mamaplus

Care este arhanghelul păzitor al zodiei tale și cum te ajută

-
//
22.01.2020

Știai că mulți astrologi din lume, de acum și din trecut, nu se bazează doar pe constelațiile de pe cer și pe tranzitele planetelor ca să își formuleze răspunsurile și predicțiile astrologice? Și că ei primesc un mic ajutor, la cerere, de la prietenii cerești – îngerii și ghizii spirituali?

Există, așadar, o legătură permanentă între lumea spirituală și lumea astrologică. Fiecare zodie are asociat un arhanghel pe care îl poți considera cu inima deschisă că îți este ghid păzitor și supervizorul îngerilor păzitori ai zodiei tale.

Ține minte că îngerii și arhanghelii vor mereu să ne ajute, dar o fac atunci când noi apelăm la ei.

BERBEC  – Arhanghelul Ariel: Ariel face să se întâmple.

Cu toții știm că Berbecul este semnul zodiacal care iubește și lansează primăvara. Iar unul dintre motivele pentru care se întâmplă acest lucru este pentru că Arhanghelul Berbecului este Ariel, care adoră să se joace în exterior și petrece foarte mult timp în natură. Dacă ești Berbec sau dacă ai nevoie de ajutor de la acest înger, cheamă pe Ariel să te ajute să îți manifești dorințele, în special în relații.

O vei simți foarte mult în spațiile exterioare. Apelează la Ariel dacă ai nevoie să încetinești ritmul și să îți ponderezi egoul. Berbecul, precum Ariel, iubește și el să facă ca lucrurile chiar să se materializeze. Ariel lansează proiecte și relații și este un finalizator de acțiuni. Dacă ai zone din viața ta în care ai nevoie de un start proaspăt ca primăvara, cheamă pe Ariel.

TAUR – Arhanghelul Chamuel: Chamuel este îngerul lucrurilor pierdute.

Taurul este destul de împământat în aspectele mari și importante ale vieții, însă când vine vorba despre lucrurile mărunte în viață, Taurul se poate simți puțin cam pierdut în spațiu. Taurul este prea ocupat să se gândească cum să aibă parte de un succes epic ca să se mai concentreze tot timpul și unde îi sunt cheile sau telefonul mobil sau alte mărunțișuri. Aceste lucruri practic nu prea contează pentru el, deși are nevoie de ele.

Nu este vorba că ar fi iresponsabil, sub nicio formă. Tocmai de aceea, Taurul este vegheat de Arhanghelul Chamuel ca să fie ajutat să își recupereze micile lucruri ale vieții și să aibă parte de ele, de la obiecte la mici bucurii. Cheile nu sunt deloc importante decât dacă, din pricina că nu le găsește, poate rata o mare întâlnire. Nu trebuie să fii Taur ca să primești ajutor de la Chamuel din când în când.

Dacă ai pierdut ceva mic precum telefonul sau mare precum drumul în viață, Chamuel te ajută să le găsești. El este fericit și să îți găsești o nouă carieră, un nou partener de viață sau chiar un vechi prieten. Și, dacă ești așa de preocupat să faci bani, Chamuel te poate ajuta să găsești acest tip de drum.

GEMENI – Arhanghelul Zadkiel: Zadkiel, a ierta este divin.

Gemenii sunt semnul zodical reprezentat de cei doi gemeni și de natura lor duală, deseori comparată cu Jekyll și Hyde. Pentru acest aspect sunt faimoși Gemenii, pentru că în aceeași persoană pot fi două personalități așa de antagoniste. De aceea, deseori ei sunt în ipostaza de a cere iertare, asta dacă sunt suficient de conștienți de importanța iertării. Iar dacă nu sunt, Arhanghelul Zadkiel este de partea lor, dar și a ta, care nu ești Gemeni, când ai nevoie să beneficiezi de darul iertării.

