mamaplus

Fosta iubită a Prințului Harry bea alcool înainte de fiecare interviu. Vedeta a dezvăluit motivul

-
//
06.12.2019

Cântăreața Ellie Goulding, despre care presa tabloidă a scris că a avut o relație cu Prințul Harry, înainte ca acesta să se căsătorească cu Meghan Markle, a declarat recent că a avut o perioadă în care a recurs la alcool pentru a face față noului statut, cel de vedetă.

mamaplus

„Trebuia să fiu falsă pentru a face față cu situația ireală în care mă aflam. Ceea ce însemna că trebuie să consum alcool. Îmi imaginam că nu eram suficient de bună, de deșteaptă, amuzantă, de nebună”, a declarat cântăreața.

De obicei, înainte de interviuri, consuma alcool, inclusiv înainte de cele acordate dimineața.

„Îmi spuneam că trebuie să beau, inclusiv dimineața, pentru că am interviu și nu prea știu cum să răspund la întrebări, pentru că nu mai știam cine sunt. Credeam că dacă beau măcar voi fi mai amuzantă, mai interesantă”, a mai spus Ellie Goulding, în vârstă de 32 de ani.

Totuși, artista, care a cântat și la nunta Prințului William cu Kate Middleton, în 2011, spune că nu a ajuns să aibă o problemă cu alcoolul. În cele din urmă, a lăsat acest viciu și a apelat la terapie.

În 2016, a anunțat că ia o pauză în cariera muzicală. În vară, s-a căsătorit cu Etonian Caspar Jopling, iar asta, spunea ea, a ajutat-o să-și aranjeze gândurile și trăirile.