mamaplus

2020 aduce fiecărei zodii probleme mari de sănătate. La ce trebuie să fim atenți

-
//
23.01.2020

Indiferent ce zodie suntem, toți ne dorim la început de an şi în fiecare zi sănătate. Anul care tocmai a început, a venit cu schimbări pentru fiecare, pe toate planurile, inclusiv în ceea ce priveşte starea de sănătatea a zodiilor, căci totul este scrie în stele.

Pentru că ne dorim să facem foarte multe lucruri într-un an, cel mai mult sperăm să avem sănătate, pentru a ne duce la bun sfârşit toate planurile. Şi, iată că, astrele ne sfătuiesc ce este bine să facem, în funcție de zodie, pentru a nu ajunge pe mâna medicilor.

Berbec

Chiar dacă berbecii au un tonus bun şi o stare de spirit excelentă, astrele îi sfătuiesc ca în 2020 să se pună pe primul plan, să nu se epuizeze, dar şi să aibă grijă la ce alimente consumă.

Taur

Taurii încep bine anul 2020, cu un psihic relaxat şi optimist, dar pe parcursul anului nervii şi stresul se adună, dezechilibrându-i pentru o perioadă de timp. De asemenea, le este recomandată o pauză de recuperare, în caz că suferă de vreo boală mai veche.

Gemeni

Pentru nativii gemeni începutul de an nu vine cu veşti bune, căci sunt predispuşi la boli. Astrele le recomandă să fie atenți la ceea ce mănâncă şi se consulte un medic pentru orice mic semn de îmbolnăvire.

Rac

Racilor li se recomandă să facă mult sport şi să aibă o alimentație bună. Altfel, ei au o putere de fier, ceea ce îi va ține departe de spital.

Leu

2020 nu sună bine nici pentru lei, fiindcă o problemă mai veche de sănătate ar putea să le dea mari bătăi de cap. Aveți grijă la alimentație şi nu uitați să faceți mişcare.

Fecioară

Fecioarele sunt niște fericite, pentru că 2020 nu le va da bătăi de cap. Stau bine la capitolul sănătate, iar tonusul lor este unul de invidiat.

Balanță

Şi balanțele sunt liniştite anul acesta. Sunt ferite de orice problemă medicală, dar sunt sfătuite să aibă grijă de cine se apropie, energiile negative nu sunt de bun augur.

Scorpion

Scorpionii sunt ambițioşi, cu poftă de muncă, de călătorii, dar şi de lenevit. Toată energia lor debordantă îi va ține departe de problemele de sănătate.

Săgetător

Săgetătorii încep şi încheie anul cu bine. Astrele vin cu veşti bune, iar cei născuți sub acest semn zodiacal nu trebuie să îşi facă nicio problemă.

Capricorn

Anul 2020 le oferă şansa de a lăsa în urmă trecutul şi de a se pune pe ei pe primul plan. Din punct de vedere al sănătății, nimic nu este grav, însă trebuie să se menajeze pe cât posibil.

Vărsător

Vărsătorii trebuie să fie atenți la problemele de sănătate, în special în perioada primăverii a anului 2020. Stomacul şi ochii le-ar putea crea probleme.

Peşti

Nici peştii nu sunt văzuți prea bine. Starea lor de sănătate nu va fi deloc una bună. Sfatul astrelor este să nu se neglijeze şi să apeleze la medici.