mamaplus

Ce parfum ți se potrivește în funcție de zodie

-
//
05.07.2019

În următoarele câteva minute, înarmează-te cu răbdare. Urmează să pornim într-o adevărată aventură a simțurilor. Pășim încrezători într-o lume pe care încă n-o cunoaștem, dar pe care urmează rapid să o descoperim. Dacă deja știi ce fel de parfumuri ți se potrivesc și de ce, verifică în articolul de mai jos dacă preferințele tale coincid cu cele ale zodiei în care te-ai născut. Iar, dacă ești în căutarea unui nou parfum și vrei câteva idei de arome, navighează cu încredere în textul de mai jos!

mamaplus

BERBEC

Berbecii sunt fanii esențelor citrice, poate mixate cu arome florale. Citricele sunt cunoscute ca stimulatori ai simțurilor și minții. Toate florile cu spini sunt guvernate de Berbeci. Printre igredientele unui parfum ideal pentru Berbeci se numără: trandafirii; caprifoii (arbuști cu flori roșiatice, gălbene sau albe, intens parfumate); smirna (rășină aromatică extrasă din scoarța unui arbore exotic), iasomia, geraniumul (ulei eteric cu miros de trandafir obținut din unele specii de plante) și ghimbirul. Din parfumul perfect pentru nativii acestei zodii nu lipsesc nici lămâia, portacala sau grapefruitul. Un miros puternic este, fără îndoială, alegerea potrivită pentru un Berbec.

TAUR

Pentru Tauri, trandafirul este, fără doar și poate, aroma ideală. Orice parfum cu note de trandafiri sau violete vor cuceri iremediabil orice Taur. Potrivite pentru el sunt lemnul de santal, notele picante și aromele lemnoase, moscul, zambilele și florile de piersic. O altă aromă pe care acești nativi o iubesc este vanilia.

GEMENI

Gemenii adoră grefele, precum și aromele slabe de alte citrice. Un alt ingredient ideal este vetiverul (plantă cultivată pentru rădăcinile ei, din care se extrage un ulei folosit în industria parfumurilor). În caz de ești stresat/ă, dacă ești un Geamăn născut în iunie, aplică lavandă pe ambele încheieturi și cu siguranță te vei relaxa. Dacă ești o fire romantică, crinii vor fi o alegere nemaipomenită pentru tine.

RAC

Aromele florale iubite de Raci includ gradeniile, crinii, trandafirii albi, iasomia și capriofoiul. Zodia are deopotrivă o înclinație către mirosurile puternice de vanilie sau scorțișoară.

LEU 

Aromele potrivite firii pasionale a Leilor sunt cele orientale, combinate cu esențe seducătoare de flori. Sunt recomandate, totodată, parfumurile care pun în evidență personalitatea Leilor.

FECIOARA

În viața personală, carieră, precum și în orice altceva, Fecioarele sunt perfecționiste. Astfel, această zodie de Pâmânt nu se teme niciodată să încerce noi arome. Preferă vanilia, vetiverul și citricele, dar nu-i displace nici lavanda. În general, Fecioarele iubesc aromele fresh, florale. Pentru evenimentele de seară, lemnul de santal sau cedrul va fi ideal. Fecioarele iubesc deopotrivă mirosul piersicilor și al nucilor de cocos.

BALANȚA

Așa cum îi stă în fire, balanța nu e niciodată hotărâtă. Tocmai de aceea, această zodie de apă își schimbă preferințele în funcție de stare, de sezon sau de ocazie. Îi plac aromele clasice, elegante și puternice.

SCORPION

Aromele florale pentru Scorpioni sunt crizantemele, nalbele, geraniumul, caprifoiul și eucaliptul. Extrem de pasională, această zodie optează adesea pentru arome intense, înțepătoare, am putea spune chiar senzuale.

SĂGETĂTOR

Florile preferate de Săgetători sunt garoafele și păpădiile. Aromele ideale pentru time sunt calde, senzuale, lemnoase, citrice și un pic florale. Săgetătorii sunt atrași de mirosurile fructate, de notele de flori de portocal, floare de nu-mă-uita, boabe de piper roz, combinate cu notele de paciuli care le hrănesc simțul de aventură și distracție.

CAPRICORN

Capricornii iubesc parfumurile cu arome lemnoase. Notele de mandarine, portocale, șofran și piper se numără și ele printre preferatele acestei zodii.

VĂRSĂTOR

Parfumurile ideale pentru Vărsători includ aromele fructate, lemnul de santal, geraniumul și portocalele. Această zodie are o pasiune pentru mirosurile simple, dulci, dar care se deosebesc printr-un element surpriză.

PEȘTI 

Aromele florale potrivite Peștilor sunt orhideele albe, violetele, narcisele, crinii și gardeniile. Parfumul ideal pentru nativii din zodia Pești conține note de vanilie, sarsaparilla (plantă exotică din familia liliaceelor), notele de liliac și violete. Nu le displac nici iasomia sau ierburile aromate.

Sursa