mamaplus

5 zodii care se îndrăgostesc mereu de persoana greșită

-
//
03.06.2019

Atunci când te îndrăgostești nu te mai gândești la prea multe lucruri și ajungi să treci foarte ușor peste defectele partenerului, în final ajungând să alegi din nou o persoană greșită pentru tine. Este o situație prin care ai trecut și tu cu siguranță. Fie ai încercat să ignori semnele care îți arătau că nu e persoana potrivită pentru tine, fie ai trecut peste o mulțime de greșeli, ți-ai dorit atât de mult să fii lângă acest om, încât abia după despărțire ai început să îți dai seama că nu era cel mai bun pentru tine.

mamaplus

Acestea sunt zodiile care se îndrăgostesc mereu de persoana greșită:

Berbec

Berbecul este foarte încrezător în potențialul și calitățile sale și este, totodată, și foarte competitiv, încercând astfel să găsească un partener care să-i completeze. De obicei aleg o persoană în funcție de felul în care arată și nu neapărat după caracter, un lucru destul de greșit. Nativii Berbec nu reușesc să treacă peste aspectul fizic și ajung să ignore mereu orice alt aspect mult mai important, ajungând în final să fie răniți.

Gemeni

Gemeni iubesc să socializeze, însă acest lucru se poate transforma într-un sport periculos pentru ei. Pentru a fi mulțumiți de o relație, Gemenii au nevoie de o persoană stabilă, care să le fie mereu alături, însă din cauza acestei dorințe de a fi iubiți ajung mereu să se mulțumească cu prea puțin. Ei aleg persoanele nepotrivite, cu care poate nu au prea multe în comun, acest lucru ducând la relații de scurtă durată, care nu le aduc împlinirea sufletească.

Rac

Racul este foarte atașat de persoanele dragi, iar acest lucru îl face foarte vulnerabil în fața emoțiilor. Asta îi face pe cei din jur să profite de latura lor, fiind foarte ușor de manipulat. Având în vedere că este și foarte loial, nativul Rac va accepta situații dificile pentru o perioadă mult prea mare de timp, ajungând, de obicei, să fie el cel părăsit, deși nu a făcut nimic greșit.

Balanță

Nativul Balanța va iubi mereu pe cineva care nu este suficient de bun pentru el, deoarece ei acceptă de regulă orice alternativă pentru a nu fi singuri. Balanțele se îndrăgostesc ușor și sunt convinse că fiecare persoană pe care o întâlnesc este sufletul lor pereche, ignorând semnele care le arată că urmează o relație periculoasă. Totodată, din cauza părerii proaste pe care o au despre propria persoană, nativii acestei zodii ajung să creadă că merită tot ce li se întâmplă, acceptând orice fel de tratament.

Săgetător

Săgetătorii nu suportă persoanele prea atașate, care au nevoie de afecțiune. Tocmai din această cauză vor căuta pe cineva care nu este disponibil tot timpul, o persoană care nu are nevoie de atenție în permanență. Din păcate, alegerile lor nu sunt cele mai potrivite întotdeauna și ajung de cele mai multe ori alături de persoane toxice, care nu le oferă deloc atenția pe care o merită, totul devenind un simplu joc în care sunt ignorate emoțiile adevărate.

Sursa