Iată zodiile care au cele mai stranii dorințe nebănuite și de la care nu te-ai aștepta să își dorească lucruri atât de greu de atins. Dar fiecare dintre noi avem un vis pe care știm că nu îl putem realiza decât cu eforturi mari!

mamaplus

Berbecul visează să conducă!

Zodia Berbec este una dintre cele mai temerare și visează mereu să facă mai mult decât poate. Dar marele secret al acestor nativi este să ajungă pe posturi de conducere, cât mai dus posibil. Doar se știe că și Hitler a fost Berbec. Dar câți dintre nativii zodiei sunt capabili să devină politicieni și lideri de renume? Poate nici 1%. Dar aceasta este una dintre acele dorințe nebănuite pe care le ascunde Berbecul.

Racul visează… să fie independent

Oricât ar părea ei de fragili, nesiguri și plini de toane, nativii Raci visează în secret să fie puternici și independenți. Cu toate acestea se refugiază în sânul familiei, când dau de greu. Nu prea știu cum să își gestioneze viața și resursele în afara familiei, pentru că ea reprezintă nu doar temelia lor, ci și scopul întregii vieți.

Fecioara visează… la o pasiune nebună

Nativii Fecioară vor să fie iubiți de toți, să fie îndrăgiți și căutați de prieteni și să fie adorați de partenerii sau partenerele de viață. Și ei oferă dragoste, dar așteaptă mult mai mult de la persoana iubită. Uneori, prea mult! Și, oricât de organizați ar fi, oricât de prudenți și calculați, nativii Fecioare își doresc în secret pasiuni și aventuri nebune.

Săgetătorul visează… să schimbe lumea

Visător, ambițios și inventiv, nativul Săgetător ar vrea să schimbe lumea și tot ce e în jurul lui, chiar dacă îi merge bine. În concepția lui, întotdeauna e loc de mai bine și mai ales de ceva nou. Iar pentru el, schimbarea înseamnă un alt început, o aventură, o cotitură care ar putea deschide un drum necunoscut.

Vărsătorul visează… să fie inegalabil

Se știe că nativii Vărsător se străduiesc să iasă în evidență, să se desprindă de mulțime și să facă lucruri excepționale. Unii chiar reușesc, dar există și riscul să rămână singuri, să nu îi urmeze nimeni pe calea lor întortocheată. Pentru că nu de puține ori, pe Vărsători nu îi înțelege nimeni. Și fac greșeli pe care nu le mai pot repara.

Sursa