mamaplus

Data de 11.11: Cum îți va fi afectată zodia

-
//
05.11.2019

Data de 11.11 este cu totul specială în viața zodiilor, pentru că în această zi se deschide un portal celest prin care pătrund în lume energiile sferelor mai înalte. Este o zi propice pentru împlinirea unor aspirații înalte și pentru a trăi revelații de mult așteptate.

Să nu uităm că numerele de tip 111 sau 1111 au legătură cu vibrațiile angelice și cu mesajele trimise din partea Universului. În numerologie, fiecare număr este o entitate în sine, care face parte din acest cosmos nesfârșit, de aceea poartă o anumită energie și frecvență vibrațională. Așa cum tu nu ești doar un simplu om, ci o părticică semnificativă a Universului, cu propriul mesaj divin, numerele nu sunt doar niște unități matematice, ci aduc în lume propria energie, producând implicit o schimbare esențială. Iar numerele armonice, în care se repetă anumite cifre, aduc transformări mai puternice decât toate celelalte, mai ales că cifra 1 este încărcată de puterea monadei, a unității primordiale, creatoare a Lumii.

Fiecare număr, la fel ca fiecare suflet, poartă o semnătură energetică diferită. La fel cum unele suflete te mișcă mai mult decât altele, anumite numere și/sau repetări de numere și secvențe dețin cheia pentru deblocarea potențialului tău adevărat, inclusiv la nivel genetic.

11:11 este un excelent exemplu în acest sens. Acesta este unul dintre cele mai puternice numere, care ajută la transformarea ta personală, și este uneori cunoscut sub denumirea de cod de „trezire” sau cod de conștiință, cod de ascensiune sau cod de activare. Această frecvență numerică activează anumite căi neuronale din ființa ta pentru a te ajuta să treci la un nivel superior de conștiință. Să vedem cum influențează Portalul 11.11 viața fiecărei zodii în parte.

Berbecul are revelații financiare

Fie că este vorba de un nou proiect pe care îl inițiază, fie de o investiție într-o anumită afacere, Berbecul folosește din plin energiile Portalului 11.11. Mintea sa este clară, lucidă și cu o accelerare a intuițiilor, ceea ce îi permite să vadă imediat oportunitățile și să le dea curs. Potențialul său întreprinzător este la cote maxime, iar succesul financiar îi va fi garantat dacă pune bazele unor proiecte de anvergură pe data de 11 noiembrie. Energia magică a acestei zile îi va aprinde încrederea în sine și îl va ajuta să se implice și pe un tărâm mai spiritual, putând folosi forțele cosmice pentru a atrage abundența în carieră și finanțe.

Taurul se încarcă energetic

Pentru Taur, Portalul 11.11 este cel mai bun prilej de acces la energiile sale profunde, care îl transformă într-un adevărat creator, atât în relația de iubire, cât și în viața sa de familie și la serviciu. Ca un magician, Taurul folosi mici întâmplări și coincidențe ale zilei de 11 noiembrie pentru a crea planuri solide de viitor. O întâlnire cu o persoană pe care nu a văzut-o de mult îi va deschide noi oportunități financiare, iar faptul de a se afla la locul și momentul potrivite la serviciu, la o vizită a șefilor, îl va ajuta să evolueze în carieră. 11 noiembrie ar putea fi și ziua în care Taurul va întâlni o mare dragoste, dacă își concentrează energiile în această direcție.

Gemenii se îmbogățesc emoțional

O serie de evenimente pozitive constituie o adevărată rampă de lansare pentru Gemeni: portalul de pe 11.11 este asociat cu prezența planetei guvernatoare a Gemenilor, Mercur, în Scorpion și cu poziția specială a Soarelui în această zi. Toate acestea sunt ocazii unice pentru Gemeni de a accesa cele mai profunde energii emoționale și a da strălucire activităților intelectuale. Dacă Gemenii vor fi angajați într-un discurs important, într-o întâlnire decisivă pentru viitorul lor sau într-o prezentare în fața unor persoane cu autoritate (investitori, oameni de știință, artiști de renume) pe data de 11 noiembrie vor fi mai elocvenți decât oricând, grație focului emoțional care îi însuflețește. Iată de ce această zi este cea mai adecvată dacă vor să urce o nouă treaptă în carieră, să ajungă într-o poziție importantă sau să se mute într-o altă țară, cu o oportunitate de serviciu.

