mamaplus

Geta Burlacu și Petru Haruță s-au despărțit: ”Suntem doar colegi de scenă”

-
//
06.12.2019

Cei doi artiști s-au cunoscut în anul 2006, urmând ca anul 2008 să-i unească și mai mult, pentru că ne-au reprezentat țara la Eurovision. Deși au fost împreună de atâta vreme, Geta Burlacu și trompetistul Petru Haruță au avut o relație de concubinaj, formând o familie perfectă alături de cei doi copii ai Getei – Elvira și Sebastian.

Acum însă artiștii nu mai formează un cuplu de o perioadă bună de timp, chiar dacă au ținut secretul foarte bine și nu au vrut să vorbească despre asta. Fiind întrebată într-un interviu recent despre relația sa actuală cu Petru, Geta a răspuns cu sinceritate că nu mai e nimic din ce a fost cândva.

”El a fost și rămâne o persoană foarte apropiată de copiii mei. Când l-am cunoscut am avut nevoie de un tată pentru copii, de un om care să mă susțină. Acum suntem doar colegi de scenă, cântăm împreună. Chiar dacă timpul din clepsidră s-a epuizat, a rămas acea dragoste de mulțumire, respect și recunoștință.

Nu mai suntem împreună de 3 ani. Acum pot să vorbesc despre asta liniștită. Ceva timp în urmă nu era ușor, mai ales dacă ești inițiator în separare. Am trecut prin anumite etape și stări. Noi nu am fost căsătoriți oficial, dar am fost împreună 12 ani. Au fost foarte multe lucruri frumoase și o mare dragoste. Acum nu mai putem fi împreună, pentru că avem viziuni absolut diferite.”

Reamintim că Geta Burlacu a mai fost căsătorită anterior cu maestrul Dorel Burlacu.

mamaplus