mamaplus

George Burcea a spus tot adevărul despre divorțul dintre el și Andreea Bălan

-
//
19.02.2020

După ce în spațiul public au apărut informații potrivit cărora George Burcea și Andreea Bălan se află pe marginea prăpastiei cu căsnicia, actorul a ieșit în față și a spus tot adevărul. În cadrul unei emisiuni de televiziune, George Burcea a explicat de ce nu mai poartă verigheta, dar și care este adevărul despre divorțul dintre el și Andreea Bălan. 

George Burcea nu a mai putut să tacă și a dat cărțile pe față! Soțul Andreei Bălan s-a săturat până peste cap de informațiile apărute în presă, cum că el și artista sunt pe cale să divorțeze, așa că s-a gândit, pentru ca lucrurile să fie cât mai clare, să fie spuse chiar de el.

Așadar, în cadrul unei emisiuni de televiziune, George Burcea a mărturisit că între el și Andreea Bălan nu sunt probleme, dar că fiecare dintre ei are anumite lucruri de făcut și își împart și gestionează timpul și sarcinile așa cum consideră că este mai bine. De asemenea, George Burcea a răspuns la întrebarea care a stârnit un lung șir de controverse: de ce anume nu mai poartă verigheta?

Despre acest aspect, soțul Andreei Bălan a răspuns sincer și deschis că bijuteria se află acasă și a dat-o jos de pe deget în ultima vacanță în care a fost alături de Andreea Bălan. Cu privire la unul dintre statusurile vedetei, Burcea nu a dorit să ofere explicații, ci doar i-a îndrumat pe cei care au semne de întrebare să meargă să o întrebe direct pe Andreea Bălan aspecte legate de ea, căci el răspunde numai la cele care sunt legate de el.

„Ce e asta? Este statusul ei? Iartă-mă! Am fost la repetiții de teatru, am început două spectacole noi, scriu la un roman, la o piesă de teatru. Să vorbim de asta şi de ce fac eu! Eu nu stau să-mi urmăresc oamenii… Pentru ceea ce postează Andreea, pentru ceea ce spune Andreea, să o inviți pe ea. Nu comentez ceea ce face Andreea. Noi ne dorim de foarte mult timp să separăm lucrurile alea profesionale. În casă suntem o familie, încercăm să ne împărțim treburile, să ne organizăm timpul…

Suntem şi acum împreună! De acasă vin! Am fost în vacanță, apoi am filmat, avut repetiții, am scris, am avut filmări… să mai fac şi vlog? Nu mai pot! Ne-am implicat, mai facem vloguri de gătit când vom mai avea posibilitatea. Dacă sunt pe set, ce să mai facem?! Fiecare îşi face treburile. Ceea ce se întâmplă între noi rămâne în casă. Verigheta lipseşte din ianuarie, de când am fost în vacanță. I-am dat-o când m-am bălăcit. Verigheta e acasă, la Andreea”, a spus George Burcea.