Racul își întâlnește Flacăra Geamănă

O zi mare pentru Rac, Portalul 11.11 reprezintă o adevărată dezlegare astrală pentru a întâlni un suflet pereche sau un suflet geamăn. Fie că Racul se va afla în împrejurări care îi permit să întâlnească dragostea perfectă, fie că găsește o persoană care îl completează, fără a fi neapărat interese romantice, important este că nativii acestei zodii vor avea o zi de neuitat în 11 noiembrie. O prietenie pe care Racul o are de mult cu cineva ar putea evolua în iubire sau o persoană pe care o respectă și admiră i-ar putea deveni ghid spiritual, ajutându-l să evolueze.

Leul devine mai influent

Portalul 11.11 și efectele legăturii speciale dintre Mercur și Soare, planeta guvernantă a Leului, îi deschid acestuia porțile gloriei, dacă va ști cum să-și folosească abilitățile de persuasiune. În cazul în care activează în domeniul artistic, Leul va întâlni un adevărat Mecena, care să-i susțină toate proiectele. Pentru nativii care sunt implicați în relații cu multe persoane, chiar cu publicul larg, influența lor va crește foarte tare, putând pune în mișcare adevărate mase de oameni (de exemplu, pentru cine lucrează în comunicare media, politică sau în medii academice). În orice caz, data de 11 noiembrie este foarte potrivită pentru nativii care au aspirația de a urca mai sus în ierarhie, de a conduce și de a intra în cercuri influente.

Fecioara învață puterea vindecării

Pentru nativii din zodia Fecioarei, Portalul 11.11 are cele mai puternice efecte de vindecare spirituală și fizică. În această zi, Fecioarele vor descoperi că afecțiunile lor de natură fizică (de la simple răceli până la boli cronice) sunt în corelație cu anumite răni sufletești și psihice din trecut, rămase nevindecate. 11 noiembrie este ziua perfectă pentru Fecioare ca să inițieze ritualuri vindecătoare. Dar nu trebuie să piardă din vedere legătura profundă dintre trup și suflet, astfel încât se vor vindeca în întregime doar dacă abordează atât afecțiunile fizice, cât și suferința psihică în același timp.

Balanța face planuri de viitor

Și pentru Balanță, portalul din data de 11.11 reprezintă o cale deschisă către viitor, către o treaptă superioară de conștiință și autorealizare. Balanța este foarte receptivă la puternica vibrație a numerelor superioare, astfel încât dublarea numărului 11 îi aduce echilibru perfect și inspirație în tot ceea ce face. Relațiile încheiate în ziua portalului vor dura întreaga viață pentru Balanță, așa că nativii care își vor găsi în această zi sufletul pereche sunt binecuvântați. Fie că face planuri pentru viața de familie, pentru căsătorie și mutare la casă nouă sau pentru profesie și carieră, Balanța are o legătură directă cu Universul în 11 noiembrie, așa că norocul îi va fi alături.

Scorpionul este în centrul atenției

Pentru Scorpion, Portalul 11.11 are o forță incredibilă și îl va propulsa în centrul atenției, ca persoană de referință pentru mulți oameni, în calitate de îndrumător, lider sau ghid spiritual. Dacă va accesa vibrațiile portalului și va da frâu liber energiilor sale interne, Scorpionul va trece dintr-o zonă de umbră în prim-planul acțiunii. Scorpionul va putea lansa în Univers forțele ascunse pe care le-a adunat de multă vreme, cerând ceea ce i se cuvine pe toate planurile. La locul de muncă va fi ascultat și i se va cere părerea în calitate de expert, în relațiile sociale va fi văzut ca o persoană charismatică și ca un adevărat conducător. Mai mulți ochi vor fi asupra sa pentru îndrumare și înțelepciune. Creativitatea sa maximă se va manifesta și în iubire, Scorpionul orientând relația în direcția pe care o visează de multă vreme, fie că este vorba de căsătorie, fie de trecerea de la prietenie la dragoste.

