mamaplus

Află care este cea mai frumoasă perioadă de iarnă pentru zodia ta

-
//
05.12.2019

Horoscopul iernii îți arată care este cea mai frumoasă perioadă din sezonul rece, când vei fi norocoasă și iubită și când vei fi ajutată și încurajată în tot ceea ce vrei să realizezi!

Cea mai frumoasă perioadă de iarnă pentru Berbeci

Zodia Berbecului va fi vizitată de Venus, începând din data de 7 februarie. În cuplu, cea mai frumoasă perioadă va fi cea de a doua parte a lunii februarie, când influența lui Venus va fi mai puternică. Sunt șanse să călătorești sau să petreci mai mult timp doar cu persoana iubită.

Cea mai frumoasă perioadă de iarnă pentru Tauri

Sărbătorile și, în mod special, zilele din preajma Revelionului reprezintă o perioadă frumoasă și plină de bucurii pentru Tauri. Vei avea parte de surprize, vei avea mai multe zile de concediu și, poate, vei primi o invitație să vizitezi câteva rude sau prieteni foarte dragi.

Cea mai frumoasă perioadă de iarnă pentru Gemeni

Ține minte data de 16 ianuarie, când Mercur intră în Vărsător și influența lui este una norocoasă pentru zodia ta. Multe proiecte se vor lega unul de altul și se vor derula mai ușor, iar dragostea va înflori, pentru că vei avea mai mult timp pentru voi doi.

Cea mai frumoasă perioadă de iarnă pentru Raci

De la jumătatea lunii ianuarie, până pe 7 februarie, Venus va traversa semnul Peștilor, formând o conjunctură deosebită pentru zodia ta. Va fi o perioadă prielnică din multe puncte de vedere, se vor rezolva problemele de cuplu, dar și problemele financiare.

Cea mai frumoasă perioadă de iarnă pentru Lei

Eclipsa de Soare care apare a doua zi de Crăciun va fi de bun augur pentru zodia ta. Va aduce multe momente frumoase lângă oamenii care îți sunt dragi și va aduce o stabilitate de care ai mare nevoie la începutul anului viitor, când vei demara noi proiecte.

Cea mai frumoasă perioadă de iarnă pentru Fecioare

În ultimele zile ale anului, Mercur, astrul zodiei tale, va intra în Capricorn din 28 decembrie. Este o veste foarte bună, deoarece acesta îți va regla programul, va ajuta la finalizarea unor proiecte importante și îți va oferi câteva zile excelente de Revelion.

Cea mai frumoasă perioadă de iarnă pentru Balanțe

Ține minte că din a doua jumătate a lunii ianuarie, când Venus își începe tranzitul prin zodia Peștilor, începe o perioadă mult mai bună pentru tine. Vei avea șanse noi să faci ceva deosebit pentru tine, să descoperi lucruri care îți vor aduce satisfacții mai mari anul viitor.

Cea mai frumoasă perioadă de iarnă pentru Scorpioni

Datorită lui Jupiter, din 20 decembrie va începe o perioadă deosebită pentru tine. Va fi un moment cu o încărcătură emoțională deosebită, în preajma căruia vei fi nevoită să iei decizii importante pentru viitorul tău. Alegerea depinde numai de tine, așa că nu te pripi!

Cea mai frumoasă perioadă de iarnă pentru Săgetători

În general, iarna aceasta este o perioadă de acumulare pentru zodia ta și vei avea șansa să te concentrezi asupra relației de dragoste. Iar, dacă ești singură, ar fi bine să urmărești orice ocazie să cunoști pe cineva, îndeosebi în preajma Revelionului.

Cea mai frumoasă perioadă de iarnă pentru Capricorni

Începând cu eclipsa de Soare la Luna nouă din Capricorn, din data de 26 decembrie, până pe 10 ianuarie, când este o altă eclipsă, pentru zodia ta vor fi zile minunate. Poate că nu vei primi nimic special, dar te vei bucura de o atmosferă frumoasă și senină și de multă dragoste.

Cea mai frumoasă perioadă de iarnă pentru Vărsători

Zile deosebite sunt așteptate pentru zodia ta în februarie, în special în cea de a doua decadă a acestei luni, când se simte prosperitatea în casă și lucrurile încep să progreseze în direcția pe care o dorești. Tot la mijlocul lunii februarie, pentru Vărsători este o perioadă romantică deosebită!

Cea mai frumoasă perioadă de iarnă pentru Pești

Zodia ta se pare că va fi deosebit de norocoasă chiar de Revelion și în primele săptămâni ale noului an. Vei avea timp pentru tine, vei avea timp pentru copii și pentru planurile tale de familie care încep să se deruleze și care vor progresa rapid în ianuarie. Vei primi și sprijin din partea celor care te iubesc.