mamaplus

Horoscop 11 martie. Care sunt cele trei zodii norocoase în această săptămână

-
//
11.03.2019

Taurii vor avea parte de vești bune, bugetul celor din zodia pești ar putea să crească surprinzător de mult, iar fecioarele vor avea parte de o zi unică.

mamaplus

BERBEC: Zi fără probleme majore. Puneţi accentul pe odihnă, pentru că v-a lipsit mult săptămâna trecută și încercaţi să recuperaţi cât mai mult din activitățile relaxante. 

TAUR: Primiţi vești bune legate de o relație de iubire. Poate fi o relație a unor prieteni sau despre căsnicia unor rude. 

GEMENI: Sunt șanse mari să aveţi parte de o zi de neuitat. O persoană apropiată vă va face să vă simți cu adevărat special. 

RAC: Azi trebuie să rezolvaţi unele treburi urgente. Aveţi mai multe chestiuni pe care nu le mai puteţi amâna. Spre seară, vă puteţi relaxa acasă, în familie.

LEU: Sunt șanse mari ca azi să vă bucuraţi de compania unui prieten sau a unei rude pe care nu aţi mai văzut-o de multă vreme. 

FECIOARĂ: Săptămâna începe cu mai multe veşti bune. Posibil nişte rude apropiate să vă facă o vizită surpriză, ceea ce vă bucură nespus de mult.

BALANŢĂ: Sunt șanse mari ca azi să aveţi parte de niște episoade de flirt intens. Aveţi grijă, pentru că o idilă aparent nevinovată se poate transforma rapid într-o relaţie serioasă.

SCORPION: Azi aveţi tot timpul din lume să vă ocupaţi de proiectele personale sau de ceea ce vă bucură. Spre seară se anunță o mare petrecere.

SĂGETĂTOR: Mari șanse ca azi să faceţi o activitate inedită, cu totul nouă, să ieși din zona de confort. Învățați o lecție, iar asta vă face foarte bine.

CAPRICORN: Astăzi aţi putea primi vești legate de o moștenire. O să începeţi să faceţi planuri, dar mai bine să mai așteptaţi puțin.

VĂRSĂTOR: Azi vă bucuraţi de momente tandre în cuplu şi de discuții serioase despre viitor. Aţi putea stabili niște lucruri importante cu partenerul de viaţă. 

PEŞTI: Sunt șanse mari să primiţi vești bune legate de bani. Fie că vi se va returna un împrumut, fie că primiţi o sumă de bani neașteptată, bugetul vostru ar putea să crească surprinzător de mult.