mamaplus

Formează un cuplu de 8 ani! Cristina Gheiceanu și Ovidiu Mendizov, surprinși în imagini deosebite

-
//
12.03.2020

Bloggerița Cristina Gheiceanu și soțul ei Ovidiu Mendizov sărbătoresc astăzi 8 ani de când sunt împreună. Au o relație frumoasă și, de când s-a născut micuța Adela, cei doi sunt și mai fericiți.

Cu această ocazie, prezentatoarea TV a publicat pe rețelele sociale un mesaj de suflet și o serie de fotografii cu momente speciale din toți acești ani de cuplu.

„Astăzi se împlinesc exact 8 ani de la prima noastră întâlnire! Haha, eram atât de tineri și n-am mai putut mânca nimic în ziua aceea ... Am trecut prin atâtea lucruri împreună și acum suntem o familie și o avem deja pe prețioasa noastră Adela! Te iubesc și știu, și simt cât de mult mă iubești și tu. Iată câteva fotografii cu noi, din toți acei ani... P.S. În această imagine eram însărcinată cu Adela”, a scris Cristina.

Recent, bloggerița a povestit pe contul de Instagram despre schimbările cu care s-a confruntat relația cu soțul ei după nașterea copilului.

Cristina Gheiceanu și Ovidiu Mendizov s-au căsătorit în data de 30 mai 2017, locuiesc în Elveția, iar anul trecut, pe 3 martie, au devenit părinți de fetiță, pe care au numit-o Adela.