstraţi-i aproape de suflet.

Taur

Dragi Tauri, încercaţi să fiţi mai activi, mai ales în viaţa personală. Ieşiţi mai mult, distraţi-vă, cunoaşteţi oameni noi, trăiţi sentimente puternice şi bucuraţi-vă de tot ceea ce vă înconjoară. Dacă veţi sta la nesfârşit în casă, împărţiţi între serviciu şi solitudine, negativitatea vă va cuprinde inevitabil. Rice problemă îşi va gsi rezolvarea.

Gemeni

Dragi Gemeni, timpul le rezolvă pe toate. Aveţi grijă de sănătatea voastră şi de cei care vă sunt alături necondiţionat, ei sunt cei care contează cu adevărat. Este o perioadă neliniştită pentru sufletul vostru, există posibilitatea ca anumite evenimente, întâmplări sau schimbări să fie destul de puternice încât să credeţi că nu le puteţi gestiona. Puteţi, acordaţi-vă însă timp şi puneţi-vă ordine în gânduri.

Rac

Raci, este o zi perfectă pentru dezvoltarea voastră profesională. Depuneţi tt efortul de care sunteţi capabili şi demonstraţi superiorilor că vă meritaţi locul în companie, ba chiar mai mult de atât. În scurt timp s-ar putea să beneficiaţi de anumite recompense sau chiar de o mărire de salariu generoasă. Totul depinde de voi.

Leu

Astăzi veţi descoperi anumite lucruri ascunse despre nişte oameni, lucruri la care nu vă aşteptaţi niciodată. Este momentul în care veţi fi puşi în faţa unei decizii vitale: să rămâneţi în aceleaşi relaţii cu cei despre care aţi aflat că au o faţă ascunsă sau să vă rupeţi definitiv de aceştia. Trebuie să vă gândiţi foarte bine la această problemă şi să analizaţi consecinţele unei eventuale decizii. Depinde doar de voi dacă puteţi sau nu să treceţi peste aceste veşti.

Fecioară

Veşti extrem de importante pentru nativii din zodia Fecioară. Ar putea fi vorba despre un copil sau despre o nouă poveste de dragoste. Oricum ar fi, este foarte important pentru viitorul vostru. Discutaţi cu persoana iubită despre toate aceste veşti şi luaţi împreună cea mai bună decizie. Astrele s-au aliniat pentru ca destinul vostru să fie plin de fericire. Bucuraţi-vă de viaţă!

Balanţă

Evitaţi, astăzi, să vorbiţi depsre unii dintre prietenii voştri cu alţi prieteni. Bârfele nu vor aduce niciodată ceva bun, motiv pentru care trebuie să evitaţi să împărtăţiţi secrete pe care le-aţi aflat doar prin prisma încrederii prietenilor. Nu îi trădaţi şi le veţi dovedi, încă o dată, că sunteţi oameni buni şi prieteni de suflet. Pe plan personal, astrele v-au pregătit terenul pentru o nouă relaţie de lungă durată care s-ar putea transforma chiar într-o căsnicie fericită.

Scorpion

Dezamăgirea va fi sentimentul care vă va defini astăzi. Un prieten sau chiar un membru al familiei vă va dezamăgi teribil şi veţi căuta, din instinct, să vă răzbunaţi. Fiţi cu băgare de seamă şi nu acţionaţi la nervi. Calmaţi-vă şi încercaţi să îl pedepsiţi altfel. Tăcerea şi indiferenţa sunt uneori cele mai crunte pedepse pe care oamenii le pot suferi din partea unor persoane dragi. Pe plan profesional, veţi avea parte de un succes uriaş care vă va face să uitaţi de toate problemele.

Săgetător

Pentru Săgetători, ceva ce în trecut obișnuia să aibă sens, acum pare că nu mai este deloc aşa. Fie că este vorba despre o prietenie, un fel de mâncare sau o părere la care ai ţinut foarte mult. Începi să te întrebi ce anume este important în viaţa ta şi ajungi la concluzia că trebuie să iei rapid nişte decizii. Ai mai multe variante la dispoziţie, însă vei alege în funcţie de emoţia pe care ţi-o creează ori una, ori celaltă. 

Capricorn

Nu este cea mai bună zi pentru Capricorni. La muncă, sfatul astrelor este să nu pui la suflet conflictele banale care se mai încing azi, pentru că nu merită atenţia ta. Ai putea trata orice atac mai mult în glumă, aşa că ignoră tonul ridicat al unora. Îi vei dezarma rapid cu o atitudine calmă sau cu un zâmbet în colţul gurii. Nu vor şti dacă ai fost ironic, sau dacă ai vorbit serios.

Vărsător

Vărsătorii poartă secrete care nu le mai dau pace. Vrei să te descraci, să spui tot, dar şti că este o variantă imposibilă. Sfatul astrelor este să discuţi cu persoane apropiate care care au trecut prin situaţii similare şi care îţi pot spune cum s-au descurcat ei în momentele critice. Norocul tău este că vei primi sfat de la cineva care chiar a trecut prin ce treci tu şi care a depăşit cu bine situaţia. Aşa că, ascultă-l cu luare aminte!

Peşti

Peştii vor să obţină venituri suplimentare aşa că se implică în tot felul de activităţi şi uită de partenerul de viaţă. Rişti să neglijezi relaţia sentimentală şi să te cerţi cu persoana iubită. Astrele îţi recomandă să te gândeşti bine înainte de a te aventura în ceva din care vei putea cu greu să ieşi. Cel mai bine ar fi să găseşti o cale de mijloc, prin care să împaci şi situaţia financiară, dar şi viaţa de cuplu. Seara mergi la o petrecere, unde te vei simţi bine şi vei uita de griji. Dacă nu eşti implicat întro relaţie, în seara asta este posibil să îţi găseşti jumătatea!

Sursa