mamaplus

Când să concepi copilul ca să fie zodia pe care o dorești

-
//
02.09.2019

Există multe mame care își doresc ca al lor copil să se nască sub un anumit semn zodiacal. În cazul în care și tu te numeri printre ele îți oferim în continuare intervalul potrivit pentru fiecare zodie în parte!

mamaplus

Cele 12 semne ale horoscopului sunt descompuse în următoarele elemente: foc, pământ, aer și apă. Numele acestora reprezintă constelațiile cerești. 

Semnele de foc sunt: Berbec, Leu, Săgetător
Elementul foc în horoscop - persoanele acestea sunt spontane și impulsive și își aplică energia cu toată inima. Au o imaginație vie, iar răspunsul lor emoțional este rapid.

Semnele de pământ sunt: Taur, Fecioară și Capricorn
Elementul pământ în horoscop - persoanele acestea tind să acționeze lent și în liniște și sunt rezistente. Din punct de vedere emoțional sunt înrădăcinate profund și se schimbă lent.

Semnele de aer sunt: Gemeni, Balanță, Vărsător
Elementul aer în horoscop - persoanele acestea sunt animate și rapide, aplicându-și energia în diverse modalități. Sentimentele și așteptările sunt adesea intelectualizate.

Semnele de apă sunt: Rac, Scorpion și Pești
Elementul apă în horoscop - persoanele acestea sunt foarte sensibile și ușor de lezat. Viețile lor imaginare și emoționale sunt profunde și bogate.

Cum să concepi copilul ca să fie zodia pe care dorești

Ești gravidă și îți dorești să știi de dinainte care va fi destinul viitorului tău copil? Speri să dai naștere unui bebeluș guvernat de un anumit semn zodiacal? Ține cont de aceste date pentru a planifica din timp sau pentru a ști la ce să te aștepți. Subliniem faptul că dacă ai conceput în intervalul cuprins între 15-25 din fiecare lună, te afli pe un teren așa-zis alunecos, ceea ce înseamnă că bebelușul tău are șanse egale să vină pe lume în oricare dintre cele două semne zodiacale (cel de dinainte, respectiv cel de după). Iar până la urmă, fiecare suflet alege momentul perfect pentru a se naște; nu strică totuși să te pregătești din timp pentru ce te așteaptă.

Dacă rămâi însarcinată între intervalele specificate sunt șanse maxime ca să dai naștere următoarelor zodii:

25 iunie - 15 iulie - Berbec
25 iulie - 15 august - Taur
25 august - 15 septembrie - Gemeni
25 septembrie - 15 octombrie - Rac
25 octombrie - 15 noiembrie - Leu
25 noiembrie - 15 decembrie - Fecioară
25 decembrie - 15 ianuarie - Balanță
25 ianuarie - 15 februarie - Scorpion
25 februarie - 15 martie - Săgetător
25 martie - 15 aprilie - Capricorn
25 aprilie - 15 mai - Vărsător
25 mai - 15 iunie - Pești

Sursa