mamaplus

Cea mai mare greșeală pe care un bărbat o face în relație, în funcție de zodia lui

0
//
07.06.2019

Nicio persoană nu este perfectă și toți facem constant greșeli în relații. Chiar dacă uneori ne place să pretindem că totul este sub control, adevărul este că, din când, eșuăm. Și chiar dacă trecem cu vederea propriile noastre greșeli, cumva ne așteptăm ca partenerul nostru de cuplu să fie perfect. Adevărul este că fiecare semn zodiacal are propriile defecte care ies la iveală atunci când este vorba despre viața de cuplu. Poate că nu ar fi o idee rea să știi la ce fel de greșeli este predispus partenerul tău, atâta timp cât cunoști care este semnul său zodiacal. Cheia unei relații reușite este comunicarea, dar nu strică nici puțină înțelegere a trăsăturilor de personalitate.

mamaplus

Pești – se îndrăgostesc mult prea repede

Poate o să ai senzația că nu trece nici măcar o zi de când l-ai cunoscut pe nativul Pești și el deja este îndrăgostit de tine. Și acela este momentul în care este dispus să îți ofere tot ceea ce are. Deși poate părea minunat să îți arate tot ceea ce simte pentru tine, vei observa că are o personalitate ușor agresivă și cere de la tine aceeași intensitate a sentimentelor. Nu este neapărat o greșeală, este ceva ce face parte din natura nativilor Pești. Chiar suntem convinse că orice femeie își dorește un partener îndrăgostit până peste cap de ea!

Leu – devin dependenți de partener

Atunci când un nativ Leu place o persoană, o să facă cunoscut acest lucru. Nu vede niciun motiv pentru care ar trebui să își ascundă sentimentele, mai ales dacă va considera că și-a găsit sufletul pereche. Nativul Leu este cunoscut pentru faptul că este dispus la orice pentru persoana de care se îndrăgostește, dar poate deveni dependent de aceasta. Poate ar trebui să își tempereze comportamentul, însă nu este o greșeală care să te determine să pui capăt relației. Cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să comunicați și să stabiliți unele limite.

Scorpion – încă mai vorbește de fosta iubită

Teoretic, nu există niciun motiv justificabil pentru care partenerul tău încă mai ține legătura cu fosta iubită. Dacă acest lucru se întâmplă, cel mai probabil încă mai are sentimente pentru acea persoană. Nu trebuie însă să lași această greșeală să îți distrugă relația. Cel mai bine ar fi să îi comunici faptul că nu ți se pare un lucru ok. Nu poți ști dacă nu cumva sentimentele care au existat la un moment dat între ei nu vor reînvia. Vorbește cu partenerul și spune-i exact ceea ce simți cu privire la această situație.

Săgetător – pretinde că toate lucrurile merg perfect, chiar și când nu este cazul

Nativii Săgetăror sunt ferm convinși că toate lucrurile sunt perfecte în relația lor, chiar dacă acest lucru este foarte departe de realitate. Însă el preferă să aibă această atitudine și să caute partea pozitivă în orice situație în care s-ar afla. Deși nu putem decât să îi lăudăm atitudinea pozitivă, acest lucru înseamnă că el ignoră toate marile probleme dintr-o relație. Și, atunci când vei încerca să discuți cu el acest probleme, vei observa că va deveni nervos și anxios. Motivul pentru care preferă să nu discute problemele îl reprezintă faptul că el crede că acestea se vor accentua și vă vor distruge relația.

Rac – are pretenția ca partenerul lui să se schimbe

Nativii Rac sunt atât de obsedați de a avea o relație reușită încât sunt dispuși să se schimbe pentru a deveni o persoană mai bună. Totuși, asta înseamnă de multe ori că se așteaptă ca și partenera sa să se schimbe după standardele pe care el le-a stabilit. Există o linie fină între a te schimba în mai bine și a te schimba numai pentru că cel de lângă tine își dorește asta. Nu lăsa un Rac să te oblige să devii o altă persoană decât ești. Dacă nu este dispus să te iubească pentru cine ești, atunci nici nu merită să te aibă alături.

