mamaplus

Ești singur/ă? Cum să petreci Ziua Îndrăgostiților în funcție de zodia ta

-
//
14.02.2020

Ziua Îndrăgostiților este o zi ca oricare alta pentru fiecare dintre noi, dar este un motiv în plus să ne aducem aminte să ne sărbătorim dragostea, viața, pasiunea și relația noastră. Ziua Îndrăgostiților poate fi cea mai romantică zi a anului, dar ce facem cu cei care nu și-au găsit încă perechea și nu au cum să-și sărbătorească iubirea în această frumoasă zi?

Ne-am gândit să detensionăm puțin situația și să vă prezentăm aspectele astrale care influențează această perioadă și care sunt efectele lor asupra fiecărei zodii în parte, dar numai pentru cei singuri.

Berbec

Cu luna care călătorește prin cea de-a treia casă a comunicării și a detaliilor, ideile voastre sunt multe și care mai de care mai dinamice. Listele sunt cele care vă preocupă acum și faceți foarte bine să vă ordonați totul pe foaie. Ziua Îndrăgostiților o puteți folosi pentru a încheia niște aspecte care nu țin de partea sentimentală, tocmai pentru că de-aici înainte să puteți face loc și iubirii în viața voastră.

Taur

Taurii singuri vor simți nevoia să se răsfețe în această perioadă. Chiar dacă nu așteaptă un cadou de la o persoană specială, vor ști să-și bucure singuri sufletul. Vor face câteva cheltuieli suplimentare pentru plăcerile lor și nu se vor sfii să desfacă chiar o sticlă de șampanie în cinstea viitoarei relații.

Gemeni

Se poate ca pentru nativii Gemeni care sunt singuri în această perioadă, Ziua Îndrăgostiților să nu fie tocmai ușor de trecut. Gândurile vă pot răscoli, iar rapiditatea minții voastre poate să va supere mai mult decât trebuie. Luați-vă timp să reflectați și să puneți ordine decât să vă îngrijorați că nu sunteți implicați într-o relație.

Rac

Nativii Rac care sunt singuri în această perioadă au afectată casa profesională acum. Pentru voi este momentul să vă retrageți puțin din scenă și să aveți activități care să vă stimuleze intuiția și spiritualitatea. Ce-ați spune de câteva ore de meditație sau de o clasă de yoga, de exemplu?

Leu

Nativii Leu care sunt singuri vor suferi destul de mult că nu se află acum în centrul atenției. Harta astrală indică însă o influență majoră pe casa socializării și a prieteniei. Organizați o ieșire cu prietenii, distrați-vă și demonstrați că singurătatea poate fi uneori constructivă.

Fecioară

Fecioarele singure vor fi ca de obicei captivate de muncă și de proiectele lor. Cum Luna va influența acum casa carierei și a destinului, cea de-a zecea casă mai exact, pentru voi singurătatea nu va fi o problemă, ci dimpotrivă, o eliberare și o lipsă de griji suplimentare.

Balanță

Voi iubiți nespus Ziua Îndrăgostiților și suferiți că nu aveți perecehe. Astrele vă favorizează însă călătoriile și aventurile. Nu ezitați să faceți o escapadă alături de cel mai bun prieten într-un loc drag vouă.

Scorpion

Pasionalii zodiacului nu vor accepta prea ușor faptul că sunt singuri de Ziua Îndrăgostiților. Pentru a vă schimba starea de spirit acordați o atenție deosebită felului în care arătați, îmbrăcați-vă sexy și astfel veți fi în centrul atenției chiar dacă nu aveți partener.

Săgetător

Săgetătorii vor prefera să-și petreacă Ziua Îndrăgostiților pe o rețea socială sau în compania celor mai buni prieteni. Dornici de aventură, nu este exclus ca aceștia să accepte o ieșire chiar și cu o persoană nouă.

Capricorn

Nativii singuri ai zodiei Capricorn vor prefera să petreacă această zi singuri analizându-și gândurile.  Un film special și o cină deosebită le va reda speranța că o persoană potrivită o să apară și în viața lor.

Vărsător

Vărsătorii singuri vor dori ca exact de Ziua Îndrăgostiților să fie cuceritori și senzuali. Nimic nu le poate sta în cale, așa că vor căuta locuri aglomerate unde să aibă ocazia să întâlnească persoane noi.

Pești

Peștii vor fi demoralizați de lipsa unui partener de cuplu. Cum sensbilitatea lor nu cunoaște margini atunci când vorbim de sfera sentimentală, nativii acestei zodii pot alege un film cu o poveste romantică și siropoasă care să le ofere doza de emoție de care au atât de multă nevoie.