mamaplus

Ce face greșit fiecare femeie într-o relație, în funcție de zodia ei

-
//
22.08.2019

Atunci când vorbim despre relații, fiecare dintre noi are propriul mod în care își manifestă dragostea. Fie că unele dintre femei sunt de la început extrem de romantice, iar altele devin pe parcurs, toate avem câte ceva de învățat din fiecare relație pe care o avem. Iată care este lucrul pe care îl faci greșit într-o relație, bazându-ne pe zodii!

mamaplus

Berbec – ești mult prea implicată

Femeile din zodia Berbec sunt extrem de implicate când vine vorba de o nouă relație pe care o au, iar din acest motiv au tendința de a-l copleși pe partenerul lor. Se grăbesc destul de repede și nu apreciază la intensitatea la care trebuie momentele petrecute cu partenerul. Chiar dacă intențiile lor sunt cele mai bune, nu își dau seama pe moment că această atitudine ar putea să-l facă pe partener să se îndepărteze de ele. Dacă partenerul este la fel de implicat și pasionat precum ele, atunci nu vor exista motive pentru ca relația să nu funcționeze.

Taur – nu ești dispusă să faci compromisuri

Femeile din zodia Taur au tendința de a fi mult prea orgolioase și de a nu reuși să lase de la ele. Știm că pentru ele este extrem de important respectul de sine, însă uneori este în regulă să faci compromisuri, mai ales când vine vorba de o nouă relație. Poate că această atitudine te ajută în carieră sau în alte domenii ale vieții, însă într-o relație totul are o legătură cu capacitatea noastră de a face compromisuri.

Gemeni – îți faci partenerul să se simtă neglijat

Pentru femeile din zodia Gemeni este destul de greu să își gestioneze sentimentele deoarece uneori pot părea indiferente, iar partenerul chiar să creadă că sentimentele lor nu mai sunt aceleași. Atenția lor se concentrează în foarte multe direcții, precum job, familie, prieteni, hobby-uri sau alte activități personale. Cu toate acestea, având atât de multe preocupări, pot uita de faptul că partenerul lor are nevoie de atenție. Ceea ce ar trebui să facă este să își dea seama ce este mai important pentru ele în acel moment.

Rac – iei lucrurile mult prea personal

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că femeile din zodia Rac sunt extrem de sensibile și implicate atunci când sunt într-o relație. În momentul în care sunt criticate, mai ales de partener, se simt destul de atacate. Pentru ele este important ca partenerul să își pună toată încrederea în ele. Pe lângă asta, ar trebui să fie mult mai relaxate și să nu acționeze impulsiv deoarece, făcând asta, pot lua decizii pe care nu și le doresc.

Leu – încerci să impresionezi prea mult

Nu mai este un secret faptul că femeia Leu vrea să dețină controlul și s-a născut să fie lider. Astfel, își va dori de fiecare dată ca oamenii din jurul ei să fie mândri de ea, atât familia, prietenii, cât și un posibil partener. Este extrem de încrezătoare în propriile forțe, iar firea ei carismatică poate cuceri pe oricine. Însă, există și momente în care, din dorința de a fi pe placul tuturor, încearcă să impresioneze chiar și atunci când nu este cazul. Această atitudine o determină să creadă că nu face atât cât trebuie și că oamenii așteaptă mult mai mult de la ea.

Fecioară – standardele tale nu au legătură cu realitatea

Femeia Fecioară își dorește tot ceea ce este mai bun pentru ea, iar acest lucru nu este de condamnat. Ba mai mult, această atitudine ar trebui să o aibă fiecare femeie. Însă, în anumite cazuri, standardele ei nu au legătură cu realitate și are tendința de a-și dori lucruri care nu se pot materializa. Ar trebui să te concentrezi pe ceea ce te face fericită în acel moment și să nu îl forțezi pe partener să devină ceea ce nu își dorește.

Balanță – nu ești onestă cu partenerul tău

Femeile din zodia Balanță au tendința de a exagera destul de mult doar pentru a reuși să își impresioneze partenerul. Deși la început totul începe într-un mod inofensiv, ar trebui să aibă grijă să nu se transforme în ceva mult mai grav. În momentul în care au un conflict cu cineva, au tendința de a spune o minciună doar pentru că nu se simt confortabile să poarte o discuție mult mai aprinsă. Ar trebui să nu îți faci un obicei din acest lucru și să fii sinceră, indiferent de situație.

Scorpion – ești mult prea geloasă

Într-o relație, gelozia are farmecul ei, însă este importantă cantitatea de gelozia și maniera prin care reușești să o gestionezi. Nu spune nimeni faptul că nu ar mai trebui să fii geloasă, însă uneori gelozia ne determină să facem lucruri pe care ulterior le putem regreta. Ar trebui să-i acorzi partenerului libertatea de care are nevoie pentru a ieși cu prietenii și pentru a face acele lucruri care îi fac plăcere, însă fără să trăiești cu ideea că te-ar putea înșela.

 

Săgetător – te grăbești, deși relația e la început

Greșeala pe care femeia Săgetător o face când vine vorba de relații este faptul că se grăbește și nu își acordă șansa de a cunoaște partenerul așa cum ar trebui. Știm că probabil simți încă de la început o chimie extrem de puternică, însă în timp vei observa faptul că acea chimie poate dispărea și ai nevoie de multe alte lucruri pentru a ține flacăra aprinsă. Tot ceea ce trebuie să faci este să nu dezvălui încă totul de la început.

Capricorn – nu îți prioritizezi responsabilitățile

O relație are nevoie de timp pentru a fi considerată una de durată și solidă. De foarte multe ori, intervin anumite obstacole care ne fac să facem un pas înapoi și să credem că poate nu suntem în relația potrivită. Însă, ceea ce ar trebui să faci este să accepți cu brațele deschise provocările și să nu te lași doborâtă de ele. De asemenea, nu ar trebui să renunți la ceea ce îți face plăcere și să îți neglijezi propria persoană.

Vărsător – nu îți asumi responsabilități

În momentul în care ai un conflict cu partenerul tău, ideal este să discuți acea problemă într-un mod matur și să găsiți împreună o soluție. Însă, femeia Vărsător tinde să își ascundă extrem de bine sentimentele și să nu reușească să gestioneze atât de bine conflictele în care se află. Este esențial să reușești să găsești maniera în care să fii extrem de deschisă și să-i spui partenerului tău ceea ce te deranjează.

Pești – ai tendința de a fi mult prea indiferentă

Femeile Pești sunt extrem de sensibile și își pot ascunde sentimentele cu foarte mare ușurință, iar din acest motiv uneori cei din jurul lor, inclusiv partenerii de viață, pot crede că sunt indiferente și că nu acordă importanță relației în care sunt. Ar trebui să îți exprimi sentimentele atunci când simți nevoia și consideri că este momentul pentru ca persoanele din jurul tău să nu creadă altceva. Poate crezi că dacă ai această atitudine indiferentă îl vei cuceri, însă poți crea exact contrariul.

Sursa