mamaplus

Cea mai frumoasă trăsătură a ta, în funcție de zodie

-
//
25.11.2019

Te întrebi ce anume ai special, atunci când vine vorba de trăsături. Există anumite aspecte fizice care se corelează perfect cu caracteristicile astrale şi anume faptul că fiecare zodie are o parte a corpului care atrage atenția.

Berbec – trăsăturile feței

Berbecul este înzestrat cu trăsături destul de ascuțite, cum ar fi maxilarul, nasul sau sprâncenele. Au o față simetrică ce poate fi uşor evidențiată. Pentru un look de excepție, Berbecii au nevoie doar de puțină conturare a feței şi câteva pete de culoare.

Taur – gâtul

Taurii au o foarte mare carismă. Părul natural ondulat, ochii închişi, conturează o imagine extrem de atrăgătoare. Totuşi, punctul lor forte este gâtul. Acesta poate fi foarte uşor remarcat, deoarece este lung şi conferă un strop de eleganță şi rafinament.

Gemeni – complexitate şi tinerețe

Femeile Gemeni sunt extrem de grațioase. Au o față angelică şi arată ca nişte păpuşi. Au un ten strălucitor şi par mult mai tinere decât sunt de fapt.

Rac – abdomenul

Racii au un abdomen de invidiat. Arată impecabil, deşi îşi permit să mănânce aproape orice. Pe lângă asta, au trăsături atrăgătoare şi o față expresivă şi fermecătoare.

Leu – părul

Femeile născute în zodia Leu au caracteristici de felină şi nu este de mirare că ochii lor sunt ca de pisică. Dar ceea ce le scoate în evidență este părul lor lung şi bogat.

Fecioară – pielea

Buzele senzuale, nasul delicat şi ochii strălucitori sunt trăsături notabile ale Fecioarelor, dar pielea lor este cea mai irezistibilă. Ele depun eforturi pentru a-şi menține un aspect tânăr al pielii. De aceea, vârsta lor este greu de ghicit.

Balanță – buzele şi posteriorul

Balanțele sunt combinația perfectă între frumusețe şi senzualitate. Au forme apetisante şi nu trec neobservate oriunde s-ar duce. Au nişte buze de invidiat, iar mai pe scurt, Balanța este visul oricărui bărbat.

Scorpion – buzele

Scorpionul este cel mai senzual dintre toate semnele zodiacale. Femeile Scorpion au sprâncenele bine arcuite şi trăsăturile proeminente. Totuşi, ceea ce atrage atenția instantaneu sunt buzele seducătoare.

Săgetător – spatele şi ochii

Femeia Săgetător este o femeie puternică şi are o construcție atletică. Acest lucru o face să fie foarte atractivă, adăugându-se ochii săi strălucitori şi expresivi. Bărbații sunt atraşi de încrederea lor.

Capricorn – picioarele şi pielea

Capricornii au o piele impecabilă şi picioare de invidiat. Acestea pot face orice bărbat să-şi piardă mințile.

Vărsător – picioarele

Punctul forte al vărsătorilor sunt picioarele. Cu astfel de picioare uimitoare, nu este deloc surprinzător că femeile Vărsător pot călca oriunde, cu grație.

Peşti – ochii

Primul lucru pe care îl poți observa la femeia Peşti sunt ochii. Ea se bucură de cei mai fermecători ochi, care au puterea de a atrage orice bărbat. Atunci când te priveşte, femeia Peşti îți dă energie şi se poate observa cu uşurință că vorbesc din suflet.