Câți copii vei avea, în funcție de zodie

-
//
20.03.2019

Astrologii spun că semnul zodiacal sub care ne-am născut dezvăluie cât de mult ne plac copiii. În timp ce unele persoane nu îndrăgesc prea mult micuții și nu-și doresc urmași prea curând, altele sunt atașate de bebeluși încă din copilărie și abia așteaptă momentul în care să devină părinți.

Zodia îți poate spune cu aproximație câți copii vei avea în viață, însă specialiștii susțin că o astrogramă completă îți poate prezice cu exactitate numărul urmașilor.

BERBEC

Casa a cincea a Berbecului este guvernată de Soare, ce predispune la multă activitate și entuziasm. Acești nativi sunt deseori firi copilăroase, privesc copiii ca pe o extensie a lor și, de regulă, se implică mult în educația și dezvoltarea acestora, deși nu au mereu răbdare cu ei. De regulă, nu au copii, dar când își doresc, au unul singur, maxim 2.  
 
TAUR

Casa a cincea a Taurului este guvernată de Mercur. Această planetă îl încurajează pe Taur să acorde atenție copiilor săi și să îi îndrume pe căile artistice, să le dezvolte aptitudinile. Taurul este predispus de cele mai multe ori să aibă 2 fetițe.
 
GEMENI

Casa a cincea a Gemenilor este guvernată de Venus, care îi face foarte afectuoși cu copiii, revărsându-și dragostea asupra lor. Această zodie este sub un semn dublu, ceea ce o predispune la a avea gemeni.

RAC

Casa a cincea a Racului este guvernată de Pluto, planeta ce accentuează latura „mamoasă” a acestor nativi. Sunt firi foarte emotive, care se atașează puternic. Atunci când au copii, se preocupă excesiv de ei, le este greu să accepte că aceștia cresc și că au nevoie de ceva libertate.

LEU

Casa a cincea a Leului este guvernată de Jupiter, planeta expansiunii și a norocului. Leii tind să aibă 3–5 sau chiar mai mulți copii și încearcă să le asigure confort, bunăstare materială, le place să se implice cu succes în educația lor.

FECIOARĂ

Casa a cincea a Fecioarei este guvernată de Saturn, care amplifică latura responsabilă. Fecioarele îndrăgesc mult copiii și sunt predispuse să aibă 5–7 urmași.

BALANȚĂ

Casa a cincea a Balanței este guvernată de Uranus, ceea ce determină o preocupare pentru disciplinarea copiilor și educația acestora. În cazul acestor nativi, se preconizează sarcini neașteptate și sunt favorizate adopțiile. Cele mai multe Balanțe sunt predispuse să aibă familii numeroase, cu șase ori mai mulți copii.

SCORPION

Casa a cincea a Scorpionului este guvernată de Neptun, care predispune la o atitudine dificilă și confuză fata de copii, este greu pentru ei să îi crească și să le ofere atenția necesară. Cu toate acestea, sunt înclinați să aibă copii, iar aceștia îi fac să aprecieze frumusețea vieții.

SAGETATOR

Casa a cincea a Săgetatorului este guvernată de Marte, ce îi face nerăbdători și agitați. În general, le face plăcere să se ocupe de copiii mici, cu toate că nu prea au răbdare cu ei. Cei mai mulți Săgetători au 3 băieți.

CAPRICORN

Casa a cincea a Capricornului este guvernată de Venus, ce predispune la afecțiune față de copii și interes în dezvoltarea lor, dar acești nativi sunt predispuși la a avea doar un singur copil, maxim 2.

VĂRSĂTOR

Casa a cincea a Vărsătorului este guvernată de Mercur, care este planeta principală ce influențează zodia Gemeni. De aceea, dintre toate zodiile, Vărsătorul este cel mai predispus la a da naștere gemenilor.

PEȘTI

Casa a cincea a Peștilor este guvernată de Lună, care îi face serioși în privința copiilor. Este posibil ca aceștia să amâne intenționat momentul în care să aibă copil. Femeile din această zodie pot avea probleme în a duce sarcina la bun sfârșit. Cei mai mulți reprezentanți ai acestei zodii au fiice.

Sursa