Balanță – îi place să exagereze lucrurile

Balanțele sunt cunoscute pentru faptul că exagerează toate lucrurile. Pare că absolut orice îl stresează și nu vrea să se găsească în situația în care au mai rămas lucruri nerezolvate. Din acest motiv, pentru el, singura metodă de a se asigura că rezolvă orice problemă este de a le complica. Cel mai bine este să vorbești cu nativul Balanță despre tendința lui de a reacționa exagerat deoarece vă poate afecta iremediabil relația prin provocarea a numeroase conflicte.

Fecioară – ignoră existența unor probleme în cuplu

În special atunci când este stresat, nativul Fecioară preferă să ignore realitatea și să pretindă că nu există probleme, chiar dacă acestea pot fi cruciale pentru viitorul relației voastre. Acest mecanism de apărare îl ajută să nu se streseze foarte mult cu privire la ceea ce se întâmplă cu adevărat. Deși înțelegem acest proces, nu este deloc cea mai bună modalitate de a te comporta într-o relație de cuplu. Dacă partenerul tău este născut în această zodie, trebuie să te așteți oricând ca acesta să fugă de responsabilități.

Gemeni – nu este dispus să facă compromisuri

Nativii Gemeni sunt ferm convinși că știu ceea ce este cel mai bine și că toată lumea ar trebui să le urmeze exemplul. Din acest motiv, atunci când sunt într-o relație, au tendința de a forța lucrurile ca acestea să meargă în favoarea lor. Dacă partenerul tău este născut în această zodie, atunci vei observa destul de repede că este decis ca totul să se întâmple numai după propria lui dorință. Deși Gemenii sunt lideri extraordinari, nu ar trebui să aibă control complet și atunci când vine vorba de dragoste. El va încerca să schimbe toate lucrurile după bunul plac în loc să facă vreun compromis.

Capricorn – nu se simte niciodată mulțumit cu relația lui

Este ușor de zis despre nativii Capricorn că sunt unele dintre cel mai dificile persoane cu care poți avea o relație. Asta numai din cauză că întotdeauna vrea ceva mai mult de la relația lui pentru că are standarde atât de înalte pe care aproape nimeni nu le poate atinge. Într-o relație cu un nativ Capricorn, vei observa că apar situații în care el nu va fi fericit sau mulțumit indiferent de ceea ce vei zice sau vei face. Ar trebui ca el să realizeze că, pur și simplu, relațiile nu sunt simple sau perfecte.

Vărsător – are o atitudine negativistă

Nativii Vărsător știu ce înseamnă să sufere din dragoste, iar acest lucru stă la baza atitudinii lor pesimiste. Deși pot fi foarte fericiți în prezenta relație, ei fac greșeala de a se agăța de lucrurile din trecut. Cred că, dacă vor fi deschiși față de partener, vor ajunge să sufere din nou. Dacă partenerul tău este născut în această zodie, vei observa că singurul lucru pe care ți-l vei dori să îl schimbi la el este această atitudine negativistă.

Berbec – omite intenționat cele mai importante detalii

La acest capitol, nativii Berbec pot fi destul de enervanți. Mai ales pentru că vorbim despre faptul că ei uită intenționat anumite detalii importante pentru relația voastră sau pur și simplu nu le consideră cruciale, așa cum sunt de fapt. Nativii Berbec preferă să ignore unele aspecte și înțeleg să facă acest lucru prin a le ascunde de partener. Dacă vreți ca relația să aibă un viitor, trebuie să discutați despre acest aspect deoarece secretele nu au ce căuta într-o relație sănătoasă.

Taur – nu poate renunța la obiceiurile neplăcute

Dacă partenerul tău este născut în zodia Taur, atunci vei observa imediat că are o mulțime de obiceiuri neplăcute. Pare că a fost singur toată viața și nu a trebuit să își schimbe deloc comportamentul pentru a fi pe aceeași lungime de undă cu partenerul. Este momentul ca el să înțeleagă faptul că trebuie să se schimbe, să renunțe la unele obiceiuri, dacă vrea ca relația să funcționeze. Nu va putea face asta peste noapte, însă dacă își dorește cu adevărat o relație alături de tine, atunci lucrurile vor intra pe un făgaș normal.

Sursa