Săgetătorul se eliberează de trecut

Data de 11 noiembrie va fi, pentru Săgetător, piatra de hotar pentru o viață nouă, eliberată de suferințele trecutului, dacă meditează profund asupra energiei Portalului 11.11. Purificarea sa spirituală va antrena cu sine schimbări importante în viața sa fizică, lăsând să cadă lanțurile și poverile inutile. Relațiile care îl rănesc pe Săgetător se vor încheia, iar senzația pe care acesta o trăiește este de nesfârșită libertate și vindecare. Este important ca, în această perioadă, Săgetătorul să se dedice unor practici spirituale, fie că este vorba de meditație, rugăciune sau acțiuni de dezvoltare personală. Deși în acest traseu de purificare interioară Săgetătorul are nevoie să fie singur, suportul blând, din umbră, al persoanelor care îl iubesc se va dovedi foarte important pentru el.

Capricornul are multe de învățat

În această perioadă, nativii din zodia Capricornului, care se află pe o cale de dezvoltare personală, vor avea foarte multe de învățat. Portalul 11.11 va echivala pentru ei cu deschiderea celui de-al treilea ochi sau cu trecerea pe o nouă treaptă spirituală. 11/11 se referă la sincronicitate și conexiune, la legături profunde cu oamenii și lucrurile. Capricornii vor lua totul ca pe o lecție care îi ajută să evolueze, iar persoanele care le traversează calea în ziua de 11 noiembrie le-ar putea deveni îndrumători spirituali. Armonia și energiile profunde vor pătrunde în viața Capricornului prin Portalul din 11 noiembrie, aducându-i bunăstare pe toate planurile, dar mai ales în relația de iubire.

Vărsătorul caută alternative

Până acum, Vărsătorul a muncit din greu pentru afirmarea sa socială, pentru a-și crea o familie stabilă și o situație materială. Totuși, el are încă senzația că ceva nu este complet, că nu și-a valorificat întregul său potențial, de exemplu, în ceea ce privește talentul artistic, pedagogic sau psihologic ori spiritul întreprinzător. Portalul din data de 11.11 îi va aduce capacitatea de a înțelege că lucrurile nu trebuie să se înțepenească într-o carapace rigidă, că poate aborda noi variante de destin, dacă își dorește asta. 11 noiembrie este o zi a eliberării de ideile fixe, o zi a fluidizării mentale și a accesării oportunităților de destin. Vărsătorul va întreprinde acțiuni inovatoare, fie că va începe să scrie o carte, își va continua studiile sau va începe o afacere de familie. În cazul în care relația sa sentimentală nu mai funcționează, ziua de 11 noiembrie ar putea însemna sfârșitul acestei legături care nu-i mai satisface nevoile și dorințele și deschiderea spre noi opțiuni romantice.

Peștii își schimbă viziunea despre lume

11 noiembrie poate fi o zi-cheie pentru Pești, în care descoperă că nu au nevoie de cineva anume pentru a fi fericiți și că sunt înzestrați cu extraordinare calități, care le permit să cucerească lumea. Pentru că Peștii caută adesea împlinirea doar prin iubire, li se întâmplă să nimerească frecvent în relații nepotrivite, lângă persoane care nu-i merită, și să rateze ocazia de a-și dezvolta celelalte dimensiuni ale ființei lor profunde. Portalul 11:11 le schimbă filozofiile interioare, arătându-le cât de bogați sunt din punctul de vedere al spiritualității și al potențialelor talente și înclinații. Magia numerologică a datei de 11:11 îi va conecta pe Pești la sursele lor de inspirație și îi va ajuta să-și stabilească noi obiective și intenții, care le vor aduce împlinirea adevărată.