mamaplus

După câți bărbați vei suferi, în funcție de zodie

-
//
27.11.2019

Rare sunt cazurile în care femeile trăiesc cu același bărbat de la tinerețe până la bătrânețe. Multe femei experimentează, încearcă, schimbă, deoarece ne își doresc mereu ceva mai bun. Însă, deseori despărțirile nu vin la inițiativa femeilor, ci se întâmplă, pur și simplu, să se trezească singure. Ființe sensibile și emotive, femeile suferă exagerat de mult și se consumă enorm în momentul în care planurile nu decurg așa cum și-au dorit.

Iată de câte ori mai ai de suferit în această viață din cauza bărbaților:

Berbec

Ești una dintre norocoasele care iubesc un singur bărbat toată viața. Nu ai de suferit după bărbații din viața ta, ci doar te bucuri de clipele frumoase petrecute împreună cu partenerul tău. Multe femei te invidiază pentru asta, așa că ai grijă!

Taur

Îți place să umbli din floare în floare, pentru că ești o fire aventurieră, care nu preferă monotonia sau stabilitatea. Îți place să experimentezi, să te distrezi, cu alte cuvinte, să simți că trăiești. Cu toate acestea, în ciuda firii tale extrem de puternice și hotărâte, 3 bărbați te vor face să suferi.

Gemeni

Nu-ți poți da seama foarte bine ce vrei de la viață, cu atât mai mult nu poți să-ți creionezi în minte tiparul bărbatului perfect pentru tine. Astfel, vei fi într-o continuă căutare a bărbatului potrivit de-a lungul întregii vieți. Cu toate acestea, 2 bărbați îți vor pune inima pe jar și te vor face să suferi după ei. 

Rac

Femeie serioasă și familistă, nu vei avea prea mult de suferit din cauza dragostei. Un singur bărbat te va face să plângi, dar totul va fi bine, pentru că cel de-al doilea bărbat din viața ta este întotdeauna alesul inimii tale.

Leu

Îți plac complimentele și te afli într-o continuă căutare de afirmare și laudă. Astfel, de fiecare dată când partenerul nu-ți mai oferă aceste lucruri, treci fără regrete la următorul. Cu toate acestea, 3 bărbați din viața ta te vor face să regreți enorm decizia despărțirii.

Fecioară

În momentul în care te îndrăgostești, sub nicio formă nu lași să-ți scape iubirea. Nu vei suferi absolut deloc în viață, pentru că vei avea parte doar de o singură relație stabilă, care te va face fericită până la bătrânețe. În rest vor fi doar relații trecătoare și superficiale.

Balanță

Prima ta despărțire te pune la pământ și te face să suferi enorm, însă noua relație se dovedește a fi un adevărat succes.

Scorpion

Tu nu vei suferi niciodată în viață, dar nu pentru că relațiile nu sunt de tine, ci pentru că fie fug bărbații de tine, fie nu ai nicio fărâmă de sentimente. Treci cu putere și fără regret peste absolut orice dezamăgire sau eșec, ceea ce înseamnă că ești o femeie extrem de puternică.

Săgetător

De-a lungul vieții ai parte de multe relații și pui suflet în fiecare dintre ele, chiar dacă unele sunt doar aventuri pasagere. Suferi de nenumărate ori în viață, dar te ridici de fiecare dată, pentru că nu îți place să fii singură.

Capricorn

Fire hotărâtă și puternică, nu lași pe nimeni să îți rănească sentimentele. Cu toate acestea, după 30 de ani te vei îndrăgosti nebunește de un bărbat, alături de care vei rămâne pentru tot restul vieții.

Vărsător

Nu știi cum să faci să menții relațiile în care te implici, iar acest lucru îți dă mari bătăi de cap. De fiecare dată când crezi că totul merge ca pe roate, te trezești singură și cu buza umflată. Învață să fii puțin mai ponderată și să nu te mai arunci cu capul înainte în orice relație sortită eșecului, pentru că nu vei mai putea ține numărul suferințelor prin care ai trecut.

Pești

Femeile Pești sunt foarte sensibile și emotive, motiv pentru care suferă după fiecare bărbat care vine și pleacă din viața lor. Partea bună este că de-a lungul vieții nu-și vor împărți greutățile și bucuriile cu foarte mulți parteneri.