mamaplus

Ce destinație de vacanță să alegi, în funcție de zodie?

-
//
02.07.2019

De multe ori, vacanța pe care ai planificat-o minuțios nu a ieșit cum te-ai așteptat. Pentru ca vara aceasta să nu te mai întorci acasă regretând alegerea făcută, zodiile îți arată destinația potrivită pentru tine.

mamaplus

Berbec. Semn de foc, preferi destinațiile exotice, călduroase, în locul celor cu temperaturi scăzute. Te cam plictisești repede, dacă nu găsești noi provocări. Nu mai sta pe gânduri și ia-ți un bilet la mare.

Taur. Îți plac natura și destinațiile montane. Înainte de plecare, caută cele mai bune locuri de cazare care să aibă, eventual, și o panoramă impresionantă.

Gemeni. O excursie în Grecia este ideală pentru tine, deoarece acolo ai legende și locuri încărcate de istorie, dar și plajă și croaziere pe insule neștiute.

Rac. Destinația ta preferată trebuie să-ți satisfacă nevoia de intimitate și  liniște. Așa că plajele puțin aglomerate de la mare sunt cele mai potrivite.

Leu. Ai nevoie de compania oamenilor, așa că o destinație izolată nu este pentru tine. Alegerea perfectă e un oraș mare cu multiple posibilități de petrecere a timpului.

Fecioară. Te simți cel mai bine într-o excursie în care ai multe de încercat și de văzut. O destinație îndepărtată și exotică, încărcată de istorie, este ideală.

Balanță. Îți place să socializezi, așa că cel mai bine te vei simți într-o stațiune aglomerată, foarte populară, sau într-o metropolă plină de restaurante, cafenele și cluburi.

Scorpion. O vacanță de neuitat pentru tine va fi legată de locuri izolate, în care poți contempla în liniște frumusețea naturii și în care poți petrece seri romantice și pline de pasiune.

Săgetător. Tânjești după aventuri și experiențe inedite, așa că Portugalia sau insulele Maldive ar fi ideale pentru tine.

Capricorn. O locație în vârf de munte, cu o panoramă splendidă este pe gustul tău, mai ales vara. Nu îți prea plac locurile îndepărtate și exotice și nici experiențele extreme.

Vărsător. Locurile comune de vacanță, în care se duce toată lumea te plictisesc. Ar fi mult mai potrivită o destinație deosebită, cu peisaje de vis, cu tradiții și obiceiuri aparte.

Pești. Un loc liniștit la malul mării, fără cluburi și terase, este perfect. Te vei simți confortabil într-un hotel micuț sau într-o căsuță cu vedere la mare.

Sursa