mamaplus

Ce aduce Șobolanul alb de metal în 2020

-
//
18.12.2019

Astrologii chinezi spun că anul dominat de Șobolanul alb de metal este unul favorabil, iar planurile personale și ideile ingenioase vor fi susținute pas cu pas. Este un an în care fiecare dintre noi își poate realiza un vis mare!

Anul viitor este anul Șobolanului alb de metal, în zodiacul chinezesc, un an cu auspicii bune și cu multe șanse de care ne putem bucura pe toate sectoarele vieții. Șobolanul alb de metal sau zodia Șobolanului va începe din 25 ianuarie 2020 și va ține până pe 11 februarie 2021.

Este o zodie care primește din plin influența benefică a lui Venus, iar elementul de metal conferă o anumită duritate acestei perioade, chiar dacă nu este elementul esențial al Șobolanului.

Ce semnificații are Șobolanul alb de metal:

În zodiacul chinezesc, Șobolanul este prima zodie și este un simbol apreciat de chinezi, fiind considerat un animal norocos, prosper, sârguincios, care nu lasă nimic la voia întâmplării și care își atinge adesea scopurile. Fiind prima zodie a unui nou ciclu de 12 ani, ea va marca pentru fiecare dintre noi începutul unor noi etape din viața noastră, începutul unor proiecte de lungă durată și a unor activități pe care nu le-am mai avut până acum.

Pentru mulți dintre noi poate fi anul unor alegeri dificile și vor veni provocări neașteptate, mai ales dacă simțim nevoia să schimbăm anumite lucruri. Șobolanul este activ în mediul profesional, în afaceri, în câștiguri și în tot ceea ce este legat de locuință și de familie. Astfel că, este posibil ca multe aspecte să se schimbe în aceste domenii, trebuie să ne pregătim și să ne adaptăm cu prudență la schimbările care ne vor abate de la drumul nostru obișnuit.

Chinezii spun că orice decizie și orice schimbare vom adopta în anul Șobolanului va avea consecințe pe termen lung și ne va influența în următorii 12 ani.

De ce este important elementul metal:

Elementul unei zodii are semnificațiile lui aparte în zodiacul chinezesc și el are o influență puternică asupra acțiunilor și deciziilor noastre din acel an. Dacă anul 2020 este dominat de metal și de culoarea albă, trebuie să facem o paralelă între cele două simboluri. Va fi un an al acțiunii și totodată al prudenței, va fi un an al deciziilor și totodată al împlinirilor.

Metalul înseamnă duritate, stabilitate și putere. Așa ar trebui să fim și noi dacă soarta ne încearcă și ne pune în spate poveri prea mari. Pe de altă parte, Metalul este asociat cu împlinirile și câștigurile, în filosofia chineză, astfel că, anul viitor, mulți dintre noi vor avea de câștigat din acțiunile sau planurile pe care le-au desfășurat în ultima perioadă.

În tradiția chinezească, metalul semnifică totodată puterea prezentului și ne îndeamnă să lăsăm în urmă balastul, relațiile eșuate, afacerile riscante și oamenii care ne-au creat probleme. De aceea, sunt importante anul viitor calmul și determinarea, prudența și organizarea tuturor lucrurilor în funcție de principiile și prioritățile noastre.

Cum ne ajută Șobolanul de metal în plan profesional:

Astrologii chinezi susțin că este o zodie bună pentru carieră, pentru afaceri și câștiguri, dar câți dintre noi vor profita cu adevărat de influența ei? Vor fi favorizați în mod special nativii care știu exact în ce direcție vor să meargă și cei care vor căuta în mod constant un alt loc de muncă mai bun.

În anul Șobolanului, nimic nu se petrece la întâmplare și vei realiza ceva important numai dacă te concentrezi asupra carierei. În mod special sunt bine influențate persoanele născute în zodiile Calului, Porcului, Șarpelui și Caprei. În general, cei care au avut un parcurs mediocru sau slab în carieră, pot avea șanse foarte mari doar pentru că sunt perseverenți și caută în mai multe domenii și pe mai multe direcții.

Din punct de vedere financiar, este un an bun și mulți dintre noi vor învăța să profite de ceea ce câștigă și să facă economii sau investiții de valoare. Nu este deloc un an în care se risipesc banii. Să luăm aminte de la Șobolan care nu risipește nimic. Din contră, trebuie să fim calculați și vom aduna ceea ce ne oferă.