mamaplus

Gemenii cântăreței Mariah Carey au împlinit luna asta 9 ani. Imagini noi cu Moroccan și Monroe

-
//
25.05.2020

Interpreta de muzică Pop și R&B Mariah Carey a celebrat aniversarea de 9 ani a gemenilor ei Moroccan și Monroe la începutul lunii mai, printr-o petrecere virtuală. Artista a publicat mai multe fotografii alături de fiul și de fiica ei, imagini în care gemenii purtau tricouri și șepci inscripționate: „Kitul Petrecerii Virtuale a lui Roc și Roe”. Trio-ul este surprins zâmbind larg în toate fotografiile.

mamaplus

Gemenii artistei sunt rezultatul fostului mariaj cu actorul și rapperul Nick Cannon (39 de ani). Cuplul s-a separat în anul 2016. Nick i-a celebrat de asemenea pe micuți publicând o imagine cu aceștia din vremea în care erau bebeluși.

„Mă simt de parcă ieri am făcut această fotografie! 9 ani au trecut ca un fulger, iar acești doi bebeluși vor fi preadolescenți curând. Să încetinească cineva această călătorie, vă rog! La mulți ani, Roc și Roe, două dintre cele mai frumoase cadouri pe care un tată le poate primi. Vă iubesc! Acum gata cu Instagramul!”, a declarat Nick.

În prezent, artista are o relație cu dansatorul și coregraful Bryan Tananka, în vârstă de 36 de ani. Relația lor a început la scurt timp după ce cântăreața s-a despărțit de miliardarul de origini australiene James Packer.

mamaplus
mamaplus