mamaplus

Cele mai periculoase femei din zodiac, pe care nu trebuie să le superi

-
//
26.03.2020

Dacă vrei să îți fie bine ar fi indicat să nu le superi pe nativele acestor trei semne din horoscop: Fecioară, Scorpion și Pești. Iată de ce!

Femeia Fecioară

Femeia născută în zodia Fecioarei este critică și pisăloagă. Găsește mereu nod în papură, se enervează repede și nu se ferește să spună lucrurilor pe nume fără pic de diplomație și tact. Fecioara face obsesii pentru tot felul de mărunțișuri, e tipicară și pune mare preț pe ordine și disciplină. Dacă o calci pe nervi, pregătește-te de ce e mai rău! Femeia Fecioară are momente când este foarte răutacioasă și momente când are o blândețe ieșită din comun.

Femeia Scorpion

Scorpionul nu uită și nu iartă! Femeia născută în această zodie caută să se răzbune chiar și pentru cel mai mărunt motiv. Pentru ea nu există cuvântul compromis. Femeia Scorpion e manipulatoare și de multe ori apelează la șantaj pentru a obține ce își dorește. E pusă pe scandal și cel mai mult îi place să își umilească interlocutorul. Vrea să câștige toate bătăliile pe care le duce, își dorește să iasă învingătoare din toate discuțiile pe care le poartă. Scorpioanca are un orgoliu imens, este extremistă și va face tot ce îi stă în putință pentru a ieși în evidență.

Femeia Pești

De femeia Pești ar fi bine să te ferești pentru că e foarte periculoasă. Ei îi place să se plângă, să facă pe naiva și pe victima, dar asta e doar o mască pe care o afișează. De fapt, e un om de gheață. Când se enervează, atacă violent și e neiertătoare. Îi place să cicălească tot timpul, se simte bine atunci când izbucnesc conflicte și imediat se implică în certuri și scandaluri. Face pe martira, dar are o structură de oțel. Când dai de o femeie născută în zodia Peștilor trebuie să știi că ai întâlnit un adversar puternic și nu va fi deloc ușor să câștigi în lupta cu ea, indiferent pe ce plan se desfășoară. E foarte deșteaptă, iar intuiția îi este mare aliat.