mamaplus

Horoscop 17 iulie 2019: Călătorii, vești extraordinare și mărire de salariu

-
//
17.07.2019

O zi cu beneficii în sfera afacerilor, mai ales pentru nativii care lucrează singuri, însă şi cei care ocupă funcţii într-o companie vor avea de câştigat. În dragoste, astrologii vă sfătuiesc să aveţi grijă şi să acţionaţi cu mult tact şi răbdare, indiferent de circumstanţe.

mamaplus

Berbecii au parte de o călătorie de afaceri sau o vacanţă de câteva zile alături de persoana iubită. Nu vă lăsaţi totuşi purtaţi de val prea mult timp, ci ocupaţi-vă şi de acele activităţi pentru care aţi fost delegat, în cazul în care munca v-a oferit posibilitatea de a scăpa de monotonia oraşului. Este de asemenea o perioadă benefică pentru a vă realiza din punct de vedere profesional.

Taurii vor refuza să facă orice compromis astăzi. Totuşi, în cazul în care veţi avea nevoie de ajutor sau de un sfat, ar fi indicat să lăsaţi ambiţia şi orgoliul deoparte şi să vă acceptaţi şi invulnerabilitatea. Dacă sunteţi implicat într-un proiect alături de mai multe persoane, trebui să ascultaţi şi opinia coechipierilor. Seara, nu este exclusă o vizită surpriză din partea unei rude foarte îndepărtate.

Gemenii ar putea trece printr-o perioadă dificilă, care va aduce cu sine multe schimbări, atât la serviciu, cât şi în dragoste. Dacă vă simţiţi atacaţi, provocaţi în vreun fel, nu răspundeţi asemenea. Fiţi buni, înţelegători şi mai ales răbdători. Comunicaţi deschis şi încercaţi să ajungeţi la un consens. Dacă nu este posibil, îndepărtaţi-vă de situaţia tensionată.

Nativii din Rac trebuie să fie foarte atenţi, astăzi, la nivelul de epuizare. Încercaţi să echilibraţi balanţa dintre muncă şi odihnă prin câteva ore de relaxare. Fie faceţi un duş fierbinte şi apoi vă odihniţi în pat, cu un film bun, fie încercaţi şi alte metode. Este foarte important să vă refaceţi pentru zilele pline care urmează. În caz contrar, riscaţi să vă îmbolnăviţi din cauza stresului şi a epuizării.

Nativii din Leu vor primi, astăzi, o vizită surpriză din partea unui prieten vechi. Veţi depăna multe amintiri plăcute şi veţi deveni nostalgici. Totuşi, reveniţi la realitate şi nu trăiţi în trecut. Deşi vă face plăcere să purtaţi astfel de discuţii, trebuie să vă gândiţi la prezent şi la viitor. Acel prieten vechi ar putea fi interesat şi aţi putea pica într-o capcană. Tot astăzi, aţi putea primi drept cadou un obiect pe care vi-l doriţi de foarte mult timp. Fericirea va fi la cote maxime!

Nativii din Fecioară vor fi „loviţi”, astăzi, de noroc. Astrele s-au aliniat şi vă oferă toate şansele să reuşiţi în ceea ce vă propuneţi. Astfel, profitaţi de această perioadă pentru a vă îndeplini toate dorinţele. Cine nu riscă, nu câştigă. Pe plan personal, nativii care sunt singuri ar putea întâlni persoana potrivită. Fiţi atenţi la toate detaliile şi fiţi voi înşivă. Nu încercaţi să păreţi ceva ce nu sunteţi pentru că riscaţi să pierdeţi foarte mult.

Balanţa trebuie să-şi asculte inima atunci când vine vorba de dorinţele acesteia. Ascultă-ţi intuiţia astăzi şi totul va fi bine. Este foarte probabil că acest lucru vă va determina să vă formați sau să vă salvați relația într-un mod pe care nu l-ați fi crezut posibil. În același timp, găsiți timp să vă concentrați și pe creativitatea dvs. Cu toate acestea, există şi cealaltă parte a monedei, resimțită mai ales de cei care nu-şi permit să acţioneze doar pe baza intuiţiei.

Scorpionul astăzi riscă să devină o marionetă în mâinile cuiva. Este posibil ca cel care vă controlează să fie unul dintre colegii mai în vârstă sau o persoană care vă este şef la locul de muncă. Acest lucru un este neapărat de evitat, pentru că vă oferă şansa de a vă degreva de responsabilitate, dacă lucrurile nu ies aşa cum trebuie. De asemenea, astăzi trebuie acordată atenție în procesul de semnare a contractelor, de încheiere a oricăror tranzacții financiare, precum și în procesul de învățare a unor activități mai puţin cunoscute.

Săgetătorul trebuie să fie atent la comportament, deoarece modul încrezător cu care acţionaţi ar putea avea anumite lacune. Încercați să nu lăsați înalta stimă de sine să crească în narcisism. Respectați sentimentele celor dragi, în special cei care sunt mai în vârstă sau mai tineri. Încercaţi măcar să afişaţi o modestie în ceea ce priveşte comportamentul, chiar dacă în sinea voastră ştiţi că sunteţi superior în multe privinţe.

Astăzi, Capricornii primesc veşti extraordinare. Vin tot felul de informaţii, care mai de care mai spectaculoase. Încearcă să-ţi păstrezi calmul şi echilibrul ca să te poţi bucura de aceste veşti. De asemenea, nu te epuiza fizic. Dacă mergi la sală sau în parc, fii cumpătat. Nici suprasolicitarea intelectuală nu e recomandată. Drept urmare, fii relaxat şi bucură-te de această zi minunată, plină de surprize.

Vărsătorii sunt confuzi şi nu mai ştiu ce să facă pentru a-şi mări veniturile. Treci printr-o perioadă deloc fastă din punct de vedere financiar şi trebuie să găseşti soluţii ca să ieşi din criză. Este foarte probabil ca un prieten, coleg sau membru al familiei să te ajute în acest sens şi să-ţi facă o ofertă avantajoasă, de nerefuzat. Seara, astrele îţi recomandă o atmosferă romantică alături de persoana iubită.

Peştilor nu trebuie să le fie frică să-şi etaleze ideile. S-ar putea ca o astfel de iniţiativă la locul de muncă să ducă la o avansare sau la o mărire de salariu. Mai ales dacă munca ta ţine de domeniul creaţiei. Etalează-ţi cu mândrie ideile şi vei avea parte de surprize extrem de plăcute. Seara, oferă-i partenerului de viaţă un cadou. Dacă ești singur, te poți întâlni cu o persoană care îţi dă târcoale de ceva vreme. S-ar putea să fii surprins.

Sursa