mamaplus

De „Ziua Îndrăgostiților” vezi ce cadou poți să-i oferi iubitului în funcție de semnul său zodiacal

-
//
13.02.2019

Pentru că e săptămâna în care celebrăm dragostea, îți spunem cum îl poți surprinde pe iubitul tău cu acest prilej. Vezi ce daruri preferă bărbații în funcție de zodie și cu siguranță vei putea să alegi un cadou pe plac.

 

Berbec

Pentru bărbatul din zodia Berbec e nevoie de multă dragoste și apreciere. O cină romantică pe care să i-o prepari chiar tu, ar fi de apreciat. În plus, iubește lucrurile practice: un jurnal, un portofel, un organaizer.

Taur

Pregătește-i o cină neobișnuită, iar el o va aprecia cu siguranță!

Gemeni

Dacă ești în căutarea cadoului perfect de Sfântul Valentin pentru bărbatul din zodia Gemeni, ai putea opta pentru unul personalizat care să-i arate cât de bine îl cunoști și să-i amintească în fiecare zi de momentele petrecute împreună.

Rac

Pentru bărbatul Rac alege ceva clasic. Poate fi un articol vestimentar cu poza voastră, un ceas sau, dacă preferă bijuteriile, o brățară cu inițiala lui. Racul își adoră casă, deci este bine să-i oferi o baie caldă, urmăriți un film împreună și faceți o grămadă de fotografii.

Leu

Pentru pasionalul Leu, ai putea pregăti o supriză romantică în doi, plină de pasiune. Dă tot ce e mai bun în noaptea de Valentine's Day. De asemenea, leii preferă să li se ofere ceea ce ei înșiși au cerut, deci nu ezita să-i pui întrebarea pentru a afla ce cadou să-i dăruiești.

Fecioară

Oferă-i un cadou intelectual sau un cadou făcut cu mâinile tale. Ei vor fi bucuroși să primească o carte sau un pulover tricotat de tine!

Balanță

Balanțele au un simț estetic dezvoltat, deci oferă-le un cadou frumos, fie o imagine sau altceva, dar cu siguranță într-un pachet elegant.

Scorpion

Scorpionul preferă petrecerile într-un club de noapte. Dacă e vorba despre un dar, atunci ar trebui să i se ofere ceva în spiritul sărbătorii: romantic, „fierbinte” și promițător.

Săgetător

Bărbatul Săgetător este unul puternic, agitat și nerăbdător să încerce experiențe și locuri noi. Îi plac la nebunie călătoriile, pe care niciodată nu le vor refuza.

Capricorn

Cadoul perfect este un picnic în natură. Cum vremea este rece, te-ai putea îndrepta către destinații exotice. Îi plac cadourile în interesul hobby-ului său sau oricare altă atenție practică care îi va demonstra că îl cunoști cu adevărat.

Vărsător

Vărsătorii preferă obiectele care le antrenează mintea, deci ai putea să ții cont de acest aspect și să alegi un calendar interactiv, un gadget nou sau chiar o carte. Ei vor accepta cu plăcere și haine elegante din ultima colecție. Dacă le vei oferi un fruct tropical deosebit, vor fi încântați de asemenea.

Pești

Peștii sunt bărbați romantici, nu foarte materialiști, motiv pentru care vor aprecia tot ce vine din partea iubitei. Un album cu amintiri sau o cutie de valori în care să păstreze obiectele semnificative ale relației voastre ar putea fi cadoul perfect. O poezie scrisă de tine, un tablou, va fi cadoul cel mai apreciat.

Sursa