mamaplus

Gwen Stefani a publicat o poză rară cu fiul ei mai mare

-
//
29.05.2020

Incredibil, cât de repede mai cresc copiii! Artista Gwen Stefani spune că nici ei nu-i prea vine a crede cât de mare s-a făcut fiul său Kingston James Rossdale, care și-a sărbătorit aniversarea de 14 ani, zilele trecute. Cu această ocazie, cântăreața americană în vârstă de 50 de ani a publicat în premieră o imagine cu fiul său.

mamaplus

Gwen nu a ezitat să-I adreseze fiului său adolescent și un mesaj special: ”Felicitări cu ocazia aniversării de 14 ani, primul meu copil. Îți mulțumesc pentru că m-ai ales să fiu mama ta.”

Fanilor nu le-a venit să creadă că Gwen Stefani are un fecior mare, pentru că ea nu prea a vorbit despre el. Ea spune că în perioada carantinei a avut ocazia să petreacă mai mult timp cu copiii săi Kingston, Zuma (11 ani), Apollo (6 ani) și iubitul ei, cântărețul de muzică country, Blake Shelton.

mamaplus

Gwen și Blake, mai tânăr cu șapte ani, sunt împreună de 4 ani, iar vedeta a declarat că iubitul ei e un tată pe cinste, care chiar i-a simplificat mult viața, când vine vorba despre cei trei băieți ai săi.

mamaplus