mamaplus

Horoscop 15 ianuarie 2020. Sinceritate, iubire ca în filme şi o vacanță

-
//
15.01.2020

Astrologii au veşti bune pentru nativii zodiacului, mai ales în ceea ce priveşte dragostea. Fiți deschişi, sinceri şi aveți curajul de a vă dezvălui sentimentele. Şi în sfera afacerilor sunt anunțate schimbări pozitive, dați dovadă de seriozitate, iar succesul va apărea mai devreme decât v-ați putea aştepta.

Berbec

Berbecii dau dovadă de imaturitate astăzi la serviciu. Dacă aveți nevoie de ajutor într-o anumită situație, nu ezitați să vă întrebați colegii. Lăsați orgoliul deoparte şi recunoaşteți atunci când nu vă descurcați. Membrii echipei voastre vor aprecia sinceritatea voastră şi vă vor fi alături în momentele dificile din punct de vedere profesional.

Taur

Taurii au şansa de a-şi întâlni sufletul pereche într-un moment neaşteptat, astăzi. Dacă participați la un eveniment, o petrecere, s-ar putea să observați o persoană specială. Aveți curajul de a iniția o conversație, căci la final ați putea descoperi că aveți multe în comun. Acceptați iubirea în viața voastră, puteți începe o frumoasă poveste de dragoste.

Gemeni

Gemenii dau lovitura în afaceri. Nativii acestei zodii au mare noroc în sfera profesională, acest lucru fiind dovedit şi de o mărire de salariu. Bucurați-vă de acest aspect, dar nu faceți schimbări în modul vostru de activitate. Mai exact, păstrați-vă ritmul, dați dovadă de profesionalism, nu leneviți, căci cei din jur îşi vor schimba părerea despre voi.

Rac

Nativii din Rac trec, astăzi, printr-o criză interioară provocată de deciziile despre care cred că ar putea fi greşite. Este nevoie de foarte multă concentrare, dar şi de prieteni. Doar cei mai apropiați dintre cunoscuții voştri trebuie să afle despre problema voastră şi să vă sfătuiască despre cum trebuie să procedați. În orice caz, nimic nu este atât de grav încât să vă stresați atât de mult. Luați-o mai uşor!

Leu

Fericirea este cuvântul zilei pentru voi. O vizită neaşteptată, un cadou surpriză sau pur şi simplu căldura familiei ori a persoanei iubite vă va face cei mai fericiți din lume. Viața este exact aşa cum vi-o doriți voi şi nimeni şi nimic nu poate schimba acest lucru. Ați muncit din greu pentru a ajunge aici, iar acum este momentul să vă bucurați de rezultat. Pe plan profesional, un nou loc de muncă, mai bine plătit, se anunță pentru viitor.

Fecioară

Un câştig meritat, o promovare, o mărire de salariu sau pur şi simplu mai multă influență în sfera voastră profesională se anunță începând de astăzi. Nu este cazul să vă culcați pe o ureche. O astfel de promovare vine nu numai cu beneficii, ci şi cu mai multe responsabilități, iar acesta este un dezavantaj pentru voi, mai ales că sunteți genul de oameni liberi, care nu pot funcționa normal atunci când sunt constrânşi. Totuşi, trebuie să faceți un efort.

Balanță

Dacă ai dintr-o dată dorința de a lua cafeaua sau ceaiul într-un mod diferit astăzi, urmează această dorinţă. Încercă un amestec nou, renunță la zahăr, adaugă mai mult lapte, ca să poți să înțelegi ce dispoziție ai. Mai ales dacă simți că nu e ceva prea bun cu rutina din viața ta. Nu uita însă, să fii într-o rutină poate să fie foarte reconfortant uneori, lucrurile sunt mai uşor de gestionat. Dar nu uita că rutina aduce monotonie, aşa că e bine să mai amesteci lucrurile.

Scorpion

Un prieten poate avea un proiect pentru tine care ar putea fi foarte distractiv. Acceptă-l şi oferă-i o parte din timpul tău, astăzi. Implicarea ta garantează o energie pozitivă și prietenii ştiu asta. Recunoștința lor îți va întări prietenia cu ei, mai ales că ai putea fi cheia succesului lor final. Membrii familiei aşteaptă şi ei un apel de la tine. Pune mâna pe telefon, o să te bucuri să vorbeşti cu ei.

Săgetător

Entuziasmul tău e la cote înalte. Poți face întotdeauna lucrurile să se întâmple, cu discursul tău emoțional, dar astăzi păstrează pentru tine această abilitate. Conversațiile controversate ar putea fi pline de capcane. Dacă te arunci cu capul înainte, poți ajunge să te arzi. Încearcă să ai un punct de vedere impersonal.

Capricorn

Astăzi, Capricornii nu vor decât să stea în linişte, fără agitația din trafic sau de la locul de muncă. Dacă nu poți să îți iei liber de la serviciu, sfatul astrelor este să nu te agiți prea mult şi stai departe de certuri şi conflicte. Fă lucrurile în tihnă şi încearcă să interacționezi cu persoane asemenea ție. Horoscopul te avertizează să stai departe de sala de sport, pentru că există riscul unor accidentări.

Vărsător

Vărsatorii au puterea unică de a schimba tot ce nu le place în viaţa lor. Singurul lucru de care trebuie să fii conştient este că această schimbare nu va veni imediat. De asemenea, astăzi, poți fi surprins de schimbări neplăcute în comportamentul persoanei iubite. Dacă lucrurile nu merg în relație aşa cum v-ați dorit, poate cea mai bună ar fi să luați o pauză. Limpezeşte-ți gândurile şi sentimentele şi lasă totul să curgă. Seara, un prieten cu care nu ai mai vorbit de multă vreme îți va da o veste surprinzătoare.

Pești

Peştii nu vor să facă astăzi decât activități care le aduc plăcere. Eşti comunicativ, iar atitudinea ta pozitivă va fi molipsitoare, astfel că şi cei din jur îşi vor deschide sufletul față de tine. Cineva îți va face dezvăluiri extrem de interesante, care îți vor însenina şi mai mult ziua. Seara, astrele îți recomandă să mergi la un film, să faci cumpărături sau, pur şi simplu, să te relaxezi acasă, în fața televizorului.