Dacă ai nevoie să ierți sau să fii iertat, indiferent de zodie, cheamă-l pe Zadkiel. Gemenii pot fi uneori cu capul în nori, fiind semn de aer, însă Zadkiel vine și îi echilibrează. Atunci când Gemenii își urmează mai mult mintea decât inima, Zadkiel vine și echilibrează și acest aspect. Cheamă-l și tu pe Zadkiel dacă simți că vrei să treci peste un aspect ce ține de trecut sau dacă ai nevoie de iertare sub toate formele ei.

RAC – Arhanghelul Gabriel: Gabriel este mama urs a îngerilor.

Crezi sau nu, există un arhanghel pentru mame și în special pentru părinți. Racul este semnul zodiacal care este cel mai bun când vine vorba despre fertilitate și a fi părinte cu tot ce înseamnă aspectul de parenting. Un motiv pentru care este așa de bun în acest rol este pentru că Arhanghelul Gabriel este de partea sa. Dacă încerci să faci un copil sau ai provocări de părinte în viața ta, cere ajutor de la Gabriel, indiferent ce zodie ești.

Gabriel îi ajută pe părinți și cu bani, în special pe cei ce lucrează în domenii creative precum scrisul. Ca să aducă mai multă armonie și dragoste în cămin și pe planul provocărilor părintești, Gabriel este acolo pentru a ajuta pe toată lumea pentru așa ceva. De asemenea, dacă ai nevoie să te simți iubit ca de un părinte, Arhanghelul Gabriel îți poate da și acest ajutor. Când te simți singur sau neglijat, Gabriel este mama ursoaică a tuturor îngerilor care înlătură aceste sentimente negative dureroase și le înlocuiește cu cele prin care te simți opus.

LEU – Arhanghelul Raziel: Raziel, arhanghelul celor ce stau în lumina reflectoarelor.

Cu toții știm că Leul iubește lumina reflectoarelor. Și chiar și reginele dramelor merită un Arhanghel de partea lor ca să fie așa. Faceți cunoștință, așadar, cu Raziel care oferă Leului toată flacăra și energia de omul spectacol după care el tânjește. Raziel este un mare arhanghel care aduce echilibru în viața oricărui Leu. Raziel spune că este în regulă să îți dorești să fii pe scenă și în lumina reflectoarelor, doar să nu fii un cerșetor de atenție.

Așadar, cu Raziel de partea ta, fie că ești Leu sau nu, vei găsi un echilibru. Cu alte cuvinte, Raziel te ajută să ai propriile tale spectacole de viață, însă fără să fii măcinat de egoul tău. Fobiile și relațiile sunt alte zone peste care stăpânește Raziel. Indiferent ce zodie ești, cheamă-l pe Raziel să te ajute să îți depășești fricile precum un leu sau să îți lucrezi unele probleme de relație. Încrederea este super-puterea pe care o oferî Raziel, deci nu te teme să o ceri !

FECIOARĂ – Arhanghelul Metatron: Metatron face ca energia negativă să se disipe în aer.

Dacă este un singur lucru pe care Fecioarele îl urăsc, aceea este drama. Energia negativă cu adevărat doboară o Fecioară. Așadar, dacă ai parte de asemenea energie în preajmă, cheamă și tu arhanghelul protector al Fecioarelor, anume pe Metatron, magicianul în fața dramei și negativității, care ridică bagheta sa magică și face minuni cu ea. Uneori noi ne creăm singuri această energie negativă.

Metatron te poate ajuta să te eliberezi și de aceasta, orice zodie ai fi. În același timp, dacă simți că tu ești cel ce creează confruntări, o mică „discuție” cu Metatron te face să pui la culcare toate acele anxietăți. Abilitățile analitice și vindecarea sunt la îndemână când lucrezi cu Metatron să îți curețe capul și energia negativă. Poți chiar apela la el pentru ghidare în situații dificile sau să îți dea o creștere de încredere în tine când ai una dintre acele zile critice. Cu toții le avem. Fecioara este zodia care își face cele mai multe griji. Lasă pe Metatron să te ajute, fie că ești Fecioară, fie că ai și tu asemenea zile ca ea.

Citește continuarea AICI.