Ce fel de mamă ești în funcție de zodie

-
//
15.03.2019

Nu există mame bune sau rele, ci doar mame care se străduiesc din răsputeri să le ofere copiilor o dezvoltare sănătoasă și armonioasă, în sânul unei familii echilibrate. În ciuda faptului că uneori nu știu cum să gestioneze o situație nouă și complicată, acestea își găsesc de fiecare dată puterea de a-i face față cu brio. Află ce fel de mamă ești în funcție de zodie și vezi dacă meriți din plin o medalie pentru puterea de care dai dovadă zi de zi!

Berbec

Meriți din plin medalia de aur, pentru înțelegerea deplină pe care i-o oferi copilului, chiar și atunci când merită pedepsit. Știi să îl ajuți să depășească fiecare impediment cu brio și să-i oferi libertatea de care are nevoie, pentru a crește frumos și sănătos.

Taur

Bunătatea cu care ești înzestrată te face să fii extrem de blândă și caldă în ochii copilului. Știi să-l cerți fără a-l face să plângă și cunoști foarte bine modalitățile de a-l face să înțeleagă ce este bine și ce nu.

Gemeni

Întotdeauna ai un cuvânt bun de spus și-ți iubești copilul mai presus de orice. Cu toate acestea, ești o mamă realistă, care știe când și cum să pună piciorul în prag, pentru a-și cuminți copilul, atunci când este nevoie.

Rac

Familia înseamnă totul pentru tine, astfel încât ești dispusă să renunți la tine ori de câte ori membrii familiei au nevoie de ajutorul tău. Știi cum să comunici eficient cu copiii și cunoști căile de îndrumare a acestora spre succes. Pentru aceste calități deosebite, meriți să primești medalia de aur destinată mamelor eroine.

Leu

Îți dorești foarte mult ca prichindelul tău să crească armonios, motiv pentru care ții morțis ca acesta să facă sport de la vârste fragede și să învețe să mănânce cât mai sănătos. Acest lucru este de apreciat, deoarece știi să rămâi rațională, în ciuda dragostei infinite pe care i-o porți.

Fecioară

Cel mai mic membru al familiei te topește în fiecare zi cu gingășia și inocența lui, iar tu îi oferi tot sprijinul să devină o persoană extrovertită, comunicativă și sociabilă. Încerci să-l faci de mic să devină cât se poate de independent, lucru admirat de toate mamele din jurul tău.

Balanță

Ești o fire extrem de calmă și echilibrată, care își dorește nespus să-și educe copilul cu vorba bună, fără țipete, pedepse sau certuri. Aceste calități deosebite o fac pe mama Balanță să primească medalia de aur, deoarece multe mame ar avea ce învăța de la ea.

Scorpion

Nu te descurci foarte bine cu pedepsele și interdicțiile, deoarece uneori exagerezi, devenind mult prea drastică. Cu toate acestea, îți oferi tot timpul pentru a-l ajuta pe cel mic să învețe cât mai eficient, deoarece consideri că succesul constă în nivelul de cunoștințe al copilului.

Săgetător

Te străduiești constant să devii cea mai bună prietenă a fiicei tale, fapt pentru care îi dăruiești toată atenția și îi oferi cele mai bune sfaturi, pentru ca aceasta să înțeleagă că poate avea încredere în tine, orice s-ar întâmpla.

Capricorn

Consideri că cel mai mic membru al familiei trebuie să-și găsească singur calea, să facă ce-i place, indiferent de părerea ta, pentru că doar așa se poate dezvolta armonios. Ești de părere că libertatea de alegere trebuie acordată de la vârste fragede, pentru ca acesta să învețe să ia cele mai bune decizii la maturitate.

Vărsător

Ești o mamă eroină și meriți medalia, deoarece întotdeauna ai încercat să te descurci de una singură cu privire la creșterea copilului. Accepți sfaturile celor din jur, însă alegi doar ceea ce crezi că se potrivește personalității copilului, pentru a nu încerca să-l schimbi.

Pești

Sensibilitatea de care dai dovadă te face să fii foarte grijulie și intuitivă când vine vorba despre copilul tău. Din cauza atenției exagerate pe care i-o oferi, există mari șanse ca acesta să devină un pic prea răsfățat. Cu toate acestea, cunoști foarte bine tainele comunicării și ai capacitatea de a-ți face copilul să-ți împărtășească chiar și cele mai ascunse secrete.

Sursa