mamaplus

Ce spune data nunții despre căsnicia ta. Explicații pentru fiecare zodie în parte

-
//
20.05.2019

Așa cum data nașterii îți poate influența viața, ziua nunții îți poate influența căsnicia. Iată ce spun astrologii despre fiecare zodie în parte.

mamaplus

Nuntă în Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Dacă ai făcut nunta în zodia Berbecului, ai parte de multă spontaneitate în relația de cuplu. Partenerii sunt independenți în relație și, cu toate acestea, de nedespărțit. Relația este „condimentată” periodic cu ieșiri romantice, cine-surpriză etc.

Nuntă în Taur: 20 aprilie – 20 mai

Taurul este extrem de senzual, iar dacă ai făcut nunta în această zodie nu-ți va fi frică să cauți luxul. Mariajele din zodia Taurului sunt solide și combină elementele tradiționale și conservatoare cu cele nonconformiste.

Nuntă în Gemeni: 21 mai – 20 iunie

Gemenii comunică mult, așa că cei care au făcut nunta în zodia Gemenilor vor avea parte de multă comunicare. Dialogul este cheia reușitei mariajului lor. Nu sunt excluse elementele ușor excentrice, precum cursuri de bucătărie exotică, lecții de surf sau skydiving în doi.

Nuntă în Rac: 21 iunie – 22 iulie

Inima Racilor este acasă. Cuplurile căsătorite în zodia Racului își găsesc liniștea în propriul cămin, unde au de făcut o mulțime de lucruri împreună. Partenerii se alintă în fel și chip și le place foarte mult să socializeze. Casa lor va fi tot timpul plină cu prieteni și rude.

Nuntă în Leu: 23 iulie – 22 august

Mariajul din Leu este dramatic, teatral și pasional. Ambii parteneri își susțin cu tărie părerile, chiar cu riscul de a ieși scântei, însă au parte și de mult romantism și pasiune. Atât timp când lupta pentru putere se termină în dormitor, totul e de bine.

Nuntă în Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Fecioarele sunt firi organizate și rafinate. Iar cuplurile care fac nunta în zodia Fecioarei sunt foarte atente la toate detaliile. Partenerii se susțin și se ajută reciproc. Deși există riscul ca amândoi să fiți prea atenți la detalii și să pierdeți din vedere imaginea de ansamblu, mariajul poate merge ca pe roate.

Nuntă în Balanță: 23 septembrie – 22 octombrie

Zodia Balanță este ideală pentru nunți. Mariajele din luna octombrie sunt echilibrate, pe primul loc fiind pusă relația. Problema într-o căsnicie din zodia Balanței este pierderea identității partenerilor. Din când în când este recomandat să facă diverse lucruri individual.

Nuntă în Scorpion: 23 octombrie – 21 noiembrie

Scorpionul este un semn sexy și intens. La fel și mariajele realizate în această zodie. Cuplurile care s-au căsătorit în Scorpion au parte de multă intimitate și pasiune. Nu au nicio problemă în a-și ține mariajul „fierbinte” peste ani. Scorpionul este un semn pasional, așa că pot interveni momente de gelozie.

Nuntă în Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Cuplurile care se căsătoresc în Săgetător sunt libertine, aventuroase. Călătoresc foarte mult, merg la diverse cursuri împreună, sunt foarte deschise. Totuși, își asumă riscuri destul de mari și pierd din punct de vedere financiar.

Nuntă în Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Capricornul este un semn tradiționalist. Și căsniciile începute în această zodie vor urma linia. Sărbătorile vor fi ca pe vremea copilăriei voastre, veți onora valorile și credințele vechi. Mai aveți de lucrat la capitolul „prezent”. Concentrați-vă pe ce aveți și mai puțin pe planificarea în amănunt a viitorului.

Nuntă în Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Căsniciile din zodia Vărsătorului sunt considerate nonconformiste, moderne și ciudate. Partenerii sunt întâi de toate prieteni, dar și un cuplu social foarte apreciat care e gazda multor petreceri. Ambii parteneri iubesc întrunirile zgomotoase. Pentru a asigura succesul căsniciei este recomandat să petreceți mai mult timp împreună.

Nuntă în Pești: 19 februarie – 20 martie

Peștii sunt semnul zodiacal al fanteziei, romantismului și al creativității. Partenerii se potrivesc perfect și nu ratează nicio oportunitate să se aniverseze. Problema în cuplurile din zodia Pești este că riscă să piardă simțul realității.

Sursa