mamaplus

Ce zodii ajung în pat de la prima întâlnire? Nu vor spune niciodată nu

-
//
11.02.2020

Ziua Îndrăgostiților și Dragobetele bat la ușă, iar zodiile își pregătesc armele. Un studiu, realizat cu ajutorul a 800 de români, arată ce nativi se lasă de la primul date.

Experții în dating DaTech Media au analizat rezultatele unui sondaj care a fost afișat pe prima platformă de sugar dating din în România, sugardaters.ro.

Scopul sondajului a fost de a descoperi profilul de întâlnire pentru fiecare zodie și de a dezvălui așteptările lor pentru Ziua Îndrăgostiților și Dragobete. Sondajul a avut peste 800 de participanți, atât bărbați (Sugar Daddies) cât și femei (Sugar Babies). Răspunsurile au fost complet anonime pentru a menține acuratețea rezultatelor.

Ei spun da la prima întâlnire

Gemeni, Leu, Fecioară și Vărsător își stabilesc un date de Ziua Îndrăgostiților sau Dragobete pentru că vor să aibă parte de ceva acțiune. În cele din urmă, scopul lor final este să ajungă în pat cu tine. Sau pe canapea. Sau pe covor.

Niciun BerbecTaurBalanță, Săgetător și Pești nu vor spune nu de la prima întâlnire. Cu toate acestea însă, ei vor aștepta cu răbdare să faci tu primul pas. Apoi lasă restul în grija lor. Totuși, trebuie să știi că nu vor aduce acest subiect în discuție, decât dacă simt că tu ești cea care trimite prima semnalele.

Dacă intenționezi să ai „o migrenă” de Ziua Îndrăgostiților sau Dragobete, asigură-te că cel cu care te întâlnești este ori un Scorpion, Capricorn sau Rac. Pentru că scopul final al acestor zodii, este doar de a te cunoaște mai bine, să afle cum ești tu cu adevărat.

Ce așteaptă femeile în funcție de zodie

Femeile Berbec, Rac, Balanță și Leu sunt all-in pentru relațiile intime de la prima întâlnire. Când o femeie din zodia Berbec vrea ceva, ea vrea acum! Cu toate acestea, dacă partenera ta de Ziua Îndrăgostiților sau Dragobete este născută sub unul dintre semne, pregătește-te să te simți dorit și privit ca și cum ai fi cea mai sexy persoană care a trăit vreodată pe pământ.

Dacă îți dorești să închei astfel noaptea din data de 14, asigură-te că mergi la date cu una dintre aceste zodii. (Sau poate chiar cu toate 4).

Dacă o femeie Scorpion, Săgetător, Capricorn, Fecioară sau Pești te vor întâlni la jumătatea drumului, este foarte posibil să treceți la următorul pas. Femeile născute sub aceste semne sunt capabile să ofere atât momente cu încărcătură romantică cât și momente pline de frenezie. Ceea ce înseamnă că dacă atracția există, se va asigura că apasă butoanele potrivite pentru o întâlnire memorabilă.

Nu prea ai chef de aventură? O seară confortabilă și relaxantă, cu o cină bună și discuții lungi, însă, sună ca un plan? În acest caz, asigură-te că mergi la un date fie cu un Vărsător, Gemeni sau Taur.

Studiul de față arată că există 2 motive principale pentru care cineva a decis să te întâlnească în ziua dedicată sărbătoririi iubirii. Fie caută să își împlinească o nevoie primară-precumrelațiile intime, fie sunt în misiune pentru a-și găsi sufletul pereche.

Vărsător, Capricorn, Scorpion, Fecioară, Gemeni, Taur- dacă cea cu care urmează să te întâlnești este născută sub una dintre aceste zodii, ea vine cu speranța unei relații.

În timp ce femeile Berbec, Leu, Balanță speră să găsească un prieten de pat pe termen lung. Femeile Săgetător, Rac și Pești speră la o interacțiune romantică cu tine, care poate fi repetată din când în când, dacă chimia a fost simțită de amândoi.