Prietenii pot fi în anumite situații ființe-cheie care ne pot ajuta să depășim niște momente dificile ori la celălalt punct, prin simpla lor prezență în viața cuiva pot reprezenta unele dintre cele mai frumoase experiențe, multe dintre momentele frumoase și memorabile ale vieții stând sub semnul prieteniilor. De regulă, calitățile care ar trebui să descrie cel mai bine relațiile de prietenie sunt: onestitatea, sinceritatea, calitatea de a fi un bun ascultător, disponibilitatea de a ajuta, înțelepciunea și multe altele. Iată care sunt cele mai prietenoase șase zodii și pe care poți conta!

mamaplus

Vărsător. Dintre toți membrii zodiacului, Vărsătorul se remarcă prin ambivalența sa dată, pe de o parte, de spontaneitate și, pe de altă parte, de înțelepciune. Cu alte cuvinte, nativul Vărsător îți va susține orice plan nebunesc, ba chiar aveți șanse să iei parte împreună la el, dar va fi totodată și persoana care te va aduce cu picioarele pe pământ în momentele în care simte că te depărtezi într-un mod negativ.

Gemeni. Gemenii sunt unii dintre cei mai buni sfătuitori, chiar dacă pare greu de crezut. De cele mai multe ori, sunt persoanele potrivite aflate la locul potrivit din acest punct de vedere. Te vor asculta și îți vor oferi întotdeauna sfaturi și învățături sincere, uneori luate chiar de pe parcursul experienței lor. Sacrificiul, răbdarea și înțelepciunea sunt calități care fac din aceștia prieteni buni.

Leu. Nativii Leu se încadrează în grupul de prieteni ai zodiacului deoarece sunt cei mai în măsură să merite o prietenie, iar acest lucru se datorează înțelepciunii lor și a faptului că sunt persoane puternice, ambițioase și care pot motiva persoanele din jurul lor. Între un Leu și prietenul său va exista întotdeauna o competiție într-un sens pozitiv care are ca scop evoluția ambilor competitori.

Fecioară. Motivul pentru care merită să ai un nativ Fecioară drept prieten este acela că este tipologia de om care îți va spune întotdeauna ceea ce trebuie să auzi și nu ceea ce dorești. Fecioarele sunt acei nativi pe care te poți baza în momentele dificile și tot cele care te pot recupera din cele mai profund întuneric existențial.

Balanță. Când vine vorba de confesiuni, nativii Balanță sunt prin excelență cei mai buni ascultători. Dat fiind echilibrul, calmul și răbdarea care îi caracterizează, acestea vor reuși întotdeauna să te facă să te simți înțeles de cineva și îți vor crea un climat favorabil luării unei decizii în momentele de cumpănă.

Săgetător. Nativii Săgetător sunt acei prieteni cu care te distrezi cel mai bine și cu care o să-ți faci cele mai frumoase amintiri. Ei sunt cei care reușesc să te scoată din monotonie și care îți deschid ochii spre plăcerile vieții. De asemenea, în portofoliul de calități al Săgetătorilor se află și faptul că sunt gata întotdeauna să ajute și că sunt persoane în care îți poți pune încrederea.

Sursa