mamaplus

3 zodii care devin insuportabile după căsătorie

-
//
08.05.2019

Dragostea poate fi complicată, dar deseori noi suntem cei care o complicăm. În momentul în care ne ascundem sentimentele, păstrăm un mister uşor neînţeles sau vrem să părem cine nu suntem de fapt, cei din jurul nostru încep să îşi pună întrebări. „Am făcut alegerea corectă?” este întrebarea pe care unele zodii şi-o pun după nuntă, atunci când îşi dau seama că decizia pe care au luat-o este serioasă şi nu mai pot da atât de uşor înapoi. 

mamaplus

Gemeni 

Nativii Gemeni sunt extrem de curioşi, energici, iar atunci când iubesc, pun suflet şi îşi dedică tot timpul, energia. În schimb, se plictisesc şi foarte repede. Dacă aleg să spună „DA”, după o perioadă scurtă de timp, ar părea că este fix ceea ce îşi doresc şi că alegerea este categorică, bine gândită.

Nu este însă neapărat aşa. Ademeniţi de vraja sentimentelor de dragoste şi fericire, Gemenii fac deseori lucruri nebuneşti pe care le pot regreta amarnic ulterior. S-ar putea să îşi schimbe complet comportamentul după căsătorie şi să îşi dorească din suflet să dea timpul înapoi. Vor libertate mai ales, iar dacă acest lucru le este surpimat, apare revolta. 

Rac

Nativii Rac au tendinţa de a creea aparenţe false pentru a-i impresiona pe cei din jur. Acest lucru se aplică mai ales în privinţa persoanelor faţă de care nutresc sentimente. Iar pentru că îşi doresc să atragă atenţia, să pară interesanţi ori importanţi, uită cine sunt ei cu adevărat. 

Totul se datorează unei neîncrederi de sine asociată cu dorinţa de a fi priviţi cu alţi ochi pentru că au senzaţia că nu sunt destul de buni pentru cei dragi. Astfel, când prind încredere şi se simt confortabili îşi dau „arama pe faţă” ar spune unele persoane. Mai exact se transformă în cine sunt ei cu adevărat, iar uneori, acest comportament poate fi opusul a ceea ce partenerul/partenera şi-a dorit/imaginat. 

Fecioară

Este un lucru să ai o relaţie stabilă, întâlniri romantice, texte spumoase şi declaraţii de amor şi cu totul altceva să fii căsătorit, mutat la casa ta, împreună cu partenerul/partenera. De ce? Pentru că în a doua instanţă intervin şi treburile casnice, sacrificiile şi maturitatea la care se aşteaptă oricine după ce spun „DA” în faţa altarului. 

Lenea ori din contră, dorinţa de perfecţiune le poate transforma pe Fecioare în persoane toxice, dornice să deţină controlul absolut, mai ales când vine vorba de preferinţele, acţiunile şi mai ales prietenii sau cunoştinţele partenerului. Aveţi mare grijă în compania acestui nativ. 

